Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Znas, Gorilice, verovatno je tebi lako pricati o svim tim stvarima jer nisi bio tamo prisutan. Hajde postavi se u kozu momaka kojima se to dogodilo
Ama zasto bi to radila? Svaka rec pohvale u ovoj temi se odnosi na njihovu spremnost za saradnju u buducnosti. Niko ih ne hvali zbog stvari koji su radili u proslosti.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by colorado
Ama zasto bi to radila? Svaka rec pohvale u ovoj temi se odnosi na njihovu spremnost za saradnju u buducnosti. Niko ih ne hvali zbog stvari koji su radili u proslosti.
Obecanje-ludom radovanje

Fool me once- shame on you; Fool me twice-shame on me

Ko se jednom opece o mleko, taj i u jogurt duva

Vuk dlaku menja, a cud nikako
Korisnikov avatar
By svejedno
Ajmo ovako - sta vlasnik, koji kapiram nije Daca, moze drugo da uradi?

Njemu je interes novac, unajmio je obezbedjenje, obezbedjenje pravi sranja, njega to, kapiram, isto nervira.

Moze da sredi svoje obezbedjenje.

I to je sve sto treba da uradi.

A to sto se javio i sto je spreman na kontakt je skroz ok.

A na liku kome je slomljen aparat je da li ce tuziti lika iz obezbedjenja, ili samog gazdu/klub.

Ali ovo je ok potez.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Podržavam. Neko je, eto, izrazio spremnost da menja stvari i pokuša da se iskupi za nemile događaje.

Niko ne može da se vrati u prošlost i popravi stvar. To je jasno. Ono što može jeste da ponudi je izvinjenje, pa ko želi, neka prihvati, a ko ne želi, neka odbije.

Slažem se i da je nedopustivo to što se dogodilo i očekujem da članovi obezbeđenja koji su počinili krivična dela povrede fizičkog integriteta dobiju otkaz, a da se ljudima koji su pretučeni odnosno materijalno oštećeni obezbedi finansijska kompenzacija.

Naravno, i da se incidenti više ne ponove. Nikad.
By fencysmurf
ne shvatam sta je fer i za skidanje kape kad covek skapira da ce mu biznis propasti jer mu uposlenici prebijaju musterije te ih izlazu raznoraznoj drugoj shikani, te resi da to pokusa ispraviti nekakvim heart breaking high izvinjenjima, kojima samo fali cheesy violoinski beckground i maleni zidov u Brooklynu koji place gladan pred izlogom talijanske pekare pa da budu totalni drek...

:soping::
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fencysmurf
heart breaking high
Ta serija je u suštini jako dobra... tj bolja je od svih ostalih sa tom problematikom.... iza nje su Kompanjerosi sa četvorkom pa Moj takozvani život sa trojkom. Beverli Hilsu ne znam koju ocenu bih dao
i maleni zidov u Brooklynu koji place gladan pred izlogom talijanske pekare
:klap: Kad smo već kod italijanske pekare, da li neko zna gde u gradu može da se nađe fortinni? ako se tako zove? pecivo. Jako mi se svidja ali mi je ta pekara gde sam ga kupio jako daleko.
By Director
Lep gest, vrlo profesionalno...nego sta cete da ucinite da se onakve stvari vise ne ponavljau? Sta ce da se desi ako dodjem sad u petak i "slucajno" nagazim negog iz obezbedjenja? Ne samo ja, siguran sam da ce vecina da vas testira...

Sto se tice komentara gostiju, trebalo bi da redovno pratis ovaj forum jer tu ljudi upisuju sve svoje frustracije sa vasim obezbedjenjem...ima da se nacitas...

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=21222
By жњ
lep gest :up:

ako ce da kupe nov slusni aparat tom decku kome je polomljen (nadam se da su obavesteni koliko kosta) i da obuzdaju obezbedjenje, onda jos bolje...

ne znam sta bi pojedinci hteli? `leba preko pogace?
Korisnikov avatar
By Kittrie
lepo da, al ne preterano korisno
zivot, tJa :kada:
By Simor
Originally posted by fencysmurf
ne shvatam sta je fer i za skidanje kape kad covek skapira da ce mu biznis propasti jer mu uposlenici prebijaju musterije te ih izlazu raznoraznoj drugoj shikani, te resi da to pokusa ispraviti nekakvim heart breaking high izvinjenjima, kojima samo fali cheesy violoinski beckground i maleni zidov u Brooklynu koji place gladan pred izlogom talijanske pekare pa da budu totalni drek...

:soping::
Ovo kao "Melrose Place", samo što nismo u Kaliforniji.

Prvo obezbeđenje šikanira goste, onda se, uz javnu virtuelnu osudu, pokreće široka akcija pomoći žrtvama, u međuvremenu se obavljaju opsežni telefonski razgovori sa vlasnikom kluba (naravno to rade forumaši koji su u vezi sa kremom beogradskog ugostiteljstva), sve vreme lebdi dilema u vazduhu da li se žrtva javila na forum ili ne (VIP je na moru, pa se uzbuđeno iščekuje potvrda identiteta), moralne dileme kulminiraju, onda se otvori novi klub, pa tu iskrsavaju nove dileme, onda se gazda starog, skrušeno ali velikim slovima, izvinjava....

