Samo za tvoju informaciju, Gari ja već imam mog Sancha, samo što se ne zove Sancho nego Oscar. To je ovaj dečko iz mog avatara. Vidiš kako je lep, ko slika. A tek telo što ima. Pa to ni Mikelanđelo ne bi mogao da izvaja. Njegov David je prema mom Oscaru mala beba. A što je najvažnije, pametan je, obrazovan kulturan i voli samo mene. I zar ja pored takvog dečka da tražim drugog! Pa nisu mi svrake popile mozak! I to joŠ ovde na ovom forumu. Baš bih se usrećio! Ovde ima samo nekoliko likova koji bi mogli da budu moj verni pratilac Sancho. Ali šta to vredi kad moje srce hoće samo Španca i nikog više. Ali, ako baš neko hoće da mi bude pratilac, moraće da mi na uvce otpeva ovaj predivni fado koji se nalazi u mom potpisu, moram da se naježim od uzbuđenja. Onaj ko to uspe da uradi, moći će sa mnom da radi šta hoće.
A ti, Gari, sramoto, imaš veliki minus kod mene jer ne znaš engleski, a i španski ti je očajan. Što se malo ne ugledaš na Kiborga? Vidiš kako je on dečko lepo savladao špansku ortografiju, svaki mu je akcenat na svom mestu. Moram ovako javno da ga pohvalim. Da je moj student, dao bih mu desetku ko vrata, dok bi tebi i petica bila mnogo
Vergognati, Gari, vergognati! Sei un birichino, ma io ti metto a posto! (ovo ti je na žabarskom, pošto si me u prethodnom postu nazvao žabom)