Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by the1whowished
Gledala, skakala, bila euforicna...
Ovo ne moze da probudi patriotizam. Strasno je kako se sportisti, vrhunski sportisti, tretiraju.
Prema tome, ovo nije medalja za Srbiju, vec medaja za Oliveru.
Originally posted by DeleteS vremena ne vreme, kad su na Eurosportu bile reklame, prebacivao sam na RTS. Uzas i
Dusko Korac se po obicaju nalupetao kao najstrasniji idiot. Na kraju cak nije znao ni kada je kraj trke... sve u svemu, ziva komedija.
Sto je najgore, mi cemo nastaviti da se smejemo budalama jer nema sanse da ga neko skine...
Originally posted by KupperNe stvarno, i majmun je mogao da vidi da treba da otrče još jedan krug. Retard za medalju. Ja umirem za saznanjem kolika mu je plata (ko velim nije nepristojno pošto i ja učestvrujem u njoj).Originally posted by DeleteS vremena ne vreme, kad su na Eurosportu bile reklame, prebacivao sam na RTS. Uzas i
Dusko Korac se po obicaju nalupetao kao najstrasniji idiot. Na kraju cak nije znao ni kada je kraj trke... sve u svemu, ziva komedija.
Sto je najgore, mi cemo nastaviti da se smejemo budalama jer nema sanse da ga neko skine...Em mu je sagovornik do zla boga dosadan, em nikad ne govore o onome sto se trenutno desava i, na kraju, em je Korac debiletina kakva se retko cuje. Dupe dajem samo da saznam ko ga drzi pa makar i u RTS-u. To ni za obor nije.
Originally posted by ZvezdasBGKoji je to kvalitetan sastav, do jaja:barf: (sem Sostara)
Sastanku su prisustvovali i ministar prosvete i sporta Slobodan
Vuksanovich, ministar nauke i zastite zivotne sredine Aleksandar
Popovich, direktor Uprave za sport Aleksandar Sosstar, trener Olivere
Jevtich, Slavko Kuzmanovich, predsednik Atletskog saveza Srbije Milan
Spasojevich, atleticar Dragutin Topich i predsednik opstine Uzice
Tihomir Petkovich.
Originally posted by KupperDa sve moj do mojega...mada uz Sostara bih jos izdvojio i ministra Popovica. Jeb ga ipak bivsi atleticar pa ono ima veze sa sportom.Originally posted by ZvezdasBGKoji je to kvalitetan sastav, do jaja:barf: (sem Sostara)
Sastanku su prisustvovali i ministar prosvete i sporta Slobodan
Vuksanovich, ministar nauke i zastite zivotne sredine Aleksandar
Popovich, direktor Uprave za sport Aleksandar Sosstar, trener Olivere
Jevtich, Slavko Kuzmanovich, predsednik Atletskog saveza Srbije Milan
Spasojevich, atleticar Dragutin Topich i predsednik opstine Uzice
Tihomir Petkovich.
Topic? To bese onaj SPS, JUL, DS, DSS, SPO, DHSS skakac? E, prodana dusa. Ali zato je stigao da dodeli cvet pobedniku u skoku u vis na EP.
Samo mi reci on neki faktor u Zvezdi?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!