Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AdenimAjde mi navedi jedan lik odavde koji nije "dvorska luda"? Pogledaj samo te teme koje se postavljaju: "Koji je najveći penis..."; "Fan klub...ove, one, ovoga i onoga"; "Šta mislite o onome iznad vas"...ect i ect.??? A diskusije su baš ono akademske, međusobno zakačinjanje, prepotencija, kaćiperstvo, razmetanje...Neko ovde napisa kako čak ni ne čita moje postove /valjda unapred zna šta ću napisati/? Toliko naduvenosti teško da se može naći, ali meni ne smeta, mene to baš zabavlja, i ipak mislim da taj što ne čita moje postove ili ih "skroluje" kao m.. valjda misli da su njegovi /njeni/ postovi prepuni celomudrenosti i vredni čitanja? Baš je jadno kad čovek nema predstavu o sebi i svojim intelektualnim sposobnostima. Zato ja više volim da budem ovde "luda" i da se šalim nego da serem manu i pišam ambroziju.
Do pre par dana sam se pitao da li je gari zaduzen da ovde bude dvorska luda koja pise gluposti ili se covek samo sali....
Originally posted by CokoladnaBananicaPa jeste. Ali ne radi se o toleranciji i prihvatanju novih clanova -- stotine novih clanova su prihvacene sasvim lepo i tolerantno, od kad se ja secam. Cak bi banovali stare clanove jer su bili netolerantni, pamtim dosta takvih slucajeva.
gari je jednostavno obican momak, koji se naivno ponadao da je ovdje napokon "medju svojima" i da su ovdje ljudi koji se bore za jednakost i protiv svake diskriminacije...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!