Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by Sparkic
Pokusala da se ljubim sa tipom ali nista, poljubila se sa devojcicom i :spin:
privid, privid ...
secam se, u Grckoj sam se ljubila sa tipom ispred nje da bih je nervirala. Ona je sedela i gledala. Lice joj je bilo kamena maska. A onda je ustala i otisla u wc. ja sam rekla Grku da me priceka i otisla sam za njom. Ona je pocela da urla na mene i da sikce kao besna: sta to sebi radim? Na to sam je zgrabila i pribila uza zid i pocela sam da je ljubim, na to je nacisto poludela i odgurnula me je, opalila mi samar i na to sam se razbesnela, povukla je ka sebi i sudarile smo se glavama. to je bas zabolelo, tako da smo se jedno vreme drzale obe za glavu, obe u crnim, tesno pripijenim haljinama i tasnicama i stiklicama. mnogo smo bile slatke :maji:
-Je l ti treba pomoc?-ona kroz zube, besna
-Ajd odjebi.-rekoh istim tonom
-Hoces da te vodim kuci?-ona pali dugacku laki strajk cigaretu
-Aha-i smejem joj se, ona kulira, a vidim da je na ivici. volim da je izazivam, jer propagira nekakav bonton, a pritom je zucnog temperamenta, iako vrlo nezna, na nekakav manekenski nacin (pitko, lezerno, kao hladna statua), samo joj crne oci svetlucaju u mraku
-Ja bih radije da ostanem, znas, ali mogu da nadjem nekog da te odvede.
-a zasto ja uopste treba da odem?-upitam uobrazeno.
-zato sto se ljubis s nepoznatim ljudima. to nisi ti. popila si malo vise. trebalo bi da odes u hotel.
-necu bez tebe
-ja dolazim brzo, samo ...idi (sagla je malo glavu i pokrila lice rukama)
-necu bez tebe
-upropastila si mi celu ekskurziju znas -osecam da je besna
-pa ne moras da se brines o meni-zakljucujem i ja pripaljujem istu vrstu cigarete. i dalje je fiksiram pogledom. ona to mrzi.
-kao da sam ti majka-sklanja ruke i vidim da su joj oci suzne
-ja ti upropastila ekskurziju?-zakasneli odbrambeni mehanizam.

Rec "gay", rec "veza" nikad medju nama nije bila izgovorena.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Angelina777
privid, privid ...
secam se, u Grckoj sam se ljubila sa tipom ispred nje da bih je nervirala. Ona je sedela i gledala.....
bas mi svidja ova pricica :mazi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by devokICA
Originally posted by Angelina777
privid, privid ...
secam se, u Grckoj sam se ljubila sa tipom ispred nje da bih je nervirala. Ona je sedela i gledala.....
bas mi svidja ova pricica :mazi:
hvala, ali pricica je istinit dogadjaj .... sotona moga zivota. Ona me je nacinila lezbejkom, a obe smo bile biseksualke ! :flaming:

Angelina Shestolina (A6)
Korisnikov avatar
By Hys.
i mislila sam da je istinit dogadjaj:eureka:
By Çâðê_DUP
Originally posted by the1whowished
Prica je... Angie, umes da odusevis.
evo jos jedne ...

Atina. Neko lupa na vrata hotelske sobe. Ona u boksericama (jao, moja sotona, nije ni bila svesna sto cini, a mislim da je i martinke kupila), ali pripile su se uz nju, a imade vitko, vretenasto, preplanulo telo, te iskoci iz kreveta razbarusene kose i nasloni svoj prcast nos i pune usne na vrata, pribi se uz njih i trese se.
-Sta ti je?-ja je pitam, sklupcana na krevetu.
-SS//[oci joj se blago skupljaju
-nije SS, mozda SH< SH, daj sta se bojis, prava si p..
-Tisina. Neko je iza vrata

(muski glas)

-Milicija! Otvaraj!

Ona napravi grimasu i otvara: -Lud si, udji.

Ulazi skolski drug, zvacemo ga Kreten sa malim "k" , koji je u nju bio ludo zaljubljen, kako on kaze "nekada".

