Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
@Boshko, hvala na odgovoru.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Boshko
:pas:

Eve ga gari smajli ;)
Da, ovo bi izgleda najviše odgovaralo mom "psećem" karakteru. Ali, još nikoga nisam "ujeo", za sada samo lakem i kevćem.

:hvala: :sunce: :mazi:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Adenim
@Boshko, hvala na odgovoru.
Al' si nestrpljiv bre.... ;)

Kriterijumi su vrlo licni, stvar su osecaja i visegodisnjeg iskustva na forumu i u komunikaciji sa ljudima raznih profila... Posebna tema bi bila Metode i stilovi pljuvanja, da ne duzimo sad na tu temu... Ja sam samo rekao da su pojedini (navedeni) prevazisli recimo mene, da ne pominjem neke koji su ranije bili umetnici i majstori u tom poslu :) I nekako sam neskromno mislio da cu na forumu jos dugo da budem dezuran ;)

Kad sam pomenuo metode i stilove malopre.... Ne mislim da je pljuvanje samo psovanje ili uvrede na prvu loptu... sve to moze da se zavije i upakuje i da deluje mnogo bezazlenije... al mu se na kraju na isto svede...
Korisnikov avatar
By svejedno
Licna tema, takoreci.

evo, ja sam malopre naveo kratak presek fencyjeve karijere pljuvaca, opet po mom misljenju.

Fuck.

:)
Korisnikov avatar
By Adenim
ja nisam nikog pljuvao. Kritika (pozitivna ili negativna) ne moze se svesti na pljuvanje kao sustinu jer bi to tome ''dobro'' moglo da se svede i na odlicnost i na totalnu negativnost.
Korisnikov avatar
By Boshko
Kritika (pozitivna ili negativna) ne moze se svesti na pljuvanje kao sustinu
Eeeeeeeeeee... nisam imao nameru da vredjam bilo koga, pa nisam ni ocekivao da krenes da vredjas moju inteligenciju... :hand:

Razlika izmedju kritike i pljuvanja postoji naravno... :nokti:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ne sumnjam u tvoju inteligenciju ali si ovog puta banalizovao...... pa procitaj svoj post.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dina
Svi mi razlicito vidimo druge ljude i ono sto je za mene "negativac" za tebe je mozda "pozitivac" i obratno... I sto je za mene negativna energija neko to ne vidi kao tako...

Ovo je, kapiram, sustina u tom smislu.

A licno kod gore navedenih ja nisam primetio sklonost ka pljuvanju, osim to (meni) simpaticno fancyjevo.

A postoji, naravno, i objektivno pljuvanje, uvreda, i objektivno neprijatna licnost.

Tu su kriterijumi, jer su, je li, 'objektivni', poznati i manje-vise jednaki kod svih, to je ono sto se kao zna, sto spada pod 'gradjansko vaspitanje', sta znam.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by svejedno

Tu su kriterijumi, jer su, je li, 'objektivni', poznati i manje-vise jednaki kod svih, to je ono sto se kao zna, sto spada pod 'gradjansko vaspitanje', sta znam.
da, sto zovemo opsteprihvacena civilizovanost
Korisnikov avatar
By Pipin
Osećam se zapostavljenim. :sigh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Preneseno sa druge teme, zbog visoke eticke poruke koju nosi u sebi:
Originally posted by Vlada T
A napretka u ovom gradu nema, dok ne bude bilo gej seksa - a gej seksa ovde nema, vec samo prejebavanja i prenemaganja...
Animis vestris mentibusque mandate! :p
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ali, gde produkti njihovog pljuvanja, tj. pljuvacka zavrse? U slucaju internet entiteta fencysmurf njegova pljuvacka cesto zavrsi nigde drugde vec na njegovom lichnom licu, a mozda i u njegovim licnim ustima!
A, gde pljuvacka ovih drugih zavrsi, jos nisam zakljucio, valjda slicno kao i fencysmurf-u!
:D
Korisnikov avatar
By Vel boy
A licno kod gore navedenih ja nisam primetio sklonost ka pljuvanju, osim to (meni) simpaticno fancyjevo.
simpaticno fancyjevo a.k.a. fencysmurf-ovo???? vodi ga kuci, pppleaase!
:grin:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Vel boy
Ali, gde produkti njihovog pljuvanja, tj. pljuvacka zavrse? U slucaju internet entiteta fencysmurf njegova pljuvacka cesto zavrsi nigde drugde vec na njegovom lichnom licu, a mozda i u njegovim licnim ustima!
A, gde pljuvacka ovih drugih zavrsi, jos nisam zakljucio, valjda slicno kao i fencysmurf-u!
:D
Ma smurf je neshto frustriran poslednje vreme, pre nije bio takav...gde je pljuvachka tu je i besnilo... ali ima leka: kuramicin je dokazano sredstvo protiv uvecanih pljuvachnih zlezda i besnila...
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam pljunul po beer festu a pljuckam i tu i tamo, nego nije mi jasno kako nikom nism antipaticna i sve to, ili zaso ne kaze ako jesam. Ovako cu postati hejter.
Korisnikov avatar
By gari
Kako nisi nikom antipatična? Nisi čitala moje postove pa ne znaš? E, kako je lepo biti neobavešten. No, nema šanse da me dostigneš u tome jer ja sam CAR antipatičnosti ovde. Uz tvoju pomoć /budi blagoslovena/ i GUDINU. O pluvanju neću ni da pišem jer ću i ja početi da plujem a ne mogu jer ja sam kuca.

