Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Dana 7. mjeseca kolovoza godine gospodnje 2006. blagoizvoljevajućom nakanom, potaknutom nadnaravnom providnošću Njegove Presvetosti gospodina kardinala Witchiea, od domovinske se grude otisnula hrabra skupina nezajažljivih afiniteta prema svakovidnom pomicanju granica ljudske spoznaje. Zaputivši se bez ikakvih garancija i sigurnosti, osim u sigurnost vlastite čežnje i ufanja u prijateljstvo družine, suprotiva svim izgledima i mogućnostima, usprkos svim čimbenicima troškova i neuspjeha, unatoč svakovrsnim morskim nemanima i nepoćudnostima morskih bjesova i oluja, hrabra je družina otkrila i osvojila čitav novi svijet.
In the name of the Queen(s)! :zastava:

Na dalekoj i do sada civilizaciji nepoznatoj obali dalekog otoka Biševa hrabra ekipa istraživača ipak nije zabila običnu raznobojnu zastavicu već je ostavili za sobom mnogo trajnije insignije.

[img=362x483]http://www.gay.hr/slike/attachmenti/image0024.jpg[/img]

No putovanje nije prošlo bez opasnosti. Pa čak niti bez havarije! A hrabri putnici bili su prisiljeni zaputiti se i u penetracije dosad neviđenih razmjera! :drama:

[img=379x504]http://www.gay.hr/slike/attachmenti/image0044.jpg[/img]

Pridružite se našim hrabrim putnicima u sljedećim napisima na forumu, jer ovo i nije nego kratko javljanje na brzinu, sa samog ruba lijepe naše. A možda se i sretnemo negdje na pučini, gdje se u čistoći i čednosti morske pjene obnavlja svaka nevinost… :D

[img=379x283]http://www.gay.hr/slike/attachmenti/image0062.jpg[/img]

Ili se pak vidimo na jednoj od brojnih pitomih plaža i uvala pučinskog otoka Visa gdje ćeš nas, predragi štioče, uspjeti razlikovati od sredozemnih medvidica usprkos našoj prirodnonaravskoj golišavosti… :blush:

[img=408x306]http://www.gay.hr/slike/attachmenti/image0081.jpg[/img]
Korisnikov avatar
By Vel boy
Lipo, lipo! novootkriveni raj za nasu homo mladez? Yuppppiiii! Stizeeeen! krecen od Cape Cod-a, priko Sargashkog mora, pa priko Azora i cilog nam Atlantika dragog, pa niz Gibraltarski tisnac i Sridozimlja jos milijeg te Otrantskih vratiju dichnih:surfer:
Moli svitog Antu da me cuva na morskim pucinama, dite lipo!
Korisnikov avatar
By m..
Jel ti ono Modra Shpilja na slici?
Overila sam ja Bishevo jos kao klinka, u povratku su talasi bili toliki da me je stari vezao za jarbol da ne skliznem s palube u pobesnelo more (otud ne volim s&m i bonding). Lol.
Kad si vec tamo, PZ Komiza je najbolje belo vino lokalne proizvodnje, testirali smo sva koja su bila available, ovo je najmanje mirisalo na sumpor.
Korisnikov avatar
By 2kune
Nije to modra već medvidina špilja. Modru nisam mogo slikat jer smo ošli u nju plivajući a i teško je dobiti taj efekat na fotkama. To treba vidjeti... :pirat:
Elem, najbolje je od svega što nitko od prisutnih nije imao para da ide na ljetovanje na Vis i Biševo; pa smo se lijepo mi mali pederi organizirali i pomogli se međusobno... :mazi:
Ntko je imao nešto lovice, netko je imao nešto kućice, netko je imao nešto brodića - i ispade fantastično ljetovanje za desetak forumaša. :P
A vi fino i dalje mlatite praznu slamu po forumu... :spank:

PS: Eya, pozdravila te Luci :bye: I da znaš, Vis je još na svom mistu... :bubbles:
Korisnikov avatar
By m..
Eee. Mi smo imali camac gumenjak, al smo njime puzali uz obalu (cale je uspeo da baci sidro, a da ga prethodno ne veze kanapom, lol, a i veslo je misteriozno nestalo) i nismo bili dovoljno odvazni da tomosom od 4 konja idemo na Bishevo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!