Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Angra Manija-o kakvoj ti toleranciji govoriš i kakvom prilagođavanju. Ovde su rado primane samo budale koje nisu imale šta da kažu osim da "aminuju" stavove Dušana Maljkovića i kamarile oko njega u koju i ti spadaš. Ni sada nisi mogao da se uzdržiš a da mu se malo ne uvučeš u "guzu". Pazi, tako bi se moglo desiti da toliko zaglaviš da moraju hirurški da te odstranjuju.

Na tvoju /i žalost ostalih pripadnika grupacije "teta-Dude"/ ja nisam od onih koji se bilo kome uvlače a naročito ne toj individui koju ne smatram ni kulturnom ni obrazovanom samo zato što svoja "ujedanja" i podmuklosti zavija u oblandu "finoće".

Ja ovde nikada nikoga nisam napadao a da nisam pre toga napadnut. Sećam se dobro da sam ti rekao da ćeš dobiti rak, ali si ti pre toga mene izazvao jednim bezobrazno prepotentnim postom.

Ja nemam ništa protiv da neki od vas zamišljaju kako su naj...Najobrazovaniji, najkulturniji, najlepši...Ali, sve dok to ne počnu /kao ti i Duda/ da nabijaju drugima na nos. Možda i ja sebe smatram isto tako najpametnijim, pa nigde to ne ističem. Da li su moji postovi Reč Božja ili salata-zavisi ko čita. Nekima je salata a nekima nije. Šta misliš ti o svojim postovima da su "pitagorina teorema/? Daj, spusti se malo na zemlju i pogledaj oko sebe. Niti si bolji nešto od drugih a niti si gori, te ti ni obrazovanje ni inteligencija /ako je imaš/ ne daju za pravo da nekome ovde lepiš etikete a sebe proglašavaš za sveca Foruma.

Dudini metodi komunikacije su mi dobro poznati /iako ne živim u Bg/ sve onako fino dok ne dobiješ nož u čeđa od nje/ga/ ili njenih potrčkala /u koje i tebe ubrajam/.

Banovani su svi oni koji su se suprotstavili toj naduvanoj figuri nekakvog koordinatora i borca za gay prava /navodnog/, banovani su svi koji su imali svoje mišljenje i razmišljali svojom glavom a ne Dudinom.

Mlađahni Egone, mi ni sexualnu orijentaciju nemamo zajedničku, ako te baš zanima /ako sexualna orijentacija uopšte postoji/. Mi zapravo nemamo ništa zajedničko osim ovih reči na srpskom, pošto engleski, jelte, ne govorim.

:protest: :vudu: :slika:
Korisnikov avatar
By gari
Dakle...??? Gde biti odgovor od "berača grčkih pomorandži /naranči, ako hoćeš na croatia aziku/. Uzgred, pročitao sam onaj tvoj odlomak iz tog romana koji /kao/ pišeš tamo /kad ne bereš naranče. Mogu da ti kažem, odustani od daljeg zamaranja. Još si ti mlad i zelen za pisanje. Počni brate od "Bukvara".

:kiss: :cita: :salut:
By Nemanja-Xyz
Gari je genijalac: jednostavnom komunakcijom kazuje svoje vidjenje teme i onoga sto nam se desava, pokusava specificnim nacinom izrazavanja da zadrzi nasu paznju i u tome uspeva! :)
Zato za Garija :up:
Korisnikov avatar
By gari
He, he-Nemanja ti si baš rešio da brzo odlepršaš sa ovog Foruma po stoti put? Pa gde nađe mene da podržavaš kad njih stotinu napada. Sad se setih onoga: o zar se i to može-deset /sto/ na jednoga? Da, jer ja sam GARI /proleter/. Zato, proleteri svih zemalja ujedinite se dok možete.

:napitak: :mjuza: :cool:
Korisnikov avatar
By gari
Čekam još uvek. Niko nema ništa da doda ili oduzme?

