Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
M A N U S M R I T I

Mnu smriti, poznati zakonik koji je napisao drevni mudrac Manu. Nemoguće je utvrditi kad je nastao, neki računaju da je sastavljen u 5. veku pre Hrista.

Tvrdi se da se izvorno sastojao od 100 000 stihova i da je bio raspoređen na 24 poglavlja; da ga je kasnije mudrac Narada sažeo na 12 000 stihova, da su ga potonji pisci još više skraćivali tako da je naposletku ostalo 4 000 stihova. Međutim nađeno je svega 2 685 stihova.

SAMOĆA U ŽIVOTU I SMRTI

Ne nanosli bol nijednom stvorenju i tako polako gomilaj duhovne zasluge koje će ti na drugom svetu biti drug najbolji...

Jer na drugom svetu ni otac ni mati, ni žena ni sinovi, ni rodbina ikakva neće s tobom drugovati; samo će tvoje duhovne zasluge ostati s tobom.

Svako se rađa sam, svako umire sam; i sam će uživati plodove svoje vrline; sam će trpeti kaznu za svoje grehe.

/ Manu smriti, IV, 238-240 /
Korisnikov avatar
By 2kune
Ето, спала књига на 2685 стихова... Сад немамо комплетну информацију како мријети... Дође ми да умрем! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By gari
Ništa se ti ne brini, za tebe ću specijalno da nađem odlomke iz "Tibetanske knjige mrtvih" koja je u "cijelosti" u koju matericu da ne ulaziš tokom slijedeće reinkarnacije /kakve je boje, mirisa, koju treba izbegavati u koju je poželjno ući/. Ti kako si šuntav ima da uđeš u nečiju guzu umesto u matericu.

:misli: :love: :dancing:
Korisnikov avatar
By svejedno
Tu naviku je sam stvorio u ovom zivotu :)
Korisnikov avatar
By gari
Zato će biti kažnjen tako što će biti poslat u dupe od kokoshke.

:cheer: :peace: :pas:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!