Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by Kiborg
¿Yo estoy interesado, si tú podrías escribir en serbio? /izvin'te za eventualne gramatičke greške :D /
Perdona, ¿en qué estás interesado? No he entendido muy bien:zen:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa ne mogu bolje od toga /tj. mogu, ali potrajalo bi/, potrudi se da razumeš :D
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kiborg
Pa ne mogu bolje od toga /tj. mogu, ali potrajalo bi/, potrudi se da razumeš :D
Bachi meni na u2u sta mu zelis reci, prevodim online :kosa:
Korisnikov avatar
By donquijote
Ju, Kiborge, jel' ti to meni nešto predlažeš?

Imaš jedan plus kod mene zato što znaš španski i još jedan zato što si lekar, ako se ne varam (palim se na lekare). Još ako bar malo lićiš na ovog dečka iz mog avatara, odmah ću se udati za tebe:love:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by donquijote
I personally enjoy reading his posts, because, unlike many others in this forum, he's sincere and always tells what he thinks
Agree
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by svejedno
I personally enjoy reading his posts, because, unlike many others in this forum, he's sincere and always tells what he thinks
Agree
He thinks???:shocked:
Korisnikov avatar
By gari
Znate šta vas dvojica /dvoje/. Učite španski gledajući serije na TV-u a ne ovde. Inače, ima expresno da vas pretvorim u žabe /koje krekeću na španskom/. Jel to jasno?

:smeh: :cheer: :mazi:
Korisnikov avatar
By svejedno
E sad sam se nasmejao glasno, majkemi.

ko sta ima ovde protiv garijevog humora?
Korisnikov avatar
By gari
Oni koji ne razlikuju šalu od zbilje. Pa dobro, valjda u ovoj zemlji Jebandiji može čovek malo i da se našali a da ga odmah ne pregazi "brza pruga" od 4 569 forumaša u stampedu?

P.S. Traže se kawboyi /koji znaju da jašu/...Konja naravno a ne gazdu.

:beba: :pirat: :crveni:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by gari
Originally posted by AngraMaina
A nije sramno bacati kletve za dobijanje raka? To je časno?
Ama, već sam napisao da je bila neslana šala u pitanju. Da sam hteo da bacam kletve već bi bio ako ne mrtav ono bar osakaćen ili teško bolestan. Ne bavim se crnom magijom, pa pošto si živ i zdrav znači da nisam bacao nikakvu kletvu. I neću, imam druga posla.

Nego, ti si isuviše opsednut strahom od bolesti i smrti /što je normalna pojava dok je u nekim granicama/. No, ti si te granice prešao i sada se stalno "pregledaš", zagledaš svaku ranicu na koži i svaki mladež da to već postaje opsesija. Još sam te ja uplašio sa "kletvom".

Da sam znao da si toliko osetljiv, sigurno se ne bih našalio tako.

:doktor: :ogledalce: :nope:
Protiv gljivičastog oboljenja glave

Prvo. Skuvaj lišće od kupine, pomešaj ga sa vinom, i sa njime peri glavu [.. .] iz glavne žile treba pustiti krv. Zatim oko mesta gde su kraste ošišaj kosu. Nakon toga skuvaj sočivo u mešavini od vina i vode i time obolelome maži glavu. Osim toga, spali pamučnu hartiju (bubanikeru) i dobijen pepeo pomešaj sa vinom, pa mu time takođe maži glavu.

Protiv zujanja u ušima

Prvo. Izgnječi mlado lišće od kupine; sok dobiven od njega pomešaj sa medom, pa ga ukapaj u uvo bolesniku.
Drugo. Rastopljeno kravlje maslo može se ukapati u uvo.
Drugo. Rastopljeno kravlje maslo pomešano sa medom ukapaj u uvo.
Drugo. Neslanu rastopljenu guščiju mast ukapaj u uvo.
Drugo. Zagrejanu mešavinu od octa i meda ukapaj u uvo.
Drugo. Zagrejan med i ocat ukapaj u uvo.
Korisnikov avatar
By donquijote
Znate šta vas dvojica /dvoje/. Učite španski gledajući serije na TV-u a ne ovde. Inače, ima expresno da vas pretvorim u žabe /koje krekeću na španskom/. Jel to jasno?

Gary, Gary, I will disregard these mean comments:grebanje:
Korisnikov avatar
By gari
AngraMaina, imam za ta oboljenja mnogo bolje recepte /"Narodni učutelj" Vasa Pelagić, izdanje 1934.god/. Recimo za to "gljivičasto oboljenje glave" treba naći kravu koja se hrani u prirodi /travom jelte/ i onda sačekati dok počne da "balega" i tu balegu još onako vruću metnuti na glavu. Dobro je i kao lek protiv ćelavosti. Držati na glavi dok ne očvrsne a zatim skinuti /sekiricom ili tako nečim/.