:hmm: :alikako: :marinac:
Korisnikov avatar
By Insorcer
evo nas koji smo tu da crnchimo...koga treba da shibamo po guzi?:spank:
Korisnikov avatar
By gari
Nikoga-prelazimo u "flagelante". To je jedna sekta u srednjem veku koja je smatrala da treba da se bičuje i muči kako bi doživeli ekstazu i smanjili Hristove muke na krstu. Dakle, onako bi išli po gradovima i selima i bičevali sami sebe, probadali se ekserima itd. Dakle, počni da se šibaš po guzi /ili po nekom drugom delu tela/. Na volju ti. Ja počinjem da udaram glavom o zid /ne znam ni sam zašto/.

:zacepi: :sweet: :curka:
By Çâðê_DUP
gari ovo, gari ono, al tema 6 strana ...

razmislite malo o sebi zato, o ovom forumu (mozda) a ne o gariju ...
By Çâðê_DUP
Originally posted by CokoladnaBananica
gari je jednostavno obican momak, koji se naivno ponadao da je ovdje napokon "medju svojima" i da su ovdje ljudi koji se bore za jednakost i protiv svake diskriminacije...
jebote, sto ne snime film"Gari", ovo zvuci kao odlican size za neki kanski film ....:oskar:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Nemanja-Xyz
Gari je genijalac: jednostavnom komunakcijom kazuje svoje vidjenje teme i onoga sto nam se desava, pokusava specificnim nacinom izrazavanja da zadrzi nasu paznju i u tome uspeva! :)
Zato za Garija :up:

A ovaj se slihta? :invalid:

:cigareta:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ma jok, to mu je drugi, ups, treci username!:piggy:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Angelina777
gari ovo, gari ono, al tema 6 strana ...

razmislite malo o sebi zato, o ovom forumu (mozda) a ne o gariju ...
Gino, Gino-Angelino priznaj da si malo ljubomorna što ova tema ima 6 strana a tvoj FAK klub nema. Šta mogu kad me ljudi obožavaju /čak se i teta-Duda stavila na moju stranu/. Evo i film hoće da snimaju a moj lik glumiće glavom i bradom DENI /i guzom/. He, he...Duda će samo statirati jerbo je stara /izigravaće fotelju/.

:smeh: :happysmoke: :mazi:
Korisnikov avatar
By gari
Digla Gara noge obadvije, to jest-četirije. Probno snimanje, pa vežbam.

:pegla: :perezube: :glupan:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Omniprezentni, sveznajući gari, koji će mi objasniti ko sam i šta sam, šta radim u Grčkoj i o čemu se radi u mom tekstu koji nisam ni napisao.

Dakle da ti nešto objasnim gari. Nikada, nikako, ni u kojim uslovima ne može da bude prihvatljivo da nekom predviđaš da će dobiti rak --

i to ne samo zato što je taj neko gledao izbliza kako ljudi koje je najviše voleo umiru jezivom i bolnom smrću izazvanom tom bolešću,

kao ni zato što ima dominantnu naslednu predispoziciju za maligna oboljenja.

Radzume? Ništa ne opravdava takvu ogavnost.

Komentare o razlozima mog boravka u Grčkoj -- koji je, opet, sve samo ne tvoja briga --, moje odnose ili neodnose s ljudima o kojima si tek nešto načuo iz te tvoje vukoyebine (engl. fuck-wolf), bavljenje mojim obrazovanjem, ličnošću itd. ne želim da komentarišem.

Ti si nesrećan i usamljen i zato provociraš, iritiraš, kevćeš da bi ti se udelilo makar malo pažnje, jer je ne nalaziš u svom čemernom životu. To je razumljiv mehanizam, mislim, nije nužno za osudu, gledam te kao žrtvu u principu, ali ne znam kako s takvim ponašanjem očekuješ da se ne smučiš otprilike svima s kojima dođeš u kontakt.

I nik mi je AngraMaina.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by AngraMaina

Ti si nesrećan i usamljen i zato provociraš, iritiraš, kevćeš da bi ti se udelilo makar malo pažnje, jer je ne nalaziš u svom čemernom životu. To je razumljiv mehanizam, mislim, nije nužno za osudu, gledam te kao žrtvu u principu, ali ne znam kako s takvim ponašanjem očekuješ da se ne smučiš otprilike svima s kojima dođeš u kontakt.

