Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Volim Nish. Chitav svoj zivot sam proveo tu,ali na zalost, danas je jako teshko ziveti u njemu, osim ako nisi mamin i tatin sin, a ja to nisam.
Reshio sam da ga napustim i preselim se u Beograd, jer smatram da, ako nishta vishe, Capitol city pruza vishe mogucnosti. Trenutno mi drugarica trazi posao, mada je i to trenutno malo zapelo, ali ne gori mi bash toliko pod nogama.
Eto, ove moje slikovnice se mogu uzeti i kao moj oproshtaj od Nisha, u neku ruku. :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Super, welcome to Belgrade!!!
By Gost
Ja Niš pamtim kroz maglu, kad smo se vra?ali
sa ekskurzije.
A baš bih volela da ga vidim. :sigh:
Korisnikov avatar
By anche
@gorilizza
ako nisi uspeo da se snadjes u nisu, kako ces tek u dzungli beogradskoj... jeste da je veci grad ali je i veca konkurencija :lukavi:

@pchelica
pa raspitaj se kod predsednika turistickog saveza nisa dal' ima neki povoljan aranzman za letovanje na nisavi :D
Korisnikov avatar
By gorilica
@ anche
Pa ne busaj se odmah bre. :kiss: :)
Za Nishke uslove sam se snashao solidno ;) , nije u tome frka, ali, budimo realni, Beograd jeste skup grad (ali ne duplo u odnosu na Nish), a prosechna plata od 300 evra i prosechna plata od 150 evra, pa, chini mi se da se tu negde krije odgovor, jednostavno, jeste bitna razlika.
Shto se konkurencije tiche, dovoljno verujem u sebe i dovoljno sam potvrda do sada stekao o kvalitetu svog rada, tako da mi je to poslednje chega se pribojavam.
Na kraju, stvarno zivim u uverenju da jeste da dosta ljudi nema posla i trazi ga, ali isto tako, ogromna vecina i ne zeli da radi i suvishe je razmazena da bi bila kvalitetna radna snaga.
Korisnikov avatar
By Pipin
Prosek plate i nije toliko bitan. Trebalo bi da vidiš koliko se plaća konkretno tvoj posao. To što je plata tamo 300 eura, ne mora da znači ništa. Možda se za tvoj posao plaća približno isto. Ako se plaća više, moraš videti koliko više da bi znao da li ti se isplati sa toliko većom platom živeti u gradu sa onoliko većim cenama.
Mislim da je pogrešno misliti da za Beograd ne moraš biti mamin i tatin sin da bi uspeo. To je danas manje-više svuda tako.

Kako god da odlučiš, želim ti da se obogatiš. :D
Korisnikov avatar
By Pipin
Elem, pretpostavljam da dobar deo nas koji nismo iz Niša veoma interesuje kakav je LGBT život u gradu.
Osim što će neko možda reći da nema ništa, bilo bi lepo da nam preporučite u kojim se kafićima okupljaju gay momci i devojke.
Gay i gay-friendly mesta...
Korisnikov avatar
By Adenim
Ma dolazi u Bg, kakav crni Nish, uvek se mozes vratiti. Beograd je ipak grad sa mnogim mogucnostima...
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by anche
Originally posted by Pipin
Pa ?ta je lo?e u tome ako nekog seksualno interesuju Romi?
pa nista... lose je deliti ljude po boji koze.. ali tebi nema pomoci.
Ajd sad lepo da prekinemo ovu vašu glupariju.
Ljudi se razlikuju po boji (kože, kose i očiju), svidelo se to tebi ili ne. Ali ako se razlikuju, ne znači odmah i da se dele.

Firma je poslala mene i još jednog mog vršnjaka poslom u Niš. On je onako malo zadrt po pitanju svega, nacije, vere, mesta rođenja... itd što je veoma čest uzrok svađa i prepirki između njega i mene. Jedna takva rasprava se povela i u Nišu i anketa uz posmatranje slučajnih prolaznika u trajanju od dvadesetak minuta je demantovala sve njegove tvrdnje. Bio je to moj potez iz revolta i ničeg rasističkog nije bilo u njemu. Naprotiv, cilj je bio da se dokaže suprotno.

Zaista ne osećam potrebu da se bilo kome ovde opravdavam, ali mi ovo *** u zdrav mozak da sam uradio nešto što nisam, već ide na živce.
Daklem, pomoći mi nema zato što mi nije ni potrebna, nit koga zbog njegovog glumatanja veštačke korektnosti smatram boljim.
To što neko možda oseća jaču privlačnost prema osobama tamnijeg tena, plave kose ili zelenih očiju, nikako ne znači da drugačije osobe mrzi ili ih na bilo koji način time želi diskriminisati.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Adenim
Ma dolazi u Bg, kakav crni Nish, uvek se mozes vratiti. Beograd je ipak grad sa mnogim mogucnostima...
da ovakve postove ostavis za eventualnu temu: 'beograd je IPAK grad sa mnogim mogucnostima'? :vestica:

btw. i u beograd se uvek moze otici :P
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Pipin
Elem, pretpostavljam da dobar deo nas koji nismo iz Niša veoma interesuje kakav je LGBT život u gradu.
Osim što će neko možda reći da nema ništa, bilo bi lepo da nam preporučite u kojim se kafićima okupljaju gay momci i devojke.
Gay i gay-friendly mesta...
Ja ti, iskreno, na ovu temu i nisam neki sagovornik, buduci da sam se maximalno povukao iz nocnog zivota, tako da zaista neznam shta je u gradu aktuelno. Dodushe, koliko me secanje sluzi, Nish nikada nije imao ni friendly mesta. Mozda, dodushe "Sorabi", ali je i za to znalo jako malo Nishlija.

