Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by StormStvar ukusa.
Dresovi su vrlo prosečni.
Originally posted by StormKako ne lici? Crveni dres, plavi sorc i bele carape. Mislim ako se ne varam, upravo iz te tri boje nam se sastoji zastava.
I dalje mi nije jasno zašto su crveni. Na zastavu ne liče.
Potpuno bezveze. Što nije tako neobično za zemlju koja nema jasno definisane simbole.
Originally posted by StormE sad, Miskovic jes da je burzuj, ali da bas kontrolise NIKE...
Zapravo jedini jasan simbol na celoj toj "uniformi" je Nike, ili bolje reći Miškovićev Nike.
![]()
Originally posted by ZvezdasBGJesu to naravno boje srpske zastave, ali nešto tu fali.
Stvar ukusa.
Kako ne lici? Crveni dres, plavi sorc i bele carape. Mislim ako se ne varam, upravo iz te tri boje nam se sastoji zastava.
E sad, Miskovic jes da je burzuj, ali da bas kontrolise NIKE...
Njegova firma Delta Sport je samo ovlasceni diler. I brate da se razumemo, konacno srpski grb i ime SRBIJA. Pun mi kurac vise nekakvih kvazi-zajednica.
Originally posted by StormPrvobitna ideja (ne znam da li ste je videli) da bude tamno crvena. Potpuno ista kao boja dresova igraca Rome (trula visnja, jebem li ga:)). Shorcevi su takodje trebali da budu drugaciji, nesto kao tamno plavo, skoro teget i na kraju bele carape. Ta kombinacija je bila fenomenalna. Ovako (mada mislim da su Holandjani retki u nepracenju boja sa zastave) nasi dresovi izgledaju uzasno jevtino.
ali neko je srećom izabrao drugačiju nijansu crvene za ove dresove.
Originally posted by KupperPffffffffff, ocu objashnjenje o chem se radi ovde, ne dodjem jedan dan i pogubim se u postovima.
Zemunche je to a ti kao 'sugradjanin' bi trebalo da mu objasnis sta valja:lol:
Originally posted by StormPolako, jos uvek smo svi naviknuti na plavu boju. Zazivece i crvena, samo treba vremena. Jeb ga generalno nemamo neku boju koja bi nas definisala kao naciju, a da nije boja sa nase nacionalne zastave, pa je ovo meni sasvim okej resenje.Originally posted by ZvezdasBGJesu to naravno boje srpske zastave, ali nešto tu fali.
Stvar ukusa.
Kako ne lici? Crveni dres, plavi sorc i bele carape. Mislim ako se ne varam, upravo iz te tri boje nam se sastoji zastava.
E sad, Miskovic jes da je burzuj, ali da bas kontrolise NIKE...
Njegova firma Delta Sport je samo ovlasceni diler. I brate da se razumemo, konacno srpski grb i ime SRBIJA. Pun mi kurac vise nekakvih kvazi-zajednica.
Veliki broj evropskih država ima te tri boje na zastavi - crvenu, plavu i belu u raznim kombinacijama, tako da i ne znači baš previše biti obučen u te tri boje. Osim za Francuze.
Mora tu da postoji nacionalna boja ili neki jedinstven nacionalni detalj.
Npr Holandija - narandžasta boja. Jel mi imamo neku nacionalnu boju? Crvena nije, osim ako se misli na komunizam, ali neko je srećom izabrao drugačiju nijansu crvene za ove dresove.
Možda pre plava...
A ako je reč o detaljima, onda su tu najjasniji beli orlovi. Tako da bih ja u prvi plan stavio bele orlove, ili srebrne, ili ostavio beli/srebrni dres...
U svakom slučaju da ne nagađam, vremenom će sve stvari doći na svoje mesto, i nacionalna boja i dres... Samo da smo završili sa kvazi zajednicama.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!