Vidim da se ona trudi da bude ljubazna, mada vidim da ju je iznervirao.

-Mogu li da prespavam kod vas?-upita on.
-Moze. Ona i ja cemo na ovaj krevet, a tebi evo ovaj veliki.-kazem

-Ne-ona se blago nasmesi-nego cete ti i on na veliki krevet, a ja cu na ovaj sama. Laku noc.

_pa ok, ajmo svo troje na veliki krevet-imam pakleni plan u glavi

-a gde cu ja?-upita cimerica koja se pravi sve vreme da spava
-ti nastavi da spavas.-ona ce-sad gasimo svetlo, svi na spavanje.

-ja se bojim mraka.-rekoh
-bas me briga. lezi tu i spavaj-recice ona.

ja legoh pored nje. Ona se otkotrlja i pobeze na drugi krevet, te kreten i ja ostadosmo na velikom.

_sta ti umisljas? sta umisljas? evo, spavaj s njim na jebenom krevetu, a ja cu na tom, sama-guram je iz kreveta, ona se smeje i odlazi s kretenom u krevet (a ovo je scena nakon Grka s kojim sam se ljubila ne bih li je ljubomornom cinila)

Legose njih dvoje, ona mu kaze laku noc i okrete mu ledja. ja ustadoh po mraku i legoh pored njega. sad ej bio izmedju nas dve. ja pruzim ruku da je uhvatim za dupe, ali naletoh na prepreku. njegov dildo je bio uperen u plafon kano klisurina.

-izvini-rekoh mu, moram te zaobici-i zaobidjoh te je pomilovah na odredjenom mestu.

-znam ko je to uradio.-kaze ona.
-to je tako kad pustas muskarca u krevet. -rekoh ja-

Zatim ustadoh.

-ja ne mogu da spavam. upali svetlo, hocu da razgovaramo-ja se vracam na svoj krevet i sedam, u mraku.

-hocu da spavam. pricacemo sutra.
-pricacemo sad. o necemu.
-nemamo o cemu da razgovaramo-blago ce ona-samo cemo se posvadjati, a sutra ce sve biti drugacije, pa cemo se lepo ispricati
-nece biti sutra. znam te.

Ona odjednom ustaje i pali cigaretu. Ne pali svetlo.
_sta hoces ti od mene?
-da pricamo
-mogu da te unistim sa dve recenice
-ucini to
-zao mi te je-pusi i suze joj se slivaju niz lice
-zasto places? izgledas smesno. kao ana karenjina.
-prekini dok nije kasno
-oh, za tebe je kasno, za tebe, jer vidis, pitam se sve ovo vreme sto te znam, da li si ti neka misaona osoba koja zeli da bude povrsna i vodi takav, lagodan zivot, ili obratno, povrsna osoba, glupa, koja se trudi da bude misaona

Ona cuti i onda pocinje pomalo da se trese.

-I ko je koga unistio sa dve recenice?
-ja necu da te unistim nisam takva. ali govorila sam o unistenju zivota
-ti si za to nesposobna.

-laku noc-ona gasi cigaretu, okrece se na jastuk prigrli ga i zapocne otprilike da spava.

Ustajem, prilazim joj i istrzem joj jastuk ispod glave, glava joj pada. Ona postaje zver, krece na mene, ali ja je uspesno savladavam i bacam u krevet.

Ono dvoje se prevrcu i osluskuju.

-Slaba si. slaba. ruke su ti slabe. vidis, jaca sam od tebe.-rekoh joj
-mrzim te-na to ce ona
-i ja tebe ne volim nekako. ne volim te, ne volim te, draga-smejem se,a izgleda kao da cu zapoceti da placem, a zatim izlazim iz sobe. prespavala sam u hodniku .......

