Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Khons
opet, za mene je svo to "butch" ponasanje bilo najnormalnije u osnonoj skoli, jer, zbog neznanja o postojanju pripadnica lezbejskog reda, mislila sam da cu se dopasti devojkama samo ako izgledam kao musko te sam se zavlacila u siroke stvari, grbavila ramena i terala sve da me oslovljavaju muskim imenom.
hvala bogu, ta faza je prosla kad sam upoznala prvu lezbejku.
Korisnikov avatar
By Laika
Ta glupost sa kategorizacijama femme andro butch šta god me izluðuje i nije mi jasno zašto se toliko o tome raspreda..
Svako izgleda onako kako mu odgovara i ta?ka.
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Khons zavlacila u siroke stvari, grbavila ramena i terala sve da me oslovljavaju muskim imenom.
:giggle: :obraz:
By Çâðê_DUP
Osecam se kao Erazmo Roterdamski kada je pisao predgovor Pohvali ludosti, kritikujuci svog prijatelja koji bese erudita, al ne bese u pravu, naime, imao je nezgodnu naviku da relativizuje dogadjaje posmatrajuci ih svojim, vidljivim delom spektra. U ovom slucaju, rekla bih da je ovo manifest ljudske gluposti, ali opet se to ni na koga posebno ne odnosi, tj. odnosi se na sve, jer opet ste upropastile temu.

Zaboga, zar kad ne moze da se nadje propisan odgovor na ovome forumu, svi ili negiraju, ili govore da se ona druga strana tripuje ili beze u neke relativisticke bajke, meni se eto kao ultraribi gadi buchica s flashom lashkoga piva kojoj iz usta viri polomljeni obrub flashe, pa ispada da nije tachno da postoji iskustvo devojke kao sto je tweetijeva drugarica ili moje iskustvo, s tim da bih ja verovatno na takav hejt imala zelju da doticnu napokon uhvatim za debeli vrat i uvaljam je u govna u Iksu.
I to ne zato sto se meni doticna gadi, vec zato sto mi njen hejt przi kozu, kao sto kaze m..

Jedino sto je devokica pogodila je rec dinamika, iskljucivo vezana za njen ukus, evidentno, jer u mom recniku, a i u recniku madam Olbrajt takva dinamika ne postoji. Hocu dokaze. Kakva je to fem/buch dinamika i kako je "poznata"? Kome? Kako se "manifestuje"? Ima li je na internetu?
:sise:
Korisnikov avatar
By tramp
m.. naravno da postoje hejterke koje ce mrzeti sve pripadnike/ce neke grupe, Angelina nam je ponudila sebe kao odlican primer osobe koja je ispunjena mrznjom prema odredjenoj grupi devojaka, ali postoje i nijanse medjuljudskih odnosa i jako cesto sam videla femme hejterke koje su toliko isfrustrirane svojom izfeminiziranoscu i potrebom da dokazu da su "ultraribe" da pripisuju svoju neadekvatnost zenama koje ih okruzuju i (verovatbo sa pravom) ne zele kao partnerke ili prijateljice -- puno je lakse u zivotu optuziti druge za svoje neuspehe nego pogledati u sebe
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp
m.. naravno da postoje hejterke koje ce mrzeti sve pripadnike/ce neke grupe, Angelina nam je ponudila sebe kao odlican primer osobe koja je ispunjena mrznjom prema odredjenoj grupi devojaka, ali postoje i nijanse medjuljudskih odnosa i jako cesto sam videla femme hejterke koje su toliko isfrustrirane svojom izfeminiziranoscu i potrebom da dokazu da su "ultraribe" da pripisuju svoju neadekvatnost zenama koje ih okruzuju i (verovatbo sa pravom) ne zele kao partnerke ili prijateljice -- puno je lakse u zivotu optuziti druge za svoje neuspehe nego pogledati u sebe
Kada se klitoris nadje u zemljinom magnetnom polju, usled nutacije nebeskih polova, dolazi do namagnetisanja gorepomenutog do odredjene tacke koja se naziva zasicenje iliti orgazam. :opatica:

A zbog pomenute nutacije, dolazi do nagle promene magnetskog polja planete zemlje, te klitoris zbog negativnog porasta prelazi u antizasicenje iliti frigidnost.

Kada bi nebeski polovi prestali sa gibanjem, Klitoris bi se uvukao poput rogova puzha i onda bib io potreban Tretman Magnetskom Rezonancom da bi se izvukao iz seizmichkog procepa antizasicenja.

(povrsina koju opisuje kriva od stanja orgazmicne euforije do frigidne depresije, i koja ukjlucuje u sebe i Gubitke (kojechega), naziva se HISTEREZISNOM PETLJOM)
:psiholog:
Korisnikov avatar
By tramp
:roflmao:

i like your sense of humor ... ali malo pozitivnosti u zivotu stvarno pomaze
By Çâðê_DUP
:roflmao:

i like your sense of humor ... ali malo pozitivnosti u zivotu stvarno pomaze
pa zato su tu magnetna rezonanca i HIV ...:ves:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Angelina777
Kada se klitoris nadje u zemljinom magnetnom polju, usled nutacije nebeskih polova, dolazi do namagnetisanja gorepomenutog do odredjene tacke koja se naziva zasicenje iliti orgazam. :opatica:

A zbog pomenute nutacije, dolazi do nagle promene magnetskog polja planete zemlje, te klitoris zbog negativnog porasta prelazi u antizasicenje iliti frigidnost.

Kada bi nebeski polovi prestali sa gibanjem, Klitoris bi se uvukao poput rogova puzha i onda bib io potreban Tretman Magnetskom Rezonancom da bi se izvukao iz seizmichkog procepa antizasicenja.

(povrsina koju opisuje kriva od stanja orgazmicne euforije do frigidne depresije, i koja ukjlucuje u sebe i Gubitke (kojechega), naziva se HISTEREZISNOM PETLJOM)
:psiholog:
:smeh: :smeh: :smeh: :up:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Angelina777
pa zato su tu magnetna rezonanca i HIV ... :ves:
e dobro je onda, znaci sve je u redu ...
By pčelica
Originally posted by m..
Ok, na sledecu zurku dolazim u haljini, stiklama, nasminkana, fem 100% (mislim 100% fem u okviru mojih mogucnosti)...

Čisto ono, hipotetički, koje štikle
i kolike?
Stileto... mmmmm... :bale:

(nevezano za ovo, ja bih baš tila tebe upoznat. :sweet: )
Korisnikov avatar
By m..
nesto ovako Slika
Salim se, tako bih izgledala i 12icama (trigonometrija, sta ces)

Stikle su iz '70. od ortakove keve (jebiga, valjda ce doci dan kad cu ugledati fine stikle broj 37 u izlogu), stikla u najmanju ruku ima 9-10 cm i crne su, zaobljene na vrhu, poprilicno otvorene i imaju kaisic koji ide oko clanka, i od prevrnute koze... Jebga, lakse bi mi bilo da nacrtam, lol... Da stikla je ona malo deblja i imaju platformu od recimo 1cm ispod prstiju, tako da moze da se djuska.
By pčelica
:(
Ne, nipošto platforma, liči na američku
ideju super hot sexy cipele. :sigh:
Jel' može da bude plain stileto, a la Kerin Manolo?
I jel' može da ne bude haljina nego crna kožna
suknja, uska uz telo, tačno do ispod kolena sa izrezom
sa strane? I crna košulja sa droljastim dekolteom?
:sweet:
Korisnikov avatar
By m..
ne moze, kozne suknje su so not me.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!