Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Vreme je i za ovu temu ;)

Selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore Dragan Šakota objavio je spisak kandidata za plavi dres pred Svetsko prvenstvo u Japanu koje se održava od 19. avgusta do 3. septembra. Naša reprezentacija brani titulu prvaka osvojenu pre 4 godine u Indijanapolisu.

Selektor Šakota se odlu?io za 15 igra?a: Nenad Krsti?, Darko Mili?i?, Mile Ili?, Kosta Perovi?, Dejan Milojevi?, Ognjen Aškrabi?, Miroslav Rai?evi?, Aleksandar Pavlovi?, Branko Jorovi?, Luka Bogdanovi?, Igor Rako?evi?, Uroš Tripkovi?, Vule Avdalovi?, Bojan Popovi?, Marko Marinovi?.

Reprezentativci ?e se okupiti 2. jula, lekarski pregledi i testiranja obavi?e se 3. i 4. a prvi zajedni?ki trening plavi ?e odraditi 5. jula.

..................................................................................................

Ovo je širi spisak :lol:
?ekamo prvenstvo...
Ja samo imam jednu nadu... da ni od koga ne izgubimo 40 razlike... jer ipak, za razliku od fuzbala, ovde branimo titulu svetskog šampiona :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragan Šakota, selektor košarkaške reprezentacije koja ?e na Svetskom prvenstvu ovog leta poslednji put nastupiti pod imenom Srbija i Crna Gora, hrabro je doneo odluku da u Japan povede tim bez nabeðenih zvezda, dokazanih svaðalica i manekena. ?ovek koji je ve? dve godine u taboru plavih dobro zna ko je ko, pa je šansu ukazao talentovanim momcima na kojima ?e se formirati budu?nost naše košarke.

Na spisku kandidata od 15 imena, ?iji je prosek 23 i po godine(!), nema Stojakovi?a ali ni Jari?a, Radmanovi?a, povreðenog Vujani?a, kao ni reprezentativaca sa poslednjeg EP, sada ve? zaslužnih penzionera - Bodiroge, Tomaševi?a, Rebra?e, Gurovi?a i Š?epanovi?a. Liderske obaveze trebalo bi da preuzmu najstariji - Dejan Milojevi? (29) i Igor Rako?evi? (28), a iz NBA pozvani su samo Mili?i? (Orlando), Pavlovi? (Klivlend) i Krsti? (Nju Džersi). Debitantsku ulogu u A timu ima?e trio iz FMP-a Jorovi?, Marinovi? i Ili?, kao i Bogdanovi? (Partizan) i Rai?evi? (Zvezda).
Korisnikov avatar
By bigirl
Džizs... Ne volem košarku... :sleep:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by bigirl
Džizs... Ne volem košarku... :sleep:
i ušla si ovde samo da bi to rekla :hand:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by kiss addict
Vreme je i za ovu temu ;)

Vreme jeste da konstatujemo da nista necemo da uradimo. I da gledamo kao to Argentina, Portoriko, Australija i....rade.
Korisnikov avatar
By zboO
gospode boze...ko su svi ti ljudi??

:puzzle:

odvalice nas ko majmune...

btw, oboooozavam basket, ali ne verujem da cu pratiti SP..da gledam tugu ne mogu zaista.
By fencysmurf
a mozda smo umesto primadona poslali neku ekipu dece koja bi tek da se dokaze ... i think we should enojoy it do trenutka kad i oni odluce biti primadone !