Sta mislite o ovoj situaciji? :D
Korisnikov avatar
By mary
prva prica mi je bila bolja, a ova druga - ko se tuce, taj se voli :lol: ima necega u tome.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
- Obe price su...tuzne *bese li to pridev iz V razreda osnovne?), po egzistencijalnoj duznosti.
By Çâðê_DUP
Originally posted by ^mary^
prva prica mi je bila bolja, a ova druga - ko se tuce, taj se voli :lol: ima necega u tome.
ok, a ova ?

pozvala je sve na grupno slikanje sem mene (ostavivsi poruku: nisam ti ja majka)

nakontoga, dosla sam do tog fotoaparata i isla za njom dok smo se pele u jedan grcki manastir, sve u nekim iznosenim haljinama koje su nam dali na ulazu. ja sam isla za njom i fotografisala je (videh u filmu "Progonjena Laura" :lol:

I ko je kome upropastio ekskurziju? :alexis:

Nakon toga, sipala mi je bokal vode na glavu.

:bic:

kako bi mi se dalje svetila, a znajuci da ja ni sa kim ne razgovaram u tom odeljenju, otisla je u grad bez mene opet ostavivsi poruku (ljubavi, zakljucaj vrata i polubi decu)

Ja sam izasla sama u grad (vec se prebacujemo u Delfi), videla je i nisam na nju obratila paznju. a ona mi je prisla s oskarovaskim osmehom i nakon toga sam ispustila casu iz ruke i pice se prosulo ...
-vidi sta si uradila?-rekoh
-ne, draga moja, to si ti sve sama sebi uradila
-mislis onako kako je raskoljnikov ubivsi babu ubio sebe? odlazi!
-s a zadovoljstvom

sutradan:
vece (opet izlazi bez mene)
kaze cimerki: zakljucaj vrata, ali ja cu lupati negde oko tri, pa mi otvori, da vas ne bi zakljucavala
-dogovoreno-kaze gruba cimerka
kad je ona izasla, cimerka se nasmeja grohotom: koja budala! misli da cu ja da joj dezuram nocu!laku noc
ja: -pa ko ce joj otvoriti vrata?
ona: zabole me dupe

I zaspasmo, ona lupase na vrata, ja ustadoh u spavacici, jos uvek snena i otvaram joj.

-ah ti si, izvini sto sam te probudila-kaze i leze da spava
-mogu li kod tebe u krevet?-pitam je
-mozes-
sklupcale smo se jedna uz drugu i tako spavale .....:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By m..
Uh heavy. ja sam imala slucajeva bas zabavnih. Recimo jednom sam povela bivsu ljubavnicu na verenicku zurku najbolje prijateljice, sto se pokazalo kao greska milenijuma, jer je ova moju tek verenu mrtvu pijanu prijateljicu odvukla na terasu i krenula da napastvuje (prijateljica je bila isuvise pijana da bi se branila). Na kraju sam ja ispala grbava pred, po prirodi jako ljubomornim, verenikom (covek me je gledao zracima smrti iz ociju, iako nisam imala nikakve pretenzije, stavise prestala sam da se pipkam s prijateljicm zarad njihove srece, iako se ona nikad nije bunila i to nam je bio obicaj), i morala da se izvinjavam za tudje akcije. Tako mi i treba.
Anyway, sad je ova dosla u grad i progoni me da se vidimo. e neces sinko. Moram da izmislim adekvatnu metodu izbegavanja, posto razgovor i racionalna objasnjenja ne pomazu.
By Çâðê_DUP
jbt, dok ovo citam, skontah koliko je to jadno kopile u mene bilo zaljubljeno. (kazem jadno kopile, jer sam mogla da joj pruzim svet, samo da nije bila takva pichka i autohomofob)
i godinama nakon toga.
i kad se razbolela.
ali, vise je volela mamu, tatu i seku bliznakinju (lecili je kod psihijatra od nekih fobija, neka paze da je ne izleche, to sam im rekla)

(-ti si jedna od onih!-njena majka
-a vi ste jedna od ovih, pa smo na istom. i mogli biste da operete kosu.)
:nunchake: :prst:

ajd dosta, ovo ce biti zanimljiv roman jednog dana ....:D
Korisnikov avatar
By mary
Srednjoskolski mozak, pod uslovom da ga imas, je mnogo zajebata stvar. Nalazis se na nekoj od prekretnica zivota, odrastas, hoces, a ne znas tacno sta, zelis a ne znas kako to da ostvaris... Imala sam i ja jednu takvu "drugaricu" u gimnaziji. Setim se ponekad nje...trenutno je u dugogodisnjoj vezi sa deckom; nazove me s` vremena na vreme, konstantno mi se zali da je nesrecna, a jedna je od onih devojaka koje na prvi pogled, rekao bih, imaju sve - lepotu, pamet, novac... I ova moja je vise volela mamu i tatu, nego sebe, nije htela da upropasti(ugrozi) sliku savrsenog deteta.