:andjelak: :cheer: :shocked:
Korisnikov avatar
By gari

Gary, Gary, I will disregard these mean comments:grebanje:
Don Kijote iz šume kod la Manche, vreme ti je da nađeš Sančo Pansu. Zato postavi uslove i biraj. Inače, engleski ne znam, španski /na/tucam onoliko koliko sam naučio gledajući ove latinoamerične serije /no no se, avelante, amore mio, por qe, nunka/. Dosta za sex...Bar za početak.

:lood: :radosnice: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By gari
Aman jel ono pseto ima toliki uticaj ovde da mi vise niko nece spelovati nik kako treba? Angramaina (Angramainju, A[h]riman) je staropersijsko bozanstvo i nema veze s manijama.

/citat iz posta AngraMaine u temi "Jukio Mishima/

Dakle, ja još nisam pseto, samo mi je avatar moje omiljeno pseto. A više bih voleo da budem pseto nego čovek, psi su mnogo, mnogo bolji od ljudi...Eto, nalazim tvoje uvrede i gde se ne nadam a ovamo posle kukaš kad bacim kletvu...He, he...Ma ne možeš me naljutiti sve i da hoćeš.

:evil: :sveca: :glupan:
Korisnikov avatar
By donquijote
Samo za tvoju informaciju, Gari ja već imam mog Sancha, samo što se ne zove Sancho nego Oscar. To je ovaj dečko iz mog avatara. Vidiš kako je lep, ko slika. A tek telo što ima. Pa to ni Mikelanđelo ne bi mogao da izvaja. Njegov David je prema mom Oscaru mala beba. A što je najvažnije, pametan je, obrazovan kulturan i voli samo mene. I zar ja pored takvog dečka da tražim drugog! Pa nisu mi svrake popile mozak! I to joŠ ovde na ovom forumu. Baš bih se usrećio! Ovde ima samo nekoliko likova koji bi mogli da budu moj verni pratilac Sancho. Ali šta to vredi kad moje srce hoće samo Španca i nikog više. Ali, ako baš neko hoće da mi bude pratilac, moraće da mi na uvce otpeva ovaj predivni fado koji se nalazi u mom potpisu, moram da se naježim od uzbuđenja. Onaj ko to uspe da uradi, moći će sa mnom da radi šta hoće.
A ti, Gari, sramoto, imaš veliki minus kod mene jer ne znaš engleski, a i španski ti je očajan. Što se malo ne ugledaš na Kiborga? Vidiš kako je on dečko lepo savladao špansku ortografiju, svaki mu je akcenat na svom mestu. Moram ovako javno da ga pohvalim. Da je moj student, dao bih mu desetku ko vrata, dok bi tebi i petica bila mnogo
Vergognati, Gari, vergognati! Sei un birichino, ma io ti metto a posto! (ovo ti je na žabarskom, pošto si me u prethodnom postu nazvao žabom) :bouncy: :bouncy:
By Çâðê_DUP
Vidiš kako je on dečko lepo savladao špansku ortografiju, svaki mu je akcenat na svom mestu.
En cuanto a la ortografia, como lograste poner los acentos/los characteres espanolas en el teclado? No tengo intencion de recomponer cada blog en espanol en word, poniendo estos simbolos y characteres?:elektro:
Korisnikov avatar
By gari
Don Quijote, nisam te ja nazvao žabom, nego sam rekao AKO ne prestanete ovde da učite španski pretvoriću vas u žabe. Pa dobro, kad već imaš svog "štitonošu" a jel imate svog psa čuvara? Tu bih ja mogao da se ubacim, da vas čuvam dok vodite ljubav ne mesečini a sve uzdišući na španskom. Dobro, poneki uzdah može da vam se omakne i na engleskom /ali samo uzdah iz Šekspirovog "Romea and Julije"/. Obećavam da neću da lanem nikome šta ste radili. Pozdrav za tvog Apolona /Apoloniju/ šta god...

:indijanac: :dude: :peva:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
gari, srce, ja mislim da bi ti pojedinima najbolje doskocio ako bi im se popiskio uz nogu i iskulirao ih...mada to vjerovatno nije tvoj stil.. divim ti se kako imas snage da prokomentarises svaki, pa cak i one najdebilnije komentare koje ti pojedini upucuju :kiss:

al' te ja i dalje volim, skoro pa najvise od sv ih forumasa:)
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by Angelina777
Vidiš kako je on dečko lepo savladao špansku ortografiju, svaki mu je akcenat na svom mestu.
En cuanto a la ortografia, como lograste poner los acentos/los characteres espanolas en el teclado? No tengo intencion de recomponer cada blog en espanol en word, poniendo estos simbolos y characteres? :elektro:
¿Characteres?, compañera o quisiste decir caracteres sin la h