:dvaprsta: :oklagija: :curka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dezurni pljuvaci ?!
Nikad cuo !
Jedino sto mi pada na pamet su ljudi koji,kad su dezurni na poslu, pljuju u neku kofu ( u opisu radnog im mesta), za adekvatan honorar , ili za neku drugu naknadu.
Samo u tom smislu mogu da sagledam kategoriju koja se zove "dezurni pljuvaci", ali nikako ne mogu da nadjem logican odgovor na pitanje:
"Zasto bi iko ikome placao honorar za, meni do sada nepoznatu funkciju "dezurnog pljuvaca u kofu"?" ( u dalj )
Nemam pojma ko su "dezurni pljuvaci" ovde.
Mozda je to nekakav cudan hobi ?
Nikad cuo za taj hobi . Niti me takvo nesto interesuje.
:nono:
Korisnikov avatar
By gari
Erik fon Deni-pa de si ti do sada bio, ha? Nema čovek sa kim ni da se svađa kad ti i Stripi niste tu. 2 kune je odustao od svađanja. E, sad mi je malo lakše, pa mogu i ja da PLJUNEM.

:napitak: :molise: :sniff:
By Ulix
Svojevremeno smo MM and I i moja malenkost bili izabrani za nesto slicno... ne znam tacno... znam da je u ziriju bila moja neprezaljena ljubav Daliborka. :sweet:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ulix
Svojevremeno smo MM and I i moja malenkost bili izabrani za nesto slicno... ne znam tacno... znam da je u ziriju bila moja neprezaljena ljubav Daliborka. :sweet:
A niste vishe? :nerd:

:P
Korisnikov avatar
By Adenim
Ulixe, zatajio si ovde, pa su zaboravlil da te stave na spisak.
By Ulix
Ulixe, zatajio si ovde, pa su zaboravlil da te stave na spisak.
To je najveci neuspeh u mom zivotu. :nokti:
Korisnikov avatar
By Dina
Svi mi razlicito vidimo druge ljude i ono sto je za mene "negativac" za tebe je mozda "pozitivac" i obratno... I sto je za mene negativna energija neko to ne vidi kao tako...

A postoji, naravno, i objektivno pljuvanje, uvreda, i objektivno neprijatna licnost.

Pa verovatno da postoji.... Samo ako sam ja ta objektivno neprijatna licnost onda ce mi druga objektivno neprijatna licnost biti prijatna i cudicemo se sto nas drugi ljudi vide kao neprijatne :D
Korisnikov avatar
By Adenim

Pa verovatno da postoji.... Samo ako sam ja ta objektivno neprijatna licnost onda ce mi druga objektivno neprijatna licnost biti prijatna i cudicemo se sto nas drugi ljudi vide kao neprijatne :D
2 objektivno neprijatne licnosti ne moraju biti prijatne jedna drugoj
By farsa
vredjas anche,danu scully i nas ostale nislijke boshkic pisanjem o vaginalnom.

divno je sto se trudis da budes zanimljiv,ali nisi dorastao skoro celom ovom forumu.znam da te to izjeda mili.i to sto sedis kuci i petkom i sredom i stalno i sam.zao mi te je.i iznad svega pametan zna da pljune.boldini tvoje sorte sede kuci i zale se na sve sto hoda.

cmooook.
Korisnikov avatar
By Dina

2 objektivno neprijatne licnosti ne moraju biti prijatne jedna drugoj
Ne kazem da moraju ali moze biti i tako... ;) Svako nadje sebi drustvo... sto nikako nije lose - naprotiv! Samo mislim da je objektivnost kod ljudi generalno retka, sto opet nije nesto lose sem ako nismo svesni da smo subjektivni...
Korisnikov avatar
By gari
Opet novi nalog da bi se nekome nešto reklo /farsa/. Koje gluposti? Šta se mene tiče da li anche sedi kod kuće ili ne. Ja, recimo, isto sedim stalno kod kuće, jer nemam gde ni zašto da izlazim /osim poslom/. Ne vidim tu neki hendikep, jer na ulicama nema baš bog zna šta da se vidi.

