Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Çâðê_DUP
a kad se posle tri godine okrenes vidis da su to sve isti likovi i da su se obrnuli izmedju sebe itd
Zaboravih reci, da su to tzv Flippin Lesbians, tj. Lezbache Obrtache
:boxer:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Marihuana i hasis u dobrom drustvu...
Ekser je fenomenalna stvar, ali sam rekla sebi da cu ga probati samo jednom, i nikad vise. I tako je.
U poslednje vreme sam nesto sktivnije pocela sa hasisom. Skroz ok kada si na otvorenom. NOT ok kada dodjes na veceru uradjen. :D
By Goldentouch
Svakodnevno pijem vitamine i biljne dodatke ishrane od kojih se osecham opushteno i kristalno bistro, tj. pijem ginko, zhen shen, pivski kvasac koji sadrzhi B kompleks, shumechi Zn Se A-C-E, i ponekad Persen (kad mi se napravi neka karmichka knedla u stomaku).
Od svega ovoga sam i zdrav i high! :love:
Korisnikov avatar
By m..
I ja te volim!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kako vam nije zao para i mozdanih celija ?

Ko nije porobao definitivno ZNA shta je propustio poshto ima par miliona sivih celija vishe :indijanac:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Inner-Smile

Ko nije porobao definitivno ZNA shta je propustio poshto ima par miliona sivih celija vishe :indijanac:
:klap: :kiss:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sta si propustila, ne znas. Sta nisi izgubila, mozda znas.

U svakom slucau, nije mi zao sivih celija. Nesto i nisam primetio da ih str8 ljudi koriste vise od mene, a to je valjda bitno.

Koristiti ih, ne samo posedovati.
Korisnikov avatar
By SouthSide
E kad procitam ove argumente vrlih anti-drogerasa dodje mi da se iz momenta puknem u venu. :shrug:
By Tea
Pa, nije da zena nije u pravu sto se tice sivih celijica i unistavanja istih. A, evo ja nisam anti-drogeras. :alexis:
Korisnikov avatar
By Insorcer
...nisam ih probavao jer nisam imao ni zelju ni potrebu...ako mi ikad' zaFali dobrog (ili loseg) raspolozenja, a da pritom "cist" ne mogu da si ga obezbedim... bice dobrodosla neka psihoakcija...do tada...ziveo "Gorki list"...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea
Pa, nije da zena nije u pravu sto se tice sivih celijica i unistavanja istih. A, evo ja nisam anti-drogeras. :alexis:
Pa tebe je svest i savest navela na kuliranje iste vec 8 meseci. :love: (ako vutru izuzmemo). :)
Korisnikov avatar
By svejedno
U pravu je. Ima par miliona sivih celija vise nego ja. I to je kul njoj, kul meni.
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Armand

Gorki list je droga. Unistava sive celije alkohol, joj.

Alkohol je teska droga.
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Inner-Smile
da citiram micu popovica " imali pa bacali":alexis:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
mmm.. totalna anestezija.. oni koji su probali znaju sigurno :njami:

:crta:
Korisnikov avatar
By Val
Joj, josh se prepucavate oko ovoga...? :smeh: Pustite bre narod da se drogira ako im se drogira.
:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Kittrie
eeeeeeee, ste probali muskatne orascice??
ja izrendala skoro 2 i imala trip ko da sam pripita, i malo naduvana, ali samo ONO NAJBOLJE !! inace, treba veca douzaaaaaaaa

PREPORUKAAAAAAA

E, to sam skoro probao...Nuzda me naterala...Nije bilo vutre ni za lek...

Samo ja ih nisam jeo,vukli smo zmajeve...

U zivotu gori ukus nisam osetio ali da radi,radi...

Preporuka:

Ne konzumirati sem u slucaju krajnje nuzde...

PS. Ne mogu da verujem da ova tema i dalje stoji... :lood: , a o glupostima koje sam na istoj procitao da i ne govorim...

I tako...

:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
By Melibea
Originally posted by Super Mario
nikada nisam probao droge :putujevropo:

:up: :up: :up: :up: :up: :up:
:love: je najbolja droga
Korisnikov avatar
By Andre87
Niti probao,niti nameravam..imam u krvi najjacu...HORMONI,HORMONI,HORMONI... :D
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Ne odobravam konzumiranje droga, niti iste koristim.
By zuca
Ne drogiram se, ali kad sam bio mladji koristio sam marihuanu.
Korisnikov avatar
By spark
bez'te bre, narkomani :P :smeh: :smeh: :smeh:

:happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Hys.
ofakooo...ako neko ima problem sa konzumiranjem marihuane, molim da zaobidje ovaj tekst.
Znaci ja ovo moram da podelim sa ostatkom foruma koji preferira blagu finu biljchicu...verovatno su mnogi ovo probali, ali svejedno:
Inace ne konzumiram cesto, desi se i po dve godine da ne dunem, pa onda zaredjam po 2 meseca relativno cesto...znaci sporadicno koristim, ali volim. Ono sto ne volim, jeste fakin tejst, i to sto mi gore pluca i grlo kad duvam (okej, water pipe je bolje), smeta mi i sam miris, iako sam pusac...zato sam se okrenula kulinarskim umecima, a ionako volem da kuvam:mljac:
Evo jednog finooog recepta:
1,5 mleka se stavi sa gramom do dva vutre na srednju jacinu ringle;paziti da ne provri, po potrebi smanjiti, i mesati. Dodati dve kasicice secera, malo vanilin secera, cimeta, posle 15 minuta, dobro promesati. Nastaviti sa kuvanjem i negde oko 25 minuta dodati punu kasicicu kaka, lepo izmesati, jos par minuta kuvati i to je to. Procediti, ako je previse gusto, razblaziti malko zbog kaka i trave koja ume da se zalepi zbog mleka. JAKO BITNO-na pocetku staviti odmah komadic punomasnog butera. Trava oslobadja thc kroz masnocu, zato je najbolje punomasno mleko i dobar buter.
Napitak je ovako napravljen ukusan, jer stvarcice koje stavite ubiju gorcinu. Popijte solju najranije 2 posle jela, i kada budete jeli posle napitka, nemojte da preterujete sa klopom (odmah) Radi mnogo kasnije nego kod duvanja, tipa, moze da deluje tek za 2 sata, ali zato moze da deluje i po 6 sati, i to poprilicno jako, ali sve vreme mirno vozi. :mljac:
Nemojte SLUCAJNO da pomislite posle chuku vremena "ma ovo je qrac, ja cu da napravim jos" jer ce da krene da radi sasvim neocekivano, a ako uzmete jos jednu dozu, bicete komirani..
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Sparkic
Originally posted by Super Mario
nikada nisam probao droge :putujevropo:

:up: :up: :up: :up: :up: :up:
:love: je najbolja droga
Najbolja je samo u onom smislu, a to je da je diler u tvojoj glavi, a koliko je dobra... khm..

Neka :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Desetoro ljudi glasalo za heroin, a niko za LSD?

To me cudi, zaista.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!