Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
DAJE SE NA ZNANJE!!! DAJE SE NA ZNANJE!!!
:mjuza: :mjuza: :mjuza: :mjuza: :mjuza: :mjuza:
Ova je tema forumski dobošar, zamišljena je da u njoj objavite ono što bi željeli da znade svo foumsko općinstvo.

Ja dajem na znanje da volim prignjile marelice! :mjuza:
:blush:

PS. To što se daje na znanje ne treba se samo ticati onog tko to daje na doboš već može biti i o nekom trećem, he he he... :zavera:
:iskusenje:
Korisnikov avatar
By gari
Narode, čuj i počuj! 2 kune voli da jede...marelice /prignjile/. Ovaj, nisam to hteo da kažem-ove 2 kune me hipmotišu. Proglašavam se najantipatičnijim forumašem a sa blagoslovom i činodejstvujuščim vrhovnog žreca Foruma lično Druga Gude, pardon Dude. Pa sad, pozivam nekoga da pokuša da mi oduzme titulu, jer mi malo smeta. Naime, ja bih hteo da budem naj-lepši, naj-pametniji, naj-obrazovaniji, naj-duhovitiji, naj-guzastiji itd. a ne NAJANTIPATIČNIJI.Buhuuuu...

:djavo: :kuvar: :seljache:
Korisnikov avatar
By gari
KAD PRE? Posle pedeset godina vladavine? Šta mu bi-pa još je mlad?

:P :kafa: :burner:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
a jel doboshari imaju brkove?
uvek sam ih zamishljao kao malo vishe buckaste tipove s brkovima do iza ushiju... shto me asocira na Vuka jel on bio doboshar?
ili je ovo samo za moderne doboshare?
A shta ako se ne uklapamo u opis?
Onda ova tema nije za nas? Ili jeste, samo shto mi to josh nismo shvatili?
A sa chime da udaramo doboshe....
eh da ovaj post nema smisla, chisto pishem da ne zaspim... a tako mi se spava...
Zamislite da nisam poshteno spavao od bombardovanja... mozda ocekujem bombe? A mozda pilote, skroz cute pomisao na pilota u dvorishtu, onako pogubljenog, u pocepanoj odeci.... :bale:
Osim ako nije jevrejin, nije da imam neshto protiv jevreja, ali su totalno out poslednje vreme, ili su IN, poshto smi mi out...bombarduju onaj jadni narod Libana jer mogu, definitivno Hitler je bio u pravu, chovek nije kriv, samo je imao moc. Ljudi postaju zli kada imaju moc, da nije bilo Hitlera, a sada ga nema, evo nashli se jevrejski generali koji prete unishtenju infrastrukture te jadne zemlje... Isto sranje drugo pakovanje...Moc-zlo. To me dovodi do pitanja, shto se ljudi pale na moc, tj. zlo. Zlo je hot. Beauty je evil. So what? Slike su zle? Mrtva priroda je zla? Spalimo je. Poshto je mrtva lakshe ce goreti. Ako gori, onda se doboshari nece chuti od zvuka sirena. Ili od njihove pesme. Pitam se da su gay sirene mecosoprani ili ima i tenora. ONda moraju da imaju velika jaja. Shto me potseti na delfine.
Danas sam video prvi put delfinski kurac. I saznao da neki od njih chitav zivot provedu sa gay partnerom, inache kurac im je kao neka ok gradjena kuka za meso... oh kako zelim sex sa delfinom. ILi da postanem delfin? Who knows? Ja biti delfin.... ali tu su ajkule. A ajkule imaju zube, ali onda bih ja imao kuku za meso i sonar.... Zamislite delfini se trljaju i o ajkule. Cute.
Evo Robi Viljamovka zavija na zvuchnicima, a ja gledam u kutiju cigara, i pitam se "hocu necu."
Choveche, kako sam ja lenj, mrzi me da spavam, pa ovde kuckam totalno bzvz. Dok me posmatra jezivi coca cola patuljak, mozda da ga poshaljem na Kubu, Fidelu za brzi oporavak, jadan chovek srchka bi ga opizdila. A mene ce proglasiti za nekog ko je ubio dotichnog gospodina i naverovatnije cu zavrshiti silovan od strane crnchuga u nekom Texashkom zatvoru, shto je ok buducnost. Ali ipak da m razbiju od kurca zbog patuljka.... mogao bih da tuzim coca colu zbog toga... i da napishem tragichnu ispovest... u nastavcima slichno Hariju Poteru. Who Knows...
Uhvatio sam da iscimavam kozmeticharku, al izgleda je josh u beauty sleepu, mada ona da spava chitavu vechnost i dalje bi bila ruzna, choveche pa ona je rugoba. Ima ono debelo paorsko lice, logichno seljanka je. Svaki put zazivam bogove kada ulazim u taj solarijum da ne povuchem neku koznu bolest. A sada idem da zapalim cigaru, i da iskuliram malo, choveche setih se Homera i njegovog trpa da ce umreti ako prestane da pricha. Shta ako ja umrem ako prestanem da kucam. Onda ce ovo chitati na mojoj kremaciji. Divno, moja porodica ce saznati da zelim da kreshem delfina, pa dobro bar zelim da kreshem zivog.
Kao shto mi je guru rekao, zamisli da se kreshesh sa Krishnom. I zamislio, choveche svrshavao sam pola sata, i rekoh u sebi " Krishna sada znam zashto si ti bog."
Zapalio cigaru, na trenutak prestao da kuckam.... i pogodite.
I am alive.
Ipak moji nece saznati o mojoj fantaziji sa delfinima...
Laku noc.
Korisnikov avatar
By m..
Shvatila sam da mrdam nosic dok pricam, kao zeka. Sad moram da obratim paznju i vidim da li i drugi ljudi mrdaju nosom dok govore. Samo mi nije jasno kako to nisam provalila pre 20 godina...:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by m..
Shvatila sam da mrdam nosic dok pricam, kao zeka. Sad moram da obratim paznju i vidim da li i drugi ljudi mrdaju nosom dok govore. Samo mi nije jasno kako to nisam provalila pre 20 godina... :tamoamo:
jooouuuj:meda:
Korisnikov avatar
By 2kune
Mislim da se ne jebem dovoljno... :sniff:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by 2kune
Mislim da se ne jebem dovoljno... :sniff:
A jadan :placko: Pa kako možemo pomoći?
By жњ
ponekad ne mogu da se suzdrzim od neprestanog gledanja u grudi lepih devojaka. ko oni manijaci po prevozu :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Ni ja, al ja gledam jos shtoshta, medjutim nekad ne mogu da odolim pipanju, e tu vec nastaju problemi.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja uspem da se suzdrzim od pipanja, ali imam slicne probleme sa buljenjem. Ponekad i nemaju seksualnu podlogu, nego se jednostavno manijacki zabuljim u neku sisu.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by ForeverYoung
A jadan :placko: Pa kako možemo pomoći?
Dođite na more... :surfer:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Joj, pa to bi bilo tako super :yes: More....mmmmmm.....plaža....polu-nagi tipovi..... :bale:
Korisnikov avatar
By gari
Ovo već nije "dobošanje". Sve je poznato u vezi mora. Ima li neka taze vest?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by ForeverYoung
Joj, pa to bi bilo tako super :yes: More....mmmmmm.....plaža....polu-nagi tipovi..... :bale:
Nagi, ne polunagi... Bar tamo gdje se ja kupam... :mjuza:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
Ovo već nije "dobošanje". Sve je poznato u vezi mora. Ima li neka taze vest?
Gay aktivizam u STu se zahuktava. Istaknuti su veliki panoi sa natpisom "i homofobi su ljudi" a preksinoć je izljepljena zgrada Slobodne plakatima u obliku potjernice za homofobnim kolumnistom Josipom Jovićem i glavnim urednikom koji je to pustio u štampu a nije pustio reagiranja protiv. :mjuza:
Korisnikov avatar
By tramp
radim ovaj vikend za Dave Matthews band koncert :dance:
Korisnikov avatar
By gari
2 kune-možeš li da nam pošalješ "recept" za taj gay aktivizam i kod nas? Izgleda da su ovde gay dečki aktivni samo u gay klubovima?

