- 08 Avg 2006, 00:02
Kao prvo, zeleo bih svima Vama da se zahvalim,sto ste i dalje uz nas,i sto nas podrzavate u svemu sto smo do sada uradili.Imali smo velikih problema oko opstanka samog cluba, kao prvo sa tada postojecom konkurencijom, a da Vam ne govorim o pojedincima.Ali, eto uspeo sam sa ekipom sa kojom sam i krenuo u ovaj posao da opstanem, iz razloga sto sam znao da vam treba neki novi club,i mesto gde ce te se dobro zabaviti i osetiti sigurno.Kada sam kod toga "SIGURNO"mislim na obezbedjenje, koje ce prvenstveno Vas zastititi.Imao sam i problem da nadjem momke, koji ce biti dovoljno hrabri i sposobni da vas zastite od bilo kakve eventualno lose situacije,a veruj te mi bilo je i takvih situacija, samo nikada ne bih dozvolio da vi to vidite.Momci koji rade kod nas kao obezbedjenje, su neke stvari pogesno shvatili, pa je doslo do neocekivanih scena i situacija, za koje se nisam nadao.IZVINJAVAMO se svim gostima, a pogotovo momcima koji su doziveli nemile situacije, kao i momku kome je ostecen slusni aparat.Pozivamo sve osobe koje su bile u konfliktu sa obezbedjenjem, da nam se jave da bi resili nastali problem,a momku kome je ostecen aparat, se ovako javno jos jednom izvinjvam, u nadi da ce se javiti kako bi nadoknadili stetu.Isto tako ocekujemo sve goste, koji imaju bilo kakvu zamerku, da nam se jave kao i da nam ukazu na eventualne propuste.
unapred zahvalan vlasnik cluba FLOYD
manager-DACHA-0658809909
unapred zahvalan vlasnik cluba FLOYD
manager-DACHA-0658809909