Ko to kaže, ko to laže da je Aaron Spelling umro?

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL :smeh: :lol: :smeh:
Simore, za ovo, jedan veliki :hail2:
Korisnikov avatar
By ns.happy
lepo sto se izvinushe, po protokolu. lepshe bi bilo da kupe decku novi slusni aparat!
Korisnikov avatar
By svejedno
To, al eto, malo ste digli, cak samo virtuelnu, frku i eto, vlasnik n zeli virtueln frke oko njegovog kluba.

Mislim, ne kapiram, sta ocekujete od vlasnika sem da se javi i ponudi saradnju?

Da vam plati letovanje?

Sada je na decku kom je slomljen aparat da uradi nesto.
Korisnikov avatar
By Vlada T
That's all very fine and dandy - but there is one thing that can never be forgiven - bad taste.

:perezube:

Za ono sto se desavalo u klubu bice potrebno malo vise od 'un-break my heart' izvinjenja i deklarativnog obecanja da ce stvari od sada biti drugacije.

Da li je konkretno doslo do personalnih promena u obezbedjenju? Da li je steta nadoknadjena? Te najzad: kao gest dobre volje i namere da se obnovi poverenje i privuku klijenti, treba ponuditi veche posebnih desavanja, dobrano snizene cene pica, neki trik koji ce malo podici gostima...

Bojim se da nam je ta rajetinska psihologija podarila sposobnost da servilno i olako prashtamo uvrede iz proshlosti. Poverenje se tesko stice a lako gubi - te, da ne bi ponovo kao ovce potrcali u klub, trazite da vam prvo ponude neke beneficije i slatkishe --- drugim recima, da se debelo iskupe za proshlost.

Ako je za vas dovoljno da neko tugaljivo procedi 'izvini' pa da nahrupite nazad kao da nicega nije bilo (i jos zalite sto je do frke uopste doslo, jer ste eto sve ovo vreme mogli mirno da djipate uz Cecu), jasno je da ceznete za gazenjem i ponizenjima, kao ultimativnom seksualnom nasladom.

U tom smislu treba uputiti obezbedjenje da od sada cushke deli ceshce, te povremeno zavali i po neku cizmu u lice (sto svaka zena voli, kazu).
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Well, no one is rich enough to pay back its past. Not even Floyd. Or should I say -- especially Floyd?
Korisnikov avatar
By gari
Da, stiče se utisak da je "gazda" maltene nateran da se izvine posle silnih rasprava, razgovora i pregovora sa njim od strane onih koji ga poznaju. Najzad je valjda izračunao da je bolje da procedi "izvinte" nego da izgubi neku paru koju zarađuje na tim "pederčićima".

Mislim ipak da to neće biti poslednji slučaj maltretiranja gay posetilaca u tom i u drugim klubovima.

:snob: :zeva: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Ја подржавам извињење...

Што неко од вас не отвори свој клуб па да видимо да ли ће му све ићи као по лоју... :deda: лако је ср*ти на све...

ОФФ: Газдо Флојда - ДАЈ МОЛИМ ТЕ УВЕДИ ЈЕДАН ДАН , макар то био и понедељак, КАДА НЕЋЕ БИТИ ДОМАЋЕ МУЗИКЕ, и обавести нас о томе овде! :mag:
Korisnikov avatar
By gari
Što ti imaš da podržavaš izvinjenje? Jel si ti u obezbeđenju ili u nekoj vezi sa gazdom, ili si ti nekoga preslišavao pa da podržavaš izvinjenje? Izvinjava se onaj ko je kriv i to priznaje...Kome ti upućuješ "podržavajuće izvinjenje"? Vlasniku?

:bale: :tumble: :dance:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Vlada T

Slazem se.

Samo kazem da je coveku koji poseduje klub interes novac, toliko jednostavno.

A nadoknada stete je nesto sto je svakako prioritet u svacijim ocima, ali to zavisi samo od tog decka.

A sto se tice buducih incidenata, nadajmo se da ih nece biti, je li, ali gazda vec moze da skapira da - se prasta jedanput, i samo jedanput.

VALJDA shvata, da ako se nesto slicno dogodi, da ste VALJDA spremni da za DRUGI PUT dignete mnogo vecu frku.

Ide se dalje, kapiras.

U ovu pobedu do kraja, pa sledece.

Tako mora.
Spremnost na kontak je ok potez.
Menadzerski. Jedini.
By fencysmurf
Originally posted by Simor

Ko to kaže, ko to laže da je Aaron Spelling umro?
Ziv je Aaron, umro nije, dok je Srba i Srbije !
By fencysmurf
Originally posted by svejedno

A sto se tice buducih incidenata, nadajmo se da ih nece biti, je li, ali gazda vec moze da skapira da - se prasta jedanput, i samo jedanput.
ala ste vi ateisti zahebana ekipa ;)

7 puta 77 puta oprostiti ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Gde si mene od svih ljudi skapirao kao ateistu?