@ pchelica
Svakako da si dobrodoshla. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Mnogi su se svojevremeno pitali zashto je Smiljko Kostic imao toliko veliku podrshku Nishlija. Odgovor: Zato shto je u vreme dok je bio na chelu Duvanske Industrije chovek ushao u legendu.
Za pushache, evo i izgleda fabrike! :D

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Shto se izlazaka tiche, svakako da ima dosta opcija.

Slika
Sa prvim znacima lepog vremena, Pobedina ulica (Nishka varijanta Knez Mihailove) se pretvara u jednu ogromnu bashtu. :)

Slika
vechernje varijante, preko leta imaju i romantichni trip. :)

Slika
Kazandzijsko sokache, nezaobilazna stanica, ukoliko ste gost grada

Slika
Porto Bello, u ovim vrucim danima je idealno mesto za izlazak. Na zalost, jedini splav u Nishu.

Slika
E, za ovo mesto nisam siguran, tako da molim za pomotj Nishlija

Slika
Poslastichara Tramvaj je nekada bila velika Nishka atrakcija, na zalost, od kako je izmeshtena, vishe nije to taj trip, ali, moze biti interesantno mesto.

Slika
Svuda prodji, ali na kraju u Kafanu dodji. :D Sindjelic
Korisnikov avatar
By anche
@gorilizza
ono sto nisi siguran (ccc.. nesudjeni predsednice ton-a!) je jazz kafe pored banovine na keju, zatvoren je -mislim...
i da... nis nema beogradske varijante - obrenoviceva ulica meni iCH ne lici na to sto ti kazes...
Korisnikov avatar
By Boshko
Obrenoviceva ili ulica Pobede je pesacka zona u Nisu...

Rekao sam pesacka? Po celoj ulici su kafane i baste, stolovi i stolnjaci, suncobrani... citava ulica deluje kao da se upravo odrzava festival piva u njoj ili neki malo kulturniji vasar, sa sve secernom vunom i pljeskavicama i semenkama :piski:

A pesaci se u koloni ko stoka krecu sa strane... :cekam:
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Anche
Mislish na bashtu? :D
Pa nisam ja mislio na cvetje. Btw, vidi se da mnogo kaskam sa informacijama. :) Nikako da popamtim nove nazive ulica. :lol:
Elem, u planu su mi josh 2 posta sa fotkama, i ja se povlachim sa ove teme. Jbg, vreme je i da neko drugi malo propagira Nish.
Korisnikov avatar
By anche
@gorilizza
a ne, ne... ne moze to tako! kad si krenuo ima da nastavis - pa moras da se pokazes sada kao predsednik ton-a :D
@bosko
bice da si ti jedan jako nesrecan mladi covek koji je prisiljen da zivi u gradu na koji gleda sa toliko prezira.... ja se nadam da je ipak u pitanju tipicno adolescentsko kontrasenje, i nista drugo... u suprotnom slucaju strucna pomoc (tipa: poziv neke agenzzije za seljenje) je vise nego opravdana! ;(
Korisnikov avatar
By Boshko
Za komsiku anche:

Bice da nekada u zivotu treba biti realan... To sto zivim u Nisu ne znaci automatski da treba da mislim da je najlepsi grad u Srbiji... Prljav je, zapusten, lici na selo, siri se uz obradivu povrsinu pored reke kao i svako selo, po velicini i po cenama jeste drugi grad u drzavi ali je po svemu ostalom sezdeset i cetvrti recimo...

NB No hard feelings attached
Korisnikov avatar
By anche
e pa za ovo 'po velicini jeste drugi grad u drzavi' imas :kiss: :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma ja ipak mislim da je kod Boshka u pitanju adolescencija. :lol:

@ anche
" Ne treba mi vasha ljubav gospodjo, sada imam zavoje da me greju" pevac Sofronije :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by PH. d
Originally posted by SouthSide
Steta samo sto, iako ima potencijala za nesto vise, i dalje podseca na provinciju, nesto tu sprecava ali ne znam sta.
mentalitet?
zaplanjci :lol:
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by kali
Long live Rock'n'Roll! :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

A, Nis bi bio jos vise super kada bi mi osvojili jedan bar, pa da bude samo nas! :ninja:
AMIN!!!!!!!!!!!
napokon neko da misli isto kao i ja :)
so...... gradski, sorabi ili bau haus????????????
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja za Sorabi. :)
Najprijatniji, u centru, a opet ne tako upadljiv, a boga mi, i na 3 minuta od mog stana. :lol:
Korisnikov avatar
By schatzist
bau house je veoma lesbian :) i homofobičan :(
znaju ljudi o čemu ja pričam :)
gradski je u obrenovićevoj, prazan i ima jako zajebanu gazdaricu.......i stalne GLBT mušterije koji-e plaćaju po "friendly" cenama :)
a sorabi je i meni ok :)
ps. i ja sam jako blizu :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Epa komshija, mi se dogovorili. :)
Josh samo da se obavesti ostatak populacije. ;) :alikako:
Korisnikov avatar
By schatzist
pa preko neta :) :unic0rn:
mada kakvi su nišlije i kakve su nišlijke...... :komp:
6te bde trudno.........
Korisnikov avatar
By Dana Scully
@ gorilica
@ pipin

Odmah da ste uradili domaci na temu Kako da prepoznam mizoginiju, rasizam, gerontofobiju ... kod sebe, a pri tom sebe smatram uzasno tolerantnom osobom.
A odoh i ja da pisem Kako se uzdrzati od zestokog reagovanja na diskriminaciju. :fige:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!