Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AdenimAl' si nestrpljiv bre....
@Boshko, hvala na odgovoru.
Originally posted by AdenimEeeeeeeeeee... nisam imao nameru da vredjam bilo koga, pa nisam ni ocekivao da krenes da vredjas moju inteligenciju...
Kritika (pozitivna ili negativna) ne moze se svesti na pljuvanje kao sustinu
Originally posted by Dina
Svi mi razlicito vidimo druge ljude i ono sto je za mene "negativac" za tebe je mozda "pozitivac" i obratno... I sto je za mene negativna energija neko to ne vidi kao tako...
Originally posted by Vlada TAnimis vestris mentibusque mandate! :p
A napretka u ovom gradu nema, dok ne bude bilo gej seksa - a gej seksa ovde nema, vec samo prejebavanja i prenemaganja...
Originally posted by Vel boyMa smurf je neshto frustriran poslednje vreme, pre nije bio takav...gde je pljuvachka tu je i besnilo... ali ima leka: kuramicin je dokazano sredstvo protiv uvecanih pljuvachnih zlezda i besnila...
Ali, gde produkti njihovog pljuvanja, tj. pljuvacka zavrse? U slucaju internet entiteta fencysmurf njegova pljuvacka cesto zavrsi nigde drugde vec na njegovom lichnom licu, a mozda i u njegovim licnim ustima!
A, gde pljuvacka ovih drugih zavrsi, jos nisam zakljucio, valjda slicno kao i fencysmurf-u!
Originally posted by svejednoPa verovatno da postoji.... Samo ako sam ja ta objektivno neprijatna licnost onda ce mi druga objektivno neprijatna licnost biti prijatna i cudicemo se sto nas drugi ljudi vide kao neprijatneOriginally posted by Dina
Svi mi razlicito vidimo druge ljude i ono sto je za mene "negativac" za tebe je mozda "pozitivac" i obratno... I sto je za mene negativna energija neko to ne vidi kao tako...
Ovo je, kapiram, sustina u tom smislu.
A licno kod gore navedenih ja nisam primetio sklonost ka pljuvanju, osim to (meni) simpaticno fancyjevo.
A postoji, naravno, i objektivno pljuvanje, uvreda, i objektivno neprijatna licnost.
Tu su kriterijumi, jer su, je li, 'objektivni', poznati i manje-vise jednaki kod svih, to je ono sto se kao zna, sto spada pod 'gradjansko vaspitanje', sta znam.
Originally posted by Dina2 objektivno neprijatne licnosti ne moraju biti prijatne jedna drugojOriginally posted by svejednoPa verovatno da postoji.... Samo ako sam ja ta objektivno neprijatna licnost onda ce mi druga objektivno neprijatna licnost biti prijatna i cudicemo se sto nas drugi ljudi vide kao neprijatneOriginally posted by Dina
A licno kod gore navedenih ja nisam primetio sklonost ka pljuvanju, osim to (meni) simpaticno fancyjevo.
A postoji, naravno, i objektivno pljuvanje, uvreda, i objektivno neprijatna licnost.
Tu su kriterijumi, jer su, je li, 'objektivni', poznati i manje-vise jednaki kod svih, to je ono sto se kao zna, sto spada pod 'gradjansko vaspitanje', sta znam.
Originally posted by AdenimNe kazem da moraju ali moze biti i tako... Svako nadje sebi drustvo... sto nikako nije lose - naprotiv! Samo mislim da je objektivnost kod ljudi generalno retka, sto opet nije nesto lose sem ako nismo svesni da smo subjektivni...Originally posted by Dina2 objektivno neprijatne licnosti ne moraju biti prijatne jedna drugojOriginally posted by svejednoPa verovatno da postoji.... Samo ako sam ja ta objektivno neprijatna licnost onda ce mi druga objektivno neprijatna licnost biti prijatna i cudicemo se sto nas drugi ljudi vide kao neprijatneOriginally posted by Dina
Originally posted by DinaOno sto sam ja zeleo da kazem je da ima ljudi koji bacaju UVREDE na racun drugih ljudi, i to je objektivno, pa, nevaspitano, u najmanju ruku.
Ne kazem da moraju ali moze biti i tako... Svako nadje sebi drustvo... sto nikako nije lose - naprotiv! Samo mislim da je objektivnost kod ljudi generalno retka, sto opet nije nesto lose sem ako nismo svesni da smo subjektivni...
Originally posted by svejednoSvejedno,Originally posted by DinaOno sto sam ja zeleo da kazem je da ima ljudi koji bacaju UVREDE na racun drugih ljudi, i to je objektivno, pa, nevaspitano, u najmanju ruku.
Ne kazem da moraju ali moze biti i tako... Svako nadje sebi drustvo... sto nikako nije lose - naprotiv! Samo mislim da je objektivnost kod ljudi generalno retka, sto opet nije nesto lose sem ako nismo svesni da smo subjektivni...
Argumentacija na nivou: "Ti si kreten", kapiras.
To je objektivno neprijatno, a subjektivno, po meni, glupo.
O tome pricam.
Dakle o objektivnim uvredama, a objektivnost navodim isklucivo u kontextu drustveno prihvacenih normi civilizovanog ophodjenja.
Druga je prica sta je objektivnost kao takva.
Gore je navedeno sta je objektivnost na drustvenom nivou.
Ko sto kriminalci idu u zatvor, jer su OBJEKTIVNO napravili sranje, pa i ljudi placju sudske kazne ako nekoga OBJEKTIVNO (na nivou drustva) uvrede.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!