Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Director
Ako se ovo neko lazno predstavlja kao Nikola, mislim da je zasluizio po "10 po grbaci" od svakog od nas!
By ~ Le Saint X ~
Zasto bi s eneko lazno predstavljao?
Da pokupi 'lovorike'???

Ne razumem...
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Obezbedjenje...?? :kakodane: Gomila likova koja 'zjape' u svaku dobru ribu koja udje il izadje ispred!
Da bi na kraju "napali" moju ortakinju koja je razbila jbn cashu i to NE NAMERNO...a unutra bio opsti haos...tipa gadjanje flasama i razbijanje sve sto se naslo po ruci... i to treba da nazovem obezbedjenjem???
A da ne pricam da su prosli petak usli par str8 likova koji su samo posmatrali okolo i gledali koga ce da umlate...isli i mrshtili se svima! Shta je bilo posle? Verujte mi da ne znam...ja sam nashalantno izashla iz tog mesta i zapalila sa devojcicom gajbi...
Toliko o tome!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Prema Perunovom saopstenju, dva problematichne "gorile" su otpustene a gazda je na radnom sastanku sa menadzerom istakao da se slicni dogadjaji nece ponoviti/tolerisatii :pivce:
Korisnikov avatar
By whiteman
To je bas veliki korak za Flojd. Steta sto covecanstvo nema neke vece koristi od toga :povez:
By Nikola :)
Nikola i nije moje ime :P al me zovite tako :) treba da se cujem sa menadzerom oko refundiranja novca :) [a cemo videti sta ce ispasti :)
Korisnikov avatar
By cony98
Citam ove komentare i ne mogu da verujem. Vise od 70% koji su ostavili postve je ocito pobrkalo loncice. Jos vise sam sokiran onim delom da je neko isao "da prica sa gazdom koji je eto da opravdanja za te ljude itd"

Pa kad ste tako pametni, zasto tokom gay parade 2001 niste isli kod nekog vodje navijaca da mu objasnite kako je osnovno ljudsko pravo da se mirno setas i okupljas. Mozda bi vam i on rekao da navijaci "nisu navikli na to", ali da ce vremenom da naviknu, pa vi lepo da dolazite cesce - oni vas lemaju i vremenom se privikavaju...

To obezbedjenje je zaposleno od strane tog gazde. Prema tome, on ima jebenu KOMANDNU ODGOVONOST. Ako nekom to nije jasno, postoji u zakonu nesto sto se zove OBJEKTIVNA ODGOVORNOST gde pravno lice (u ovom slucaju je predstavnik taj gazda) odgovara za sve LOSE sto se desi.

Jednom sam otisao u FLoyd. U toliko klubova sam bio, ali ono je sasvim ne verovatno. OBezbedjenje se probija kroz masu tako sto idu levo desno i laktovima zakace sto vise ljudi mogu. Licno sam to doziveo.

Licno sam doziveo njihove vrlo nadrkane poglede i zagledanje oko mene itd. Ajde to se sve da istrpeti, ali pobogu ljudi - platili smo da se osecamo lepo...

Neko je pomenuo neke nadrkane str8 likove... I to sam video, ali naravno to je istom obezbedjenje ili gazdi sasvim super.

Protrcavanje sa pendrekom kroz ceo klub (pa opet nazad, pa jos jednom) je nesto sto nisam vidjao ni u najgornim dizelaskim splavovima...

Iz iskustva znam da se takvi likovi NIKADA nece promeniti vec ce se promeniti samo nacin ispoljavanja njihove gluposti/netolerancije ili mozda homofobije... To je sve vec vidjeno. Dok god ne dobiju otkaz, niceg pametnog nece biti.

A gazda je saucecnik, cim se bas toliko pravi lud
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!