Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Ulix
Pitanje za starije forumase:

Kako ste nalazili partnere i upoznavali gej ljude pre interneta?
Korisnikov avatar
By Boshko
Ja od kada znam da sam peder ja sam na internetu, od pre 8 godina tacnije...

EDIT: pre 8 godina sam se realizovao kao peder
Korisnikov avatar
By Adenim
Iz prica starijih... Sto se beogradske carsije tice - hotel Moskva, Karadjordjev park, pozorista, galerije, novinske agencije,....1001 nacin, s' tom razlikom sto je bio face to face kontakt
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ma pre interneta je bilo lako. Ne bi da pričam kako je bilo pre otkriča telefona ili čak štampe. E to su bila jebena vremena.
Korisnikov avatar
By Rei
Oglasi na BK teletextu :lol:

Tako sam ja upoznao prva dva pedera, posle josh nekoliko preko njih, a tek pola godine kasnije sam otkrio chari neta..
Korisnikov avatar
By Draco
Ne znam da li vazi i za zenski deo populacije..

Ja sam ih nalazila u svojoj skoli/odeljenju u osnovnoj i gimnaziji.. A onda se pojavio net!:hvala:
By Director
tada je bilo dovoljno da upoznas jednu osobu i preko te osobe upoznas jos ljudi... a tu su bili i Karadjordjev park, Usce, javni toaleti, itd.
By Director
pocetkom 90ih postojao klub "Buha" (u pozoristu Bosko Buha) a '93. i '94 "Soul Food" (u Francuskoj 5). To su bila svetska mesta. Mozda bolja i od L&Q.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Director
pocetkom 90ih postojao klub "Buha" (u pozoristu Bosko Buha) a '93. i '94 "Soul Food" (u Francuskoj 5). To su bila svetska mesta. Mozda bolja i od L&Q.
Tacno, to su bila vremena....ili smo mi bili mnogo mladji :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne zaboravite pan erotiku :deda:
Korisnikov avatar
By gorilica
Yup, Pan Erotika i preko choveka do choveka.
Korisnikov avatar
By Egon
ja sam se jedino setio Moskve ...

mada tih dana mi je to bilo degute
o javnim toaletima da ne govorimo ...

svog prvog decka sam upoznao u skolskoj klupu

u kojoj smo dve godine zajedno sedeli

i prichali o devojkama :D

debili
Korisnikov avatar
By tramp
prva sa kojom zavrsih u krevetu mi se pojavila u stanu na kavi, dosla da mi vidi novi stan pa posto nije imala vremena za kavu zavrsila mi u krevetu :smeh:

kad sam stigla u usa sa mnom radio jedan decko koji mi je prvi dan rekao da ga na muvam jer je gej, ja rekla jao super, gde su cure, on rekao ides sa mnom na party ovaj vikend .. i tako to krene ..

inace i dalje van balkana vecinu ljudi sam upoznala bez neta
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam samo jednu upoznala preko neta. Jednu mi je isprovodadzisala ortakinja iz Zagreba, lol. Ostalo kojekude, od skolskog dvorista do zurke...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Draco
Ne znam da li vazi i za zenski deo populacije..

Ja sam ih nalazila u svojoj skoli/odeljenju u osnovnoj i gimnaziji.. A onda se pojavio net! :hvala:
isti slucaj:skola:
Korisnikov avatar
By Delete
Skola, treninzi, utakmice, letovanja, klubovi...najmanje sam ih preko neta upoznala.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ulix
Pitanje za starije forumase:

Kako ste nalazili partnere i upoznavali gej ljude pre interneta?

Eh bre...pa nema na forumu mnogo clanova moje generacije. Koga pitash? :lol:

A ja pre 15 godina radila isto shto i sada, shto sa kompom, shto sa devojkama. :google:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Javni WC-i... :barf: :barf: :barf:
Mislim, stvarno...
Jeste li pederi, ili manijaci?
By Paris
Dok internet nije ušao u moj život ja sam bila poštena strejt devojka :tetka: Internet me iskvario :lol:
Korisnikov avatar
By Laika
Ja se od sada upoznajem samo na izložbama, u muzejima i čitaonicama.
Internet nikada nije bio način a klubovi jesu ali svakako prestaju to da budu :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Laika
Ja se od sada upoznajem samo na izložbama, u muzejima i čitaonicama.
Internet nikada nije bio način a klubovi jesu ali svakako prestaju to da budu :D

E, u muzeju jos nijednu ne upoznah, mogu sa tobom kad budes isla, posto u ovim muzejima gde ja idem obicno nema nista mladje od 35g.
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Delete
E, u muzeju jos nijednu ne upoznah, mogu sa tobom kad budes isla, posto u ovim muzejima gde ja idem obicno nema nista mladje od 35g.
Honey, otkud ti to da ja tražim nešto ispod 35 godina? :D

A i ima po muzejima i galerijama puno mladih studentkinja umetnosti. Slatkiši pravi. Nego, ti si verovatno išla u Teslin muzej... :P
Korisnikov avatar
By Egon
pih ... ja kad god udjem u muzej on zvrji prazan

samo eksponati i stondiran kustos sa jesus bradom i dzhemperom
koji je everything but good taste.

@ laika
moracjesh da me vodish u te tvoje muzeje u mojima nikad nista ...
:D

izem ti ja tu umetnost ....
By Paris

A i ima po muzejima i galerijama puno mladih studentkinja umetnosti. Slatkiši pravi. Nego, ti si verovatno išla u Teslin muzej... :P
Pa sta fali Teslinom muzeju? Eto, ja sam bas bila pre neki dan tamo. Ko je hteo mogao je da me startuje :blenta:
Korisnikov avatar
By Draco

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Delete
Eto, Laika, kad podjes u muzej kontaktiraj Egona i mene...i idemo svi zajedno da muvamo nesto.
By Paris
Ma ljudi ne potcenjujte Teslin muzej...bas je sexy...ona struja...pa neonke koje se pale :sf: :drama: :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!