Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Uh, Angelina777 al si ga sro?ila, sav :blush:
Eto šta radi feedback pozitivnih emocija, zapo?et još sino?, i ja ose?am potrebu da napišem ni manje ni više nego hvalospev (zaslužila je!).

Negde sam napisao da bih se plašio uživo da je sretnem, jer su me neki njeni postovi pomalo plašili, ali da sam istrajao u tome grdno bih pogrešio. Devojka je super, stvarno. Odli?no izgleda, što ?ak i ja kao peder bez dioptrije odmah primetih, iako mi kod devojaka taj izgled retko kad padne u prvi plan. Svetle, prodorne o?i i pune usne svakako opravdavaju nick. Ženstvena i zanosnih oblina /koje nikako ne sme da kvari raznim djetama što sam joj u više navrata naglasio u razgovoru/ ona je prava RIBA i PO.

Inteligencija, re?itost. obrazovanje, na?itanost, kultura - zar ima potrebe to detaljnije objašnjavati. Uživao sam u razgovoru sa njom. Mogu re?i da sam za to kratko vreme dosta nau?io o nekim stvarima.

Kao što ona re?e, hvala nevidljivom bogu /kad i mi ateisti to kažemo!/ da smo se najzad sreli.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene licno odusevljavaju sledeci korisnici:

1.Milosija Patrnozic
2.Kupper ( i njemu pridruzeni clan - gari ( GARI KUPER )
3.Zivadinka Zikic
4. Dusan Maljkovic
4.STATUS
5.Stripi
6. m...
7.Diogenius
8.Daliborka Mileusnic
9.unic0rn
10.superfly

Ima njih jos....
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa sve vishe me odushevljava ovo kuche kod kutje. :D
Lajucka stalno, ali nikako da mu zamerish. Prosto da ga pozelim za kucnog ljubimca, kad svemu tome dodam i ovaj avatar. ;) :kiss:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ gari
Gari, druze, da nisi ti ljubomoran?
Na Kuppera ili mene, nije bitno?

@Kupper
Ma mogu ja da ti posaljem uzroke posledica, al ne verujem da bi te iskreno zanimale. A miran sam i po prirodi, naravno.
Korisnikov avatar
By gari
Pa, ja jesam ljubomoran /kao i svako ku?e/ ali ne na tebe ili Kuppera, to je bila samo šala. A i ovako nisam više ljubomoran uopšteno govore?i. Ljubomora je znak nesigurnosti u sebe i partnera i ta fazza me je prošla davno. Ja i moja sqvo sada živimo u sre?i i ljubavi. haug!

:jutro: :eya: :trep:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by gari
Ja i moja sqvo sada živimo u sre?i i ljubavi. haug!
Ovo je lepo gari:foto:
Korisnikov avatar
By gari
Mene počinješ da oduševljavaš TI-ogi_ns. Uglavnom zbog avatara.

:meda: :balon: :setnja:
Korisnikov avatar
By Adenim
nemam jos izgradjen kriticki stav prema forumasima,
ali, u poslednje vreme mi se dopadaju pojedine misli decka sa nikom svejedno, zatim Musicmaniac kao podrska u muzici. Ima ih jos, ali polako...
Korisnikov avatar
By krepać
mene oduševljava ova krepasaupitnikomnaopako. opasna je!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
odusevljava me iluzija u kojoj zivi dragi nam forumash sa vise naloga... ne uspijevam da zamislim toliko paralelnih svjetova u kojima on/a zivi... :opatica:
Korisnikov avatar
By tramp
offtopici i vredjanje baceno u DyR. Korisnice/i se mole da se drze teme i suzdrze od vredjanje.

:kiss:

tramp
Korisnikov avatar
By m..
Opet njih dve? Uz duzno postovanje ta dva se nece smiriti dok se ne osexaju.
Korisnikov avatar
By gari
Dve? Dva? O čemu se radi? Ko hoće koga da sexa? Počinju da me oduševljavaju dve i dva koji će se najzad sexati, mada još ne znam da li se radi o muškim ili ženskim sexanjima dok ne pogledam u DyR gde je Tramp to BACILA besno.

:snob: :hvala: :smokin:
Korisnikov avatar
By tramp
:offtopic:

[offtopic]hetero seksanje je upitanju bilo ovaj put[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
E posto vas ja slabo znam za sada me odusvevljava GARI moj kucov...nije sto je moj negooooo stvarno je lik kreten :D njegove postove ne propustam..dodji psuuu moj baci shapu:friends:
Korisnikov avatar
By gari
Ako moja žena ovo pročita ima odma da te spakuje u kobasicu a ne u konzervu. Šalim se, nije ljubomorna, često joj pokazujem temu "Moja fotka" kako ko izgleda od forumaša a često i čita postove forumaša /one koji su zanimljivi/. Naročito je zasmejavaju oni u kojima me napadaju, gađaju, vređaju, nazivaju dvorskom budalom /a gde sada kod nas ima neki dvorac da idem tamo/, ludom i tako to. Hvala za komplimente oooooo duše. Ako te pustim iz konzerve, moraš da mi ispuniš tri želje...