Neki me ovde kapiram smatraju ludim zbog moje 'opste religioznosti'

;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja se samo ne smatram hriscaninom.
By fencysmurf
nema boga do allaha. pa sad... ako ne verujes u njega...
Korisnikov avatar
By svejedno
Nema Boga do Alaha niti do Jahvea niti8 fdo 'ja sam onaj koji jeste' keapiras.. ;)

Malop sam janpee, ali verujem u9 Alaha, samo sto ga ja druagacije nazivam..

Ziveo nam komandant jos 80g, kapiras... :fuck:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ispalo je, ne znam kako, umesto smileyja, jebanje, al mozda i vise pogadja poentu, neam pojma...
Korisnikov avatar
By cony98
Citam ove izlive odusevljenja i ne mogu da verujem. Jeste li vi nekad culi za latinsku poslovicu RES, NON VERBA. Za neupucene to znaci DELA, A NE RECI.

Koliko vidim svi ste pali na 10 recenica koje je neko napisao. Ajde da vidimo hoce li se veceras nesto promeniti. Da li ce neko od vas da dodje i napise na ovom forumu da je pojeo govno, kada se i veceras budu ponasali isto. Pa naravno da nece jer cete sve zaboraviti cim dobijete svoju dozu Cece, Mire, Brene i slicnih.

Zasto naprimer vlasnik nije dosao i napisao da su eto trojica iz obezbedjenja dobila otkaz? Pa zato sto se on slaze sa njihovim nacinom rada itd. Onaj deo o tome kako se ne moze naci drugo obezbedjenje je notorna glupost. U svim medijima poslednjih meseci je bilo tekstova o tome kako se enorman broj ljudi u Srbiji bavi ovim poslom. E sad... sve se moze kad se hoce...

Citave Ujedinjene Nacije su izgradjene na temelju neceg sto se zove LJUDSKO DOSTOJANSTVO, ali ovde sam premalo toga primetio
By Perun
Originally posted by cony98
Citam ove izlive odusevljenja i ne mogu da verujem. Jeste li vi nekad culi za latinsku poslovicu RES, NON VERBA. Za neupucene to znaci DELA, A NE RECI.

Koliko vidim svi ste pali na 10 recenica koje je neko napisao. Ajde da vidimo hoce li se veceras nesto promeniti. Da li ce neko od vas da dodje i napise na ovom forumu da je pojeo govno, kada se i veceras budu ponasali isto. Pa naravno da nece jer cete sve zaboraviti cim dobijete svoju dozu Cece, Mire, Brene i slicnih.

Zasto naprimer vlasnik nije dosao i napisao da su eto trojica iz obezbedjenja dobila otkaz? Pa zato sto se on slaze sa njihovim nacinom rada itd. Onaj deo o tome kako se ne moze naci drugo obezbedjenje je notorna glupost. U svim medijima poslednjih meseci je bilo tekstova o tome kako se enorman broj ljudi u Srbiji bavi ovim poslom. E sad... sve se moze kad se hoce...

Citave Ujedinjene Nacije su izgradjene na temelju neceg sto se zove LJUDSKO DOSTOJANSTVO, ali ovde sam premalo toga primetio
Неупућени песимисто, познаваоче латинских мудрости, двојица су добила отказ.
Стрпљиво чекамо две-три седмице да видимо колико ће то утицати и на друге из обезбеђења да промене свој однос према гостима.
Узгред, до газде је врло лако доћи током забаве у Флојду, јави му се и понуди му своју стручност. Дела, батице, дела, а не речи!!!
Korisnikov avatar
By cony98
Dragi nepoznati ljubitelju cirilice !

Ne znam ko je gazda u Floydu niti me zanima. Znam Dachu, a on je valjda menadzer. Nisam sa njim pricao o celoj stvari niti imam nameru.

Ne kapiram zasto bih nekom nudio strucnost i zasto bih verovao obezbedjenju koje ma za cca 2 sata potkacilo laktovima makar 5 puta.

Zasto da verujem obezbedjenje koje na moje "dobro vece" pogleda u mene mrko kao da sam im pobio sve po familiji i naravno ne odgovori nista na to ?

Zasto da verujem ljudima koji protrcavaju sa pendrekom kroz ceo klub jureci nekog na drugoj strani (a taj neko je gost koji se valjda napio itd) ?

Ta famozna mantra "dvojica su dobila otkaz" se desila PRE nego sto sam ja bio, a tada se nije odigrala nikakva promena.

Mnogo je gostiju u Floydu. Da je hteo, gazda bi se posavetovao sa bilo kim i lako bi dosao do onog sto treba ili ne treba da uradi.
Korisnikov avatar
By Delete
@cony98
Ja u potpunosti podrzavam tvoj stav, samo me interesuje kada si poslednji put bio u Floydu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!