I nik mi je AngraMaina.
Savrseno. Garijev (be)smisao (ne)postojanja u dve briljantne recenice....:up:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Escobar

I nik mi je AngraMaina.
Savrseno. Garijev (be)smisao (ne)postojanja u dve briljantne recenice.... :up:
Nije da nesto branim garija, ali zar nije ljudsko postojanje i razumevanje malo kompleksnije, pa i od dve najbrilijantnije recenice? ne volim kolektivna spustanja. budimo tolerantni! sad bi ja trebalo da otvorim temu m.. i da pokusavam sebi da objasnim sta ona zapravo zeli da kaze i sta joj nije jasno, a onda mi lice bije bitku sa suzama kad vidim prebijanja na gay paradi 2001-e. Nije lepo.

i zar ovim niste bar malo obezvredili vlastito postojanje? gari i bilo ko drugi moze da vas nervira, ali aman, na 6 strana ste opleli garija, kao da vam je on, a ne neko drugi smisao zivota i nacin da se sva negativna energija izlije na dezurnog zeca *ludu, krivca-za-sve!
Korisnikov avatar
By gari

I nik mi je AngraMaina.
Eto, jadni Escobar nije umeo da osmisli moj smisao /besmisao/ postojanja /nepostojanja/ pa je sav sretan što je, kanda, Angra Manija to uspeo. Napregni se malo, pa ćeš i ti umeti da pišeš tako leo kao Angra MANIJA.

AngraMaina /hajde da ti bar tu popustim/, ja tebi nisam predvideo da ćeš umreti od raka. To je tvoja fobija koju nosiš u sebi, i ja ti to naravno nikada nisam poželeo, već sam "bacio" jednu kletvu, koja je, doduše trebalo da bude šala /malo više neslana/ ali koju si ti preozbiljno shvatio. Kao i obično nastupaš pretenciozno i prepotentno, ali to mene ne dotiče. Misliš da si ti jedini koji je gledao najbliže kakon umiru od raka? Misliš da ja nemam predispozicije za rak? Otkuda znaš da ja već nemam rak? Otkuda ti pravo da posmatraš samo sebe i svoja osećanja i da deliš lekcije?

Ja ovde ni sa kim posebno ne dolazim u kontakt, osim sa onima koji me direktno "prozovu". To da li sam ja srećan ili nesrećan, usamljen ili ne je "ex private", mada ti mogu reći da sam, nasuprot svim tvojim pretpostavkama vrlo srećan i zadovoljan svojim životom i samim tim što sam još živ.

Tvoje prepotentno nametanje obrazovanja, korišćenje latinskih izreka, neprestano isticanje svoje inteligencije me baš onako iritira jer čovek koji STVARNO nešto zna ne busa se okolo sa tim znanjem. To rade samo oni koji sumnjaju u sebe i svoje znanje i inteligenciju pa pokušavaju da nekim preuzvišenim proseravanjem zasene ovu decu ovde. Sa mnom to ne ide tako lako, jer niti sam neobrazovan, niti neiskusan, niti mlad da bi me impresioniralo tvoje "vox dei" /kako ti to zamišljaš.

To što se ja ovde malo više zezam je samo maska, tako mi odgovara da izigravam "dvorsku ludu" ili "dežurnu budalu" jer mi je ozbiljnosti dosta bilo u svakodnevnom životu. Ako ćemo o retorici i oratorstvu, tu ćeš morati kao Demosten da pojedeš još mnogo šljunka pored Egejskog mora da bi mogao sa mnom da izađeš na kraj u diskusijama.

A ja diskusije obožavam, to mi je kao melem na ranu. Naročito sa takvim žutokljuncem kakav si ti.

Živ i zdrav ti meni bio, nećeš ti umreti od raka, budi siguran. A od čega ćeš i kada to ti mogu reću na U2U pošto to spada u privatne podatke koji nisu za javnost.

:hail: :cekam: :komp:
By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
A od čega ćeš i kada to ti mogu reću na U2U pošto to spada u privatne podatke koji nisu za javnost.

