Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Upotrebih naziv "andjeli" u nedostatku boljeg izraza.

Koliko ste puta u toku zivota osetili osecanje koje je mnogo iznad bilo kakve prijateljske veze, pa chak i iznad the highest love vibracija /u smislu ljubavi koja se zavrshava fizichkim kontaktom./

U subotu sam bio na party-u na atv stazi...
I desilo se da me od 03h pa do polaska busa oko 9h proveo s likom chiju sam sliku davno postovao na ovom forumu.
Tip izgleda kao san, ali tu dolazi problem... ni za sec svo to vreme on me nije privukao fizichki vec na mnogo eterichnijem nivou. Lik je isto u spiritualnim vodama, proziveo svashta, potpuno open minded. Nazvao nas je starim dushama, dushama koje su u svojoj evoluciji proshli mnogo toga. Kada sam davno prichao s njegovom kevom, imao sam osecaj da ja tu zenu poznajem chitavu vechnost. Isto je i s njim, nash razgovor, strujanje energija, poklapanja i isti pogled na svet.

Primer jedne takve sitnice:
Pricham mu o mom polozaju kada razgovaram s prijateljima.
-Kada pricham s ljudima, imam osecaj kao da sam velichine planine, makovog zrna i jednak s njima.
Na to mi on pokazuje njegov tet koji upravo to znachi.

Pokushao sam sam da analiziram taj unutrashnji osecaj, a da izbegnem zamke "soul mates" i "zaljubljenost" jer prvo definitivno nije, a drugo savrsheno znam da cooliram osecanja tako da nije ni to.
Jer sam isti feel imao i s jednom devojkom iz Amsterdama isti osecaj da je znam, takav nam je bio i razgovor i upoznavanje. Kao da se znamo chitavu vechnost.

Upoznao sam te tri osobe, od toga trenutno je jedna u mom zivotu, i ne osecam potrebu da budu pored mene -posesivnost. Ili da imam informacije o njima, drago mi je da postoje i smatram ih vishe delom sebe nego drugim osobama. Volim ih shto postoje, i shto iako nismo imali uticaja jedni na druge gajimo ista spiritualna ubedjenja i razmishljanja.

Moje pitanje je: Da li ste imali takav osecaj bliskosti, sa osobama koje vam nisu prijatelji, porodica i ljubavnici...znachi s totalnim strancima?

btw. totalna indiskrecija privatnih zivota na forumu je so last season...ali pod velikim sam uticajem i srchana chakra mi je poona energija iz tog susreta...davno se nisam osecao toliko srecnim...pa mi pls. ne zamerite.
Korisnikov avatar
By Delete
Da, dogodilo mi se to u nekoliko navrata, ali sam se ja potrudila da te osobe zadrzim u svojoj blizini, okruzenju, potrudila sam se da od stranaca nacinim moje prijatelje...nekada mi je uspevalo, a nekada ne. Uglavnom, zna biti jako cudan osecaj kad tako sretnes nekog.
By just!N
Par puta... :nazalost: uglavnom te osoba su ostali stranci i pored neverovatnog osecaja bliskosti...na svu srecu, nedavno sam pronasao takvu osobu koja je postala nesto vise od prijatelja... :love: :kissing: :mazi:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Morgan Le Faye
Upotrebih naziv "andjeli" u nedostatku boljeg izraza.

Koliko ste...

...pa mi pls. ne zamerite.
Jos uvek sanjam o tome...da mi se desi ponovo. To se, barem u mom zivotu, desilo jednom, kada osobu istog trenutka volis, i zauvek ces.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja te u potpunosti razumem Morgan, i jako mi je drago zbog tebe. :)
Pogotovo razumem to otsustvo posesivnosti i unutrashnjeg spokojstva i harmonije koju sada osecash.
Deshavale su mi se takve situacije kroz zivot, s vremena na vreme, i sve te osobe zauzimaju posebno mesto u mom srcu, i zaista mi nije bitno da li cemo se sresti sutradan, ili kroz par godina. Jednostavno, osecam zadovoljstvo zbog susreta sa njima, zbog tog vremena koje smo ukrali od zivota i uchinili da u trenutcima provedenim zajedno budemo van ovog sveta i dimenzije i osecam zahvalnost zbog saznanja da neko, tako blizak mom umu zaista postoji.
Ma, jednostavno, drago mi je zbog tebe.
Uzivaj druze! :)
Korisnikov avatar
By gorilica
I da, hvala ti shto si pokrenuo ovu temu, i potsetio me svih tih charobnih trenutaka u mom zivotu. :kiss: :)
Sve me to asociralo na SMS, koji sam primio pre 5 godina, i koji se mojom nepaznjom rashirio i prestao da bude neshto lichno i neshto shto sam sa ljubomorom chuvao. A on glasi:
Lepo je znati da postojish u mom zivotu ... Nije vazno ni koliko, ni od kad, ni zashto .... Lepo je otvoriti ochi i jednostavno znati da negde postojish!

O Boze, zivot zaista ume da bude perfektan! :love: Hvala ti! :)
Korisnikov avatar
By gari
Dešavalo se-ali takve osobe odmah udaljavam od sebe, jer ljude uopšte ne volim. Tako se trudim da sve osobe koje bi mi mogle biti kompatibilne u bilo kom pogledu ili koje bih mogao "zavoleti" držim što dalje od sebe, jer one najviše povređuju /ako im to dozvolim/. A više ne dozvoljavam.

:smirk: :smilegrin: :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Prichajuci frendici o ovom dogadjaju, odgovorila mi je i verujem da je pogodila sushtinu stvari.

"No mather what happens there is a bond between certain people that nothing can change. It means that they were ment to meet and no mather how, materialy speaking far they are, no mather how much time passes between their meetings the bond is there. Sometimes they don't even like each other but that's not the point now is it? It's something you feel that tells you you're not alone even in the darkest place, and it IS literally something you feel.
Many people live their lives thinking they felt a lot of things, judging by their experiences, interactions, emotions...
They feel sensations of the outer world in an abstract manner but they never truly feel... They are born within the crowd, they die within the crowd but alone...
The bonds we have are like blueprints of our soul, the living tissue the soul creates and claims for its own... Some call it "the God within"... but I like to call it "the hidden God"..."
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by gari
Dešavalo se-ali takve osobe odmah udaljavam od sebe, jer ljude uopšte ne volim. Tako se trudim da sve osobe koje bi mi mogle biti kompatibilne u bilo kom pogledu ili koje bih mogao "zavoleti" držim što dalje od sebe, jer one najviše povređuju /ako im to dozvolim/. A više ne dozvoljavam.

:smirk: :smilegrin: :iskusenje:
Garisha, ne ljuti se, ali mislim da si malo omashio temu. Ne radi se ovde o zaljubljivanju, niti o osobama koje te mogu povrediti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja najvise volim kad andjeli spavