- 20 Jul 2006, 15:05
sta je to sto nosite iz svojih proslih veza???neka recenica??neko saznanje??nesto sto nikada necete zaboraviti?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by LunjaPeder - to je onaj siroti decko iz provincije (ma i iz BG ili random veceg grada) kome je vrh zabave da u X-u skace na "Volim zene lavice" osim diskutabline ali negovane lepote nema neke razvijene unutrasnje sadrzaje, te ni nista dublje da ponudi, cita Skandal, Excluziv i Svet.Originally posted by HephaestionKoja je razlika izmedju pedera i gay mladica?
da se homoseksualni momci dele na pedere i na gay mladice
Originally posted by Hephaestion
sta je to sto nosite iz svojih proslih veza???neka recenica??neko saznanje??nesto sto nikada necete zaboraviti?
Originally posted by LunjaOriginally posted by HephaestionKoja je razlika izmedju pedera i gay mladica?
da se homoseksualni momci dele na pedere i na gay mladice
Originally posted by m..To me potseti na jedan prastari vic!
Peder - to je onaj siroti decko iz provincije (ma i iz BG ili random veceg grada) kome je vrh zabave da u X-u skace na "Volim zene lavice" osim diskutabline ali negovane lepote nema neke razvijene unutrasnje sadrzaje, te ni nista dublje da ponudi, cita Skandal, Excluziv i Svet.
Gay- To je onaj bar polu obrazovan, cita svasta, ponekad se zakopa u teoriju, shtovalac je savremene umetnosti makar iz poze, prati film u najmanju ruku, ima razvijen muzicki ukus, gleda fashion tv bar sat vremena nedeljno, prati kulturna desavanja, a Cecu eventualno voli kao kemp fenomen.
Grubo receno.
(to je otprilike kako bih sire objasnila tu podelu na koju mi je brat skrenuo paznju, on je inace parcijalno homofobican, covek ne voli prvu kategoriju)
Originally posted by Nemiroff
...i posle svega ponovo mi
...i posle tebe-ponovo ti
...i posle nas ponovo mi!!!
Nisi moj a pored mene si, i gledam kako mi kroz prste klizish dan po dan...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!