:hail: :cekam: :komp:
Mozes videti kad ce neko umreti?
Mogu li ja da ti se javim na u2u?

!! aman! Hoce li mi neko pomoci !!! Na pet mesta sam postavila OKO CHEGA! ne mogu se logovati!!!!!!
Korisnikov avatar
By gari
Da. Dodatne podatke za to daćeš mi preko U2U, ako budeš želela. Samo pitanje je da li ću ti i ako saznam dati taj podatak. Zavisi koliko si stabilna osoba...I koliko znaš.

:spijun: :whatever: :kokice:
By Nemanja-Xyz

I nik mi je AngraMaina.
Sramno AngraMaina i Eskobar.
Korisnikov avatar
By gari
Da, pa neki zamišljaju da bez njih svet ne bi ni mogao da postoji, da su nezamenjivi i unikatni. Još su mladi pa ne znaju da i njihova fekalija isto tako smrdi kao i ostalih /da ne budem vulgaran/. Ali, eto, oni njuše svoje fekalije i oduševljavaju se-kako to samo lepo miriše zato što je naše a tuđe eto smrdi. Kad porastu naučiće: guzica miriše na guzicu a ne na kolonjsku vodicu /kod svih bez izuzetka i rodoslov/.

:maljkovic: :fuckbed: :wink:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
A nije sramno bacati kletve za dobijanje raka? To je časno?
By Çâðê_DUP
Originally posted by gari
Da. Dodatne podatke za to daćeš mi preko U2U, ako budeš želela. o pitanje je da li ću ti i ako saznam dati taj podatak. si koliko si stabilna osoba...I koliko znaš.

:spijun: :whatever: :kokice:
ajd kazi ovde javno, sigurna sam da ce tim podatkom zivot nekih devojaka ovde dobiti mozebitni smisao-cekanja ....

meni je iskreno svejedno, nisam nesto zaljubljena u zivot, nego, cisto da isplaniram neke stvari, da zavrsim na vreme, organizacija nekih nezavrsenih poslica i tako ....:testerica:
Korisnikov avatar
By gari
A nije sramno bacati kletve za dobijanje raka? To je časno?
Ama, već sam napisao da je bila neslana šala u pitanju. Da sam hteo da bacam kletve već bi bio ako ne mrtav ono bar osakaćen ili teško bolestan. Ne bavim se crnom magijom, pa pošto si živ i zdrav znači da nisam bacao nikakvu kletvu. I neću, imam druga posla.

Nego, ti si isuviše opsednut strahom od bolesti i smrti /što je normalna pojava dok je u nekim granicama/. No, ti si te granice prešao i sada se stalno "pregledaš", zagledaš svaku ranicu na koži i svaki mladež da to već postaje opsesija. Još sam te ja uplašio sa "kletvom".

Da sam znao da si toliko osetljiv, sigurno se ne bih našalio tako.

:doktor: :ogledalce: :nope:
Korisnikov avatar
By gari
Angelino, već sam napisao da te podatke ne dajem javno. Drugo, nisi mi dala dodatne podatke o sebi, mada sada neke stvari postaju jasnije-čitajući tvoj post. Tebi i ako bih saznao od čega i kada ćeš umreti sigurno ne bih to rekao jer ti ionako imaš suicidne ideje, tako da ne bih da preuzimam odgovornost za nečiji život na sebe. Depresivna si /kao i AngraMaina/ a od depresije do dizanja ruke na sebe samo je jedan korak. Samo što je on skoro stalno u depresivnom stanju a kod tebe se depresija smenjuje sa euforičnim raspoloženjem...Pa ne znam šta je bolje ili gore.

Ima još nekih stvari, ali bi se ti naljutila ako bi ti ih sada javno ovde rekao /način kako ti misliš da lečiš depresiju/...

:saint2: :nazalost: :pilence:
Korisnikov avatar
By donquijote
Gary is a troll and he should be treated like that:luda:
I personally enjoy reading his posts, because, unlike many others in this forum, he's sincere and always tells what he thinks
Korisnikov avatar
By Kiborg
¿Yo estoy interesado, si tú podrías escribir en serbio? /izvin'te za eventualne gramatičke greške :D /
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!