Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bigirl
Originally posted by tinkerbell
E sad ga i ti pretera!
Originally posted by kiss addict
a ti to pouzdano znaš? energija ljudi koji idu na EXIT i ljudi koji idu da navijaju na utakmicama u čoporima je potpuno drugačija.
Vrlo pouzdano. Netko jako blizak mi radi na železnici, pa znam kolika šteta nastane posle spomenutih događaja...

Uostalom, to nema neke veze sa energijom... Dovoljno je da jedna pijana budala krene da lomi nešto, pa će odmah još sličnih da priskoči.
A kako onda nikada na tv nije bilo o tome? Nemoguce...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by odskoraBI
Ja bih sve to u zatvor...
U zatvor kao kaznu, ili u zatvor da se ljudi malo odmore, najedu i napiju dok ih ne puste da opet divljaju?!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
U zatvor da ih malo razguze i nabiju im traume do kraja zivota, pa posle da vidim da li ce da divljaju.
Popizdeo sam video da su napravili skandal oko onog cuda u Pioniru kad su popadali sa tribina, kao policija je preterala, dobili su ozbiljne povrede. A niko ne pominje da su gadjali trenere kesama sa urinom, mamu im divljacku...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by odskoraBI
U zatvor da ih malo razguze i nabiju im traume do kraja zivota, pa posle da vidim da li ce da divljaju.
Popizdeo sam video da su napravili skandal oko onog cuda u Pioniru kad su popadali sa tribina, kao policija je preterala, dobili su ozbiljne povrede. A niko ne pominje da su gadjali trenere kesama sa urinom, mamu im divljacku...
ZvezdasBG se ne bi slozio sa tobom. Imas citavu temu o tome, osto nisam bila na toj utakmici, ne bih da komentarisem taj deo.
Inace, za takve prekrsaje se ne ide u tu vrstu zatvora gde su ubice, kriminalci i silovatelji, jer vandalizam te vrste se ne smatra ozbiljnim prekrsajem.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znam da se ne bi slozio, a i znam da se ne ide u isti zatvor. Samo kazem sta bih im ja uradio.
Ali mora se napraviti razlika izmedju vandalizma i nanosenja teskih fizickih povreda i ubistva.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma da se ja pitam, zabranila bih konzumiranje alkohola...najcesce je to uzrok zasto ljudi/navijaci postanu takvi!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Cekaj, cekaj... Nemoj da se zanosimo previse. :D
A i ne verujem da alkohol previse utice na njih.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
E sad ga i ti pretera!
Originally posted by kiss addict
a ti to pouzdano znaš? energija ljudi koji idu na EXIT i ljudi koji idu da navijaju na utakmicama u čoporima je potpuno drugačija.
Vrlo pouzdano. Netko jako blizak mi radi na železnici, pa znam kolika šteta nastane posle spomenutih događaja...

Uostalom, to nema neke veze sa energijom... Dovoljno je da jedna pijana budala krene da lomi nešto, pa će odmah još sličnih da priskoči.
A kako onda nikada na tv nije bilo o tome? Nemoguce...
Mislim da je bilo par puta. I moram priznati na televiziji koju ja lično ne volem (B92).
Korisnikov avatar
By bigiboy
Originally posted by Mr Dee
po godinu dana u zatvoru i sve ce biti ok :)
tacno, ovo vise nisu navijaci vec huligani .... :mad:
By pčelica
Originally posted by Delete
To nije isto kao i biti medju navijacima i divljati! A frku sa policijom su bar jednom godisnje imali navijaci svih drzava Evrope, eto to sam lupila, ali poznajuci psihologiju navijaca i policije, verovatnoca da se to dogodilo je 99%
Delete o statističkim procenama baziranim
na psihološkim profilima ćemo nekom drugom
prilikom; ja te opet molim (ako ne zarad konstruktivnosti
diskusije, a ono makar da me informišeš) da konkretno
napišeš gde i kada si videla/ doživela uništavanje
sredstava prevoza u evropskim državama od strane navijača.
Korisnikov avatar
By Delete
:misli: Hoces samo godine i drzave ili konkretno, navijaci tog i tog kluba, tu i tu, u tom i tom mestu, pred tu i tu utakmicu?
Heh, sad sam malo u zurbi, nadam se da cemo se sresti u Srbiji negde, pa da cemo iamti priliku da prodiskutujemo o tome. :durenje:
By pčelica
:misli: Hoces samo godine i drzave ili konkretno, navijaci tog i tog kluba, tu i tu, u tom i tom mestu, pred tu i tu utakmicu?
Heh, sad sam malo u zurbi, nadam se da cemo se sresti u Srbiji negde, pa da cemo iamti priliku da prodiskutujemo o tome. :durenje:

Hoću da napišeš ono šta si rekla da si
videla/ doživela, usled čega si sebi dala za pravo da
etiketiraš mene kao "neinformisanog lika koji sere"
(doduše ti reče da si to uputila i drugim forumašima,
al' eto, ja sam najviše postovala ovde pa sam se i
osetila prozvanom.)
Jer
Ja odgovorno tvrdim da navijaci u pojedinim inostranim drzavama unistavaju sve sto im se nadje na putu, a ne samo prevozna sredstva, ali ocigledno je da se ti i ja necemo sloziti po pitanju toga, i nema veze, imas pravo da mislis jedno, a ja da tvrdim (na osnovu onoga sto sam videla/dozivela) nesto drugo.
Za nekoga poprilično sigurnog pri izricanju takve
tvrdnje sada podosta okolišaš.

A sad ovako.
Odavno je meni jasno da u diskusijama ovde nisu bitni
argumenti koliko agresivan nastup, pijačarska
terminologija i ponajbitnije- ekipa koja će te
podržati.
Nimalo me ne iznenađuje što se u dve strane ove diskusije
niko sa strane nije uključio, jer Delete, ti si ipak
devojka sa scene a Pčelica je forumaški nobody.
Zašto bi se neko zamerio tebi zbog "mirisne prašine"?
Pravila igre su mi poznata, moj izbor je da budem
ovde i diskutujem, iako znam da u virtuelnoj komunikaciji ne
mogu da očekujem obrasce ponašanja iz stvarnog života.
Sv Franja Asiški kaže: "Bože, Daj mi snage da prihvatim ono što ne
mogu da izmijenim".
Sve najbolje želim, tebi (i drugima) kako i sebi.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jes' ti slepa?
Sta sam ja drvio gore?:puzzle:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Batine za usijane glave a klubovima novcane kazne + prazne dvorane/stadioni po godinu dana, pa ce se artikulisati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!