Angelina, naravno da te je volela, a i ti si mogla da budes malo opustenija(popustljivija) ako si je zaista zelela.

Sreca, pa je prosla srednja skola i sve ono sto taj period nosi sa sobom. Prosla je, bar sto se mene tice.
By Çâðê_DUP
Originally posted by ^mary^
Srednjoskolski mozak, pod uslovom da ga imas, je mnogo zajebata stvar. Nalazis se na nekoj od prekretnica zivota, odrastas, hoces, a ne znas tacno sta, zelis a ne znas kako to da ostvaris... Imala sam i ja jednu takvu "drugaricu" u gimnaziji. Setim se ponekad nje...trenutno je u dugogodisnjoj vezi sa deckom; nazove me s` vremena na vreme, konstantno mi se zali da je nesrecna, a jedna je od onih devojaka koje na prvi pogled, rekao bih, imaju sve - lepotu, pamet, novac... I ova moja je vise volela mamu i tatu, nego sebe, nije htela da upropasti(ugrozi) sliku savrsenog deteta.

Angelina, naravno da te je volela, a i ti si mogla da budes malo opustenija(popustljivija) ako si je zaista zelela.

Sreca, pa je prosla srednja skola i sve ono sto taj period nosi sa sobom. Prosla je, bar sto se mene tice.
Kod nas je prica umnogome presla srednjoskolske okvire, s tim da se nastavilo jos 7-8 godina nakon toga.
mislila sam da me ne voli, cak i da me mrzi. ne razgovaramo uopste vec 6 godina, sto se mene tice, trebalo bi da mi se umnogome izvini za pakao od zivota koji mi je kasnije napravila, ali i sta s tim "izvinjenjem",nebitno, ali i ona i ja znamo kuda "izvinjenje" vodi.
Ne verujem da je sposobna da predje neke granice koje su joj brizni roditelji postavili, a i sama je homofob. Znam samo da je i dalje sama, ponasa se isto kao i pre 6 godina, pa dobro, i sama je rekla pre 6 godina da je s njom gotovo. MOju pomoc nije zelela, naprotiv, htela je da me unisti kao uzrocnika svoje "bolesti". REST IN PACE.

:balon:

sta da kazem, imam veliko srce (to je zbog razvijenog grudnog kosa)dok verujem u nekoga/nesto
Njoj vise ne verujem, zato je vise i ne volim i digla sam ruke od nje. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Sandra123
toj curi treba neko ko ce je navesti da prihvati samu sebe,da se rijesi homofobije s kojom je odrastla :( .Inace,ovo bi bio dobar film s "happy end" :D
By Aida
U, Sunce ti.. a sta ja sad da radim, kad sam do juce bila str8, a sad lez.
Neka mi neko pomogne, skroz sam neupucena.. i zaljubljena do neba!? Kako kad smo zajedno samo pod dejstvom alkohola, ne mogu vise da pijem, postacu alkos..
Ajde iskusni, pomagajte!
Korisnikov avatar
By tramp
zaljubljena si samo pod dejstvom alkohola ili i inace?

a da se nadjete kad niste pijane pa vidite kako to izgleda?
By Aida
A odkud znam, i inace, valjda...I INACE !
Ma dicicu ruke, ne mogu ja to, tesko brate...

Ma vidjamo se svaki dan, evo sad ode kuci.. i sutra ko da nije bilo nista, stara prica...