:lood: :crveni: :piski:
Korisnikov avatar
By svejedno
Evo pozdrav za gospodju Gari.

Mene ona odusevljava, a cak nije ni forumas.

Ako citate ovo, znajte da me odusevljavate.
Korisnikov avatar
By gari
G-đa se zahvaljuje i pita čime li je zaslužila "obožavatelja". Inače, ona mrzi kompjuter jer isuviše vremena provodim ispred njega a to vreme je njeno. Doduše, pošto mi je TV odmah do kompjutera /u vidnom polju/, ja pišem, pa dok čekam da komp to učita gledam TV a u isto vreme moja ženkica pušta muziku sa DVD-ja. Ludnica...Još i moja kučkica onda priđe da je mazim, tako da ću postati ne dvostruka nego petostruka ličnost...
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Jaoooooo pa moj kucov ima zenkicu:D toooooooooo !A ja se vec zabrinula za tebe reko ,jadnicak sam i tako to..kad ono Gari opasan kucov... :sw: :right: :sw:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Ako moja žena ovo pročita ima odma da te spakuje u kobasicu a ne u konzervu. Šalim se, nije ljubomorna, često joj pokazujem temu "Moja fotka" kako ko izgleda od forumaša a često i čita postove forumaša /one koji su zanimljivi/. Naročito je zasmejavaju oni u kojima me napadaju, gađaju, vređaju, nazivaju dvorskom budalom /a gde sada kod nas ima neki dvorac da idem tamo/, ludom i tako to. Hvala za komplimente oooooo duše. Ako te pustim iz konzerve, moraš da mi ispuniš tri želje...

:lood: :crveni: :piski:

Posto si ti pitom kucov reci sta pozelis:D ali pazi ne ispunjavam samo tri stvari...ne radjam decu,ne dajem ljubav, i ne dajem pare..sve ostalo moze:alexis:
Korisnikov avatar
By Kupper
G-đa se zahvaljuje i pita čime li je zaslužila "obožavatelja".
I mene odusevljava gdja. Evo i razloga - :klap: sto te trpi tak'og:cowboy:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Duh_iz_Konzerve

Posto si ti pitom kucov reci sta pozelis:D ali pazi ne ispunjavam samo tri stvari...ne radjam decu,ne dajem ljubav, i ne dajem pare..sve ostalo moze:alexis:
Eh, pogodi mi sve tri želje. Pa šta da ti radim nego da te VRATIM natrag u konzervu? Ti ne biti dobra duha.

:luda: :dance: :budilnik:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Kupper

I mene odusevljava gdja. Evo i razloga - :klap: sto te trpi tak'og:cowboy:
Ooooo Kupper-mene moja ženkica ne TRPI nego je naša ljubav obostrana i traje već više od jedne decenije. Kada nisam u kući ona se jako dosađuje i svaki čas me zove na mobilni da se što pre vratim. Sa mnom joj nikada nije dosadno jer ja sam:Blizanac/Bik-Lav/Devica i stalno sam u pokretu /misaono/ tako da je vrlo zabavljam. U toku jednog sata promenim raspoloženje jedno tri puta /do pet/, čas se smejem, čas vičem, čas ćutim, čas je ljubim, čas joj tepam, kupujem joj sve što poželi...Pa di ćeš više od toga? Dok me jedne noći ne utepa sas sikirče...He, he...

:gitara: :kokice: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Kupper
..........nego je naša ljubav obostrana i traje već više od jedne decenije. Kada nisam u kući ona se jako dosađuje i svaki čas me zove na mobilni da se što pre vratim.
....................čas je ljubim, čas joj tepam, kupujem joj sve što poželi...Pa di ćeš više od toga?
Uh, lepo gari.....blago tebi.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Kupper
..........nego je naša ljubav obostrana i traje već više od jedne decenije. Kada nisam u kući ona se jako dosađuje i svaki čas me zove na mobilni da se što pre vratim.
....................čas je ljubim, čas joj tepam, kupujem joj sve što poželi...Pa di ćeš više od toga?
Uh, lepo gari.....blago tebi.
Pa nađi i ti svoju "izgubljenu" polovinu /evo sad mi ženkica dodaje kafu sa mlekcem, baš onakvu kakvu volim/. Jedna priča iz grčke mitologije kaže da su postojala bića sa dve glave, četiri ruke i četiri noge koja su bila toliko moćna da su se Bogovi uplašili i presekli ih po pola i sada te polovine lutaju i traže onu svoju polovinu. Tako se i dve osobe /nebitan pol/ traže i kada se nađu onda sreći nema kraja, ponovo postaju nepobedivi. Želim ti da nađeš svoju polovinu i-budite srećni sve do kraja života.

:cigareta: :hug: :peva:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!