:putnik: :hug: :vogue:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
2 kune-možeš li da nam pošalješ "recept" za taj gay aktivizam i kod nas? Izgleda da su ovde gay dečki aktivni samo u gay klubovima?

:putnik: :hug: :vogue:
Recept je u modi... :france:
http://www.gay.hr/portal/opsirno-3722.php
By pčelica
Kad sam bila mala Alka (ne Vujica) mi je bila
smor na kub a danas je čekam k'o luda.
Ja zadrhtim kad čujem ono "... u ništa",
"... u sridu". :radosnice:
Korisnikov avatar
By gari
Šta se sada nosi-bezmuda moda /onako široko da se niš ne vidi/ ili smuda /pripijeno da se vide atributi/? Kako je lepo videti onako neke pripijene gaćice koje jedva pokrivaju neku ogrooomnuuuu budžu....Oooooh.../to ja padam u neosvest/.

:) :ogledalce: :ruzan:
Korisnikov avatar
By gorilica
Dolazim vecheras na zurku. :D

edit:
Ipak na kraju odustao. :(
Korisnikov avatar
By Nestao
I ja nisam otisao na zurku :(
Korisnikov avatar
By gari
Ja pošao pa zaboravio auto i tako...Vratio se posle dva kilometra pešačenja. Sludeo me ovaj Forum načisto.

:eureka: :D :fuck:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa koji kurac pješačiš 2km po forumu kad ima :auto: samo moraš ukucat ili kliknit... :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by amnesia
ponekad ne mogu da se suzdrzim od neprestanog gledanja u grudi lepih devojaka. ko oni manijaci po prevozu :giggle:
Ahaaaaaaaa...a meni prica kako je stidljiva. :roll:

:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!