a jel doboshari imaju brkove?
uvek sam ih zamishljao kao malo vishe buckaste tipove s brkovima do iza ushiju... shto me asocira na Vuka jel on bio doboshar?
ili je ovo samo za moderne doboshare?
A shta ako se ne uklapamo u opis?
Onda ova tema nije za nas? Ili jeste, samo shto mi to josh nismo shvatili?
A sa chime da udaramo doboshe....
eh da ovaj post nema smisla, chisto pishem da ne zaspim... a tako mi se spava...
Zamislite da nisam poshteno spavao od bombardovanja... mozda ocekujem bombe? A mozda pilote, skroz cute pomisao na pilota u dvorishtu, onako pogubljenog, u pocepanoj odeci....
Osim ako nije jevrejin, nije da imam neshto protiv jevreja, ali su totalno out poslednje vreme, ili su IN, poshto smi mi out...bombarduju onaj jadni narod Libana jer mogu, definitivno Hitler je bio u pravu, chovek nije kriv, samo je imao moc. Ljudi postaju zli kada imaju moc, da nije bilo Hitlera, a sada ga nema, evo nashli se jevrejski generali koji prete unishtenju infrastrukture te jadne zemlje... Isto sranje drugo pakovanje...Moc-zlo. To me dovodi do pitanja, shto se ljudi pale na moc, tj. zlo. Zlo je hot. Beauty je evil. So what? Slike su zle? Mrtva priroda je zla? Spalimo je. Poshto je mrtva lakshe ce goreti. Ako gori, onda se doboshari nece chuti od zvuka sirena. Ili od njihove pesme. Pitam se da su gay sirene mecosoprani ili ima i tenora. ONda moraju da imaju velika jaja. Shto me potseti na delfine.
Danas sam video prvi put delfinski kurac. I saznao da neki od njih chitav zivot provedu sa gay partnerom, inache kurac im je kao neka ok gradjena kuka za meso... oh kako zelim sex sa delfinom. ILi da postanem delfin? Who knows? Ja biti delfin.... ali tu su ajkule. A ajkule imaju zube, ali onda bih ja imao kuku za meso i sonar.... Zamislite delfini se trljaju i o ajkule. Cute.
Evo Robi Viljamovka zavija na zvuchnicima, a ja gledam u kutiju cigara, i pitam se "hocu necu."
Choveche, kako sam ja lenj, mrzi me da spavam, pa ovde kuckam totalno bzvz. Dok me posmatra jezivi coca cola patuljak, mozda da ga poshaljem na Kubu, Fidelu za brzi oporavak, jadan chovek srchka bi ga opizdila. A mene ce proglasiti za nekog ko je ubio dotichnog gospodina i naverovatnije cu zavrshiti silovan od strane crnchuga u nekom Texashkom zatvoru, shto je ok buducnost. Ali ipak da m razbiju od kurca zbog patuljka.... mogao bih da tuzim coca colu zbog toga... i da napishem tragichnu ispovest... u nastavcima slichno Hariju Poteru. Who Knows...
Uhvatio sam da iscimavam kozmeticharku, al izgleda je josh u beauty sleepu, mada ona da spava chitavu vechnost i dalje bi bila ruzna, choveche pa ona je rugoba. Ima ono debelo paorsko lice, logichno seljanka je. Svaki put zazivam bogove kada ulazim u taj solarijum da ne povuchem neku koznu bolest. A sada idem da zapalim cigaru, i da iskuliram malo, choveche setih se Homera i njegovog trpa da ce umreti ako prestane da pricha. Shta ako ja umrem ako prestanem da kucam. Onda ce ovo chitati na mojoj kremaciji. Divno, moja porodica ce saznati da zelim da kreshem delfina, pa dobro bar zelim da kreshem zivog.
Kao shto mi je guru rekao, zamisli da se kreshesh sa Krishnom. I zamislio, choveche svrshavao sam pola sata, i rekoh u sebi " Krishna sada znam zashto si ti bog."
Zapalio cigaru, na trenutak prestao da kuckam.... i pogodite.
I am alive.
Ipak moji nece saznati o mojoj fantaziji sa delfinima...
Laku noc.