Vas al Panel de controles, seleccionas Teclado, después Lenguas, allí buscas español, lo seleccionas, pulsas ok y allí está
Korisnikov avatar
By donquijote
Don Quijote, nisam te ja nazvao žabom, nego sam rekao AKO ne prestanete ovde da učite španski pretvoriću vas u žabe. Pa dobro, kad već imaš svog "štitonošu" a jel imate svog psa čuvara? Tu bih ja mogao da se ubacim, da vas čuvam dok vodite ljubav ne mesečini a sve uzdišući na španskom. Dobro, poneki uzdah može da vam se omakne i na engleskom /ali samo uzdah iz Šekspirovog "Romea and Julije"/. Obećavam da neću da lanem nikome šta ste radili. Pozdrav za tvog Apolona /Apoloniju/ šta god...

You wish, Gary:bubblegum:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jfr, u gornjem postu nisam mislio na tebe, viteze, vec na neke druge ljude... samo da se, ne daj Boze, ne uvrijedis :kiss:
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by CokoladnaBananica
jfr, u gornjem postu nisam mislio na tebe, viteze, vec na neke druge ljude... samo da se, ne daj Boze, ne uvrijedis :kiss:
No te preocupes, Platanito de chocolate:kiss:
Korisnikov avatar
By donquijote
Ko mi je skratio pesmu?
Grr, estoy que ardo, devolvedme mi canción o os vais a enterar No sabéis de lo que estoy capaz

:meduza:
By Çâðê_DUP

No te metas con mi deletreo. :D
Estoy intensivamente estudiando inglés y se me ha mezclado todo. No me toques las palmas, yo también puedo reprocharte a tí, por lo menos errores de estilo .... :alexis:
Korisnikov avatar
By gari
Eto, Don Kihote i Gina-Angelina777 rešili da u temi o mom "liku i delu" vežbaju "espanol" pa se ja ništa ne ljutim. Ako brate, neka vežbaju-valjda će ga nauče. I ja bih sine /što kaže pok. Pavle Vujisić u filmu "Ko to tamo peva"/ ali moj pseći mozak ne registruje reči nego mirise, zvukove, buve /koje me strašno nerviraju jer mi bez pitanja uzimaju krv/ itd. Buenos nochas, la quaqaracha /šta god to značilo/.

:misli: :mete: :saint:
By Çâðê_DUP
Eto, Don Kihote i Gina-Angelina777 rešili da u temi o mom "liku i delu" vežbaju "espanol" pa se ja ništa ne ljutim. Ako brate, neka vežbaju-valjda će ga nauče. I ja bih sine /što kaže pok. Pavle Vujisić u filmu "Ko to tamo peva"/ ali moj pseći mozak ne registruje reči nego mirise, zvukove, buve /koje me strašno nerviraju jer mi bez pitanja uzimaju krv/ itd. Buenos nochas, la quaqaracha /šta god to značilo/.

:misli: :mete: :saint:
se escribe buenas noches, la cucaracha

znacilo bi laku noc, bubashvabo .... :alexis:
Korisnikov avatar
By gari
Iju, a ima neka pesma "la cucaracha, la cucaracha...tra-la-la" i ja mislio radi se o nekoj ptici, kad ono obična bubašvaba? Pa šta u toj pesmi pevaju o bubašvabama /mislim da svi znaju tu popularnu meksikansku pesmu/. Kao i onu iz onog tužnog filma /starog/ gde jednoga treba da streljaju u zoru, njegov najbolji prijatelj plače a on peva majci pesmu "Još jedan dan života" /i tu svi plaču, mislim na publiku koja gleda film/. Sad sam zaboravio kako se taj film zove, ali setiću se...Ali, ovo sa bubašvabom je neviđena bruka-Miiiljeeenkoooo...

:rotflmao: :cheer: :smokin:
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by Angelina777

No te metas con mi deletreo. :D
Estoy intensivamente estudiando inglés y se me ha mezclado todo. No me toques las palmas, yo también puedo reprocharte a tí, por lo menos errores de estilo .... :alexis:
Ay ¡ Qué genio!

Perdona, no quise herir tus susceptibilidades.

¡ Hagamos las paces!
Korisnikov avatar
By donquijote

Divan ti je ovaj opis, Gari, veoma poetično. ali ja ne volim te pastoralne elemente, to šuma, šlivici i livade, ne volim da me ništa žulja, grebe, bode. Ja ljubav vodim isključivo u toplini doma svoga ili njegovoga. A što se uzdisanja tiče, uzdišemo isključivo na španskom, i eventualno na portugalskom, pošto slušamo fado dok vodimo ljubav:chestram:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!