:predaja: :pilence: :sleep:
Korisnikov avatar
By svejedno

Ne kazem da moraju ali moze biti i tako... ;) Svako nadje sebi drustvo... sto nikako nije lose - naprotiv! Samo mislim da je objektivnost kod ljudi generalno retka, sto opet nije nesto lose sem ako nismo svesni da smo subjektivni...
Ono sto sam ja zeleo da kazem je da ima ljudi koji bacaju UVREDE na racun drugih ljudi, i to je objektivno, pa, nevaspitano, u najmanju ruku.

Argumentacija na nivou: "Ti si kreten", kapiras.

To je objektivno neprijatno, a subjektivno, po meni, glupo.

O tome pricam.

Dakle o objektivnim uvredama, a objektivnost navodim isklucivo u kontextu drustveno prihvacenih normi civilizovanog ophodjenja.

Druga je prica sta je objektivnost kao takva.

Gore je navedeno sta je objektivnost na drustvenom nivou.
Ko sto kriminalci idu u zatvor, jer su OBJEKTIVNO napravili sranje, pa i ljudi placju sudske kazne ako nekoga OBJEKTIVNO (na nivou drustva) uvrede.
Korisnikov avatar
By gari
Da, običaj gay osoba je da na uvrede obično uzvraćaju još žešćim uvredama, pa kada na kraju izguve verbalnu bitku onda počnu da se pozivaju na kulturno ophođenje i civilizovano ponašanje, zaboravljajući koliko su pre toga bili nekulturni i necivilizovani.

:tuc: :smokin: :shocked:
Korisnikov avatar
By Dina

Ono sto sam ja zeleo da kazem je da ima ljudi koji bacaju UVREDE na racun drugih ljudi, i to je objektivno, pa, nevaspitano, u najmanju ruku.

Argumentacija na nivou: "Ti si kreten", kapiras.

To je objektivno neprijatno, a subjektivno, po meni, glupo.

O tome pricam.

Dakle o objektivnim uvredama, a objektivnost navodim isklucivo u kontextu drustveno prihvacenih normi civilizovanog ophodjenja.

Druga je prica sta je objektivnost kao takva.

Gore je navedeno sta je objektivnost na drustvenom nivou.
Ko sto kriminalci idu u zatvor, jer su OBJEKTIVNO napravili sranje, pa i ljudi placju sudske kazne ako nekoga OBJEKTIVNO (na nivou drustva) uvrede.
Svejedno,
Shvatila sam ja da ti na to mislis i rekla sam da verovatno da je tako. Ovo verovatno jer mislim da i u tome sta ce ljudi oznaciti kao nevaspitano postoje varijacije... Ali verovatno da postoji jedan broj stvari koji bi vecina ljudi kada bi bili iskreni oznacili kao nevaspitanje.

Ono o cemu sam ja pricala je taj deo "kada bi bili iskreni" :wink: To je ovo sto Gari prica u prethodnom postu - kada se osoba koja koristi uvrede odjednom poziva na kulturu kada joj to odgovara... A ja sam mislila na slucaj kad se prijatelju tolerise pljuvanje, tj pravda se da je napadnut (iako je pretpostavimo na pet prethodnih tema taj isti prijatelj pljuvao sve redom ali to se "ne vidi") ili se kaze - jeste, pljuje ali to je sa plemenitim ciljem. Sasvim se drugacije komentarise ponasanje onog ko nije prijatelj. Mislim da svi to radimo u manjoj ili vecoj meri, i da je dobro ako smo toga svesni, onda bar priblizno mozemo biti pravedni sto se u drugom slucaju ne moze ocekivati... Na tu vrstu subjektivnosti sam mislila :)

Sto se drustvenog nivoa i kriminalaca tice slazem se da postoji ono sto su objektivno uradili pa su kaznjeni, ali to cini drzava (kao sto na diskusijama pravdu sprovode moderatori). Mislim da je veoma retko da neko i pored znanja da je prekrsio zakon ide sam da se prijavi :wink: Takodje ga ne prijavljuju (najcesce) ni bliski ljudi iako oni mozda sami ne bi pocinili takvo delo. I tu ljudska subjektivnost dolazi do izrazaja - ako su kriminalci tamo neki nepoznati onda se covek na sav glas zalaze za kazne i pravdu. A cim se ispostavi da je to neko njemu blizak onda mu znanje iznenada "presusi" ili se nadju opravdanja za pocinjeno delo :wink:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!