Dosta mi sto sam posle 22 god. otkrila, to sto sam vec otkrila i jos ona da me zeza.. .nema sanse.
Zelim da odustanem, stvarno zelim, al nesto ne mogu, ne znam koji mi je, grozno..
Ona je bi, kako se izjasnila, a i ja verovatno, do sada sam imala samo momke( vezu od 3 god, i jos par od po 2,3 meseca), ona kako kaze, imala je kao 2,3 momka i barem 7 devojaka, sa kojima se SAMO ljubila, ponekad... ali poekad...VEROVATNO KAD SE NAPIJE, ne znam, ne poznajem je dugo, 3-4 meseca, nije iz mog grada i ogromne su sanse da ode u roku od 15 dana, jezim se kad pomislim na to!
:cigareta:
Nikad ne pravi prvi korak, sve moram ja, a to me zivcira, nisam navikla na to, uvek su mene mazili i pazili, a sad nesto kao obrnuto.
Bas ne znam sta cu sa njom, dodjavola, i kad je upoznah!
MISLIM DA CU ODUSTATI OD SVEGA TOGA !
:cigareta:
Korisnikov avatar
By tramp
ma odustani od nje i nadji novu :okret:
By Aida
For too long now
There were secrets in my mind
For too long now
There were things I should have said

In the darkness, I was stumbling for the door
To find a reason, to find the time, the place, the hour

Waiting for the winter sun, and the cold light of day
The misty ghosts of childhood fears
The pressure is building and I can't stay away

I throw myself into the sea
Release the wave, let it wash over me
To face the fear, I once believed
The tears of the dragon, for you and for me

Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

My emotions frozen in an icy lake
I couldn't feel them until the ice began to break

I have no prayer over this, you know I'm afraid
The walls I built are crumbling away
The water is moving, I'm slipping away

Slowly I awake
Slowly I rise
The walls I built are crumbling away
The water is moving, I'm slipping away
By Dionysus
Kakve price...
Cool...
A za devojku koja ne zna koje je orijentacije:
Nijedan test ni preporuka ti nece pomoci da pomenuto pitanje resis, to moras sama, 'razgovaraj' otvoreno sama sa sobom o onome sta zelis, sta osecas.. Probaj sve sto te privlaci i odluci...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam lezbejka???:sveca:
Korisnikov avatar
By LandLord
....od kako znam za sebe,uvek sam bila lez.Moja prva ljubav bila je devojka,moj prvi poljubac bio je s devojkom,sex,i sve ostalo.Nikad me nisu privlacili muskarci,nikad!!!
Cak sam se,jos kao klinka,zaljubila u devojcicu koja je isla sa mnom u zabaviste:shrug:
Sto znaci,da ja nikad nisam sumnjala u svoju sexsualnost,i da ne mogu bas puno da ti pomognem:shrug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
zelim u startu reci da mnogo cenim i zaista postujem zenski rod, mnogo vise od muskog! :federi:

iako nisam lezbejka (ax sto nisam) zelim reci da imate moju punu podrsku!! :cvece:

ako ne znate da li ste, probajte sa zenom, sigurno je bolje nego sa muskarcem
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Vauuuuuuu....načitala sam se u ovoj temi...

Šta reći..
Pitanje je bilo kako da znaš da si l...

Pa lako, jednostavnoznaš ili jesi ili nisi... :eya:
Ja jesam...i VOLIM ŽENE, DEVOJKE......iskreno nikad nisam imala iskustvA sa devojkama, pošto ne znam kako da probam...jednostavno ne mogu da skontam koja jeste, koja nije...a one za koje mislim da jesu-ne sviđaju mi se...šta da se radi...prosto mi ne ide...a ne mogu da ih ne volim...
Drugarica mi je pre neki dan rekla da gay i lezbejke samo misle da su to što jesu...znam da to nije tačno, znam da sam lezbejka i ne mogu protiv toga i NEĆU...ali nekako ne mogu ni da im kažem...
Možda kasnije, za koju godinu...sad...ne...ne mogu...:farewell:
By Marla
:klap: Ovo je super!

Slicno pitanje ni se mota po glavi od kako mi je drugarica na neke moje zalopojke na racun musko-zenskih odnosa rekla da bi trebalo prosto da pokusam sa zenom. Ko zna sta bi sve otkrila, kaze ona. Od tada ne prestajem da mislim o tome. Zamisljam kako bi to bilo...

I onda ovde nadjem odgovor na nepostavljeno pitanje :)

Znaci, nema vajde od mozganja. Da probam pa da vidim...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!