:surfer:
Korisnikov avatar
By IriS
ne sumnjam da je bolje bez primadona, ali nisam sigurna da ovi pozvani igra?i imaju kvalitet za svetsko prvenstvo
Korisnikov avatar
By nEne
i opet ucestvuje reprezentacija tzv. Srbije i Crne Gore... :( no, okej, ako kazete da ce da popuse, ondak nije ni bitno...

off: pod kojim imenom ce nastupati vaterpolisti na evropskom prvenstvu? razne informacije kruze, i razlicite opcije...?
Korisnikov avatar
By Delete
Istina je da je ovo jedna mlada (nepoznata) ekipa, vrlo je moguce da ce da puse na ovom prvenstvu, ali ako budu kvalitetno radili, za koju godinu ce verovatno postici vise nego njihovi prethodnici. Licno sam optimista sto se njih u buducnosti tice.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by demian
i opet ucestvuje reprezentacija tzv. Srbije i Crne Gore...
Za neka takmicenja je potpisan ugovor pre referenduma kao i za SP sad u fuzbalu. Tako je i sa basketom.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by demian
i opet ucestvuje reprezentacija tzv. Srbije i Crne Gore... :( no, okej, ako kazete da ce da popuse, ondak nije ni bitno...

off: pod kojim imenom ce nastupati vaterpolisti na evropskom prvenstvu? razne informacije kruze, i razlicite opcije...?
prvo OFF: sto posto se nastupa kao CRBIJA I CRNA GORA na vaterpolu! :down:
cuo i citao.

samo se nadam da nas narod nece opet biti lud pa se nadati nekom boljem rezultatu na SP. podrzavam mlade kosarkase, samo mi je zao sto necu gledati Jarica :( nikako zbog kosarke nego zbog :love:
By Swanheart
Mozda je i dobro sto je dao priliku mladjim igracima a ne idiotima koji bi dosli samo da izigravaju manekene na terenu.
Ovako mladi,zeljni uspeha i dokazivanja mozda nesto i postignu.
Korisnikov avatar
By ShoMi
Pate od iste boljke. Sujeta i meðusobno rivalstvo.
By Bombina
ups!mene ne svidja reprezentacija ustvari je najbolje srboja nego scg mora nosit trobojku
Korisnikov avatar
By Delete
Košarkaši SCG preslišali su reprezentaciju Italije u prijateljskom me?u na pripremama u Bormiju sa 86:58.
Izabranici selektora Dragan Šakote naredni duel igra?e protiv selekcije Turske, koju sa klupe predvodi Bogdan Tanjevi?.

"Azuri" ipak nisu igrali u najja?em sastavu, ali je dobra igra plavih, pre svega centarskog tandema Mili?i?-Aškrabi?, ulila neophodno samopouzdanje pred nastavak priprema za Svetsko prvenstvo u Japanu.
Aktuelni svetski šampioni iz Indijanapolisa doma?inu su se suprostavili sa po?etnom petorkom u sastavu - Avdalovi? (11 pena, drugi strelac ekipe), Rako?evi?, Jorovi?, Aškrabi? i Mili?i?. Na poluvremenu košarkaši SCG su vodili sa ubedljivih 47:33, da bi u poslednjoj ?etvrtini plavi stigli i do najve?e prednosti od 33 poena razlike (77:44), da bi na kraju slavili sa 86:58.
By pčelica
Najsmešnije mi je ovo pregrupisavanje igrača sada,
gde u zavisnosti od kvaliteta "biraju" dal' će igrati za
Srbiju ili Crnu Goru. (Tj. u zavisnosti od procene
konkurencije na svojoj poziciji.)
Korisnikov avatar
By svejedno
Vidite.. mi i nemamo nesto aktivnih 'primadona' u kosarci vise.
Stojakovicu odvajkada bilo vaznije zdravlje nego reprezentacija, Jaric kapiram ne igra zato sto je Rakocevic kapiten itd.

A vidim tu je i Milicic..

Sve u svemu, mozda nije preterano nerealno nadati se bronzi u najboljem slucaju.

Ali ja pozdravljam ovu promenu, za buduce dane.
By pčelica
Originally posted by svejedno
Vidite.. mi i nemamo nesto aktivnih 'primadona' u kosarci vise.
Stojakovicu odvajkada bilo vaznije zdravlje nego reprezentacija, Jaric kapiram ne igra zato sto je Rakocevic kapiten itd.

A vidim tu je i Milicic..

Da, samo što se sada postavlja pitanje opravdanosti
potezanja "patriotizma".
Vidim da starije generacije pljuju ove sadašnje jer im
kao "dres nije svetinja", a fakat su i oni koristili reprezentaciju
da se bolje prodaju (tadašnji propisi o odlasku u strane klubove
su imali višu starosnu granicu.)
Korisnikov avatar
By Morpheus
mislim da bismo vise uspeha imali kada bi nastupali kao SRBIJA :unic0rn: ....ja verujem u ove mlade decake....kontam da ce nesto ipak uraditi,ali i ako ne urade nista znacajno ipak ih treba razumeti....mladi su i neiskusni
Korisnikov avatar
By mary
bilo kako bilo, ali ovi nasi pobedise danas, na pripremnom turniru u Singapuru, Argentinu sa 19 poena razlike 83-64! Sledeci mec igramo protiv Spanije, poslednjih 7 smo izgubili.
By pčelica
Izgubili smo i 8. tekmu uzastopno
protiv Španaca; žao mi je što niko nije
prenosio taj turnir pa da vidimo kako smo
igrali, jer one pripremne tekme u Italiji su mi više
izgledale kao da je svaki trener krio ideje nego
što su uvežbavali taktiku.
Korisnikov avatar
By mary
Na poslednjoj utakmici na turniru u Singapuru, izgubili smo i od Slovenije 74:78 :(
Ma uradicemo mi nesto na tom SP, osecam! Mlad je tim, perspektivan, i ne pobedjuje se Arg tek tako sa 20 poena razlike; bez obzira sto smo ove dve tekme izgubili.
Korisnikov avatar
By Delete
Imamo perspektivnu ekipu sto je najvaznije, bice od tih momaka jednog dana nesto, ali sada ne mozemo previse ocekivati od njih. Mada, ne skrivam svoje nade da ce ipak iznenaditi sve, u kosarci je sve moguce, pa i to da nasi pobede nekog koga nisu panirali.
Korisnikov avatar
By Kupper
Bolje da ne idemo. Nista necemo da uradimo a nista gore od toga sto se nismo ni plasirali pa eto, kao sluzincad - da nam daju 'divlju kartu'.

@Delete - persperktivna jeste ali mislim da ce na tome i ostati.
Korisnikov avatar
By IriS
Sutra u 9AM igramo prvu utakmicu protiv Nigerije...

evo konačnog spiska reprezentacije:

Bojan Popović, Branko Jorović, Vule Avdalović, Miroslav Raičević, Igor Rakočević, Mile Ilić, Uroš Tripković, Darko Miličić, Goran Nikolić, Marko Marinović, Ognjen Aškrabić i Kosta Perović.
Korisnikov avatar
By IriS
lele, isprašiše ih Nigerijci :gubitnik:

gledala sam sa jednim okom prvo poluvreme, a na moju žalost sa oba oka drugo poluvreme... tuga... nekako mi ih je žao...kme
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by kiss addict
lele, isprašiše ih Nigerijci :gubitnik:
ili smo mi mnogo losi, ili su Nigerijci mnogo dobri. U svakom slucaju, po meni su bili totalno dominantni i zasluzeno pobedili. Imali smo srece, sto nismo sa vise razlike izgubili.
Prvi macici se u vodu bacaju. Aj bice bolje!
Korisnikov avatar
By Delete
Bice bolje, bice bolje...Vec rekosmo, mlad, perspektivan tim, treba im vremena...
Korisnikov avatar
By Kupper
Delete je optimista??? (sto je lepo naravno) :) Ali, protiv uvek neugodne reprezentacije Nigerije nismo nista mogli:kafa:

U jednom trenutku, kad smo izjednacili na 56-56 pomislio sam da cemo napraviti senzaciju vec prvog dana ali favoriti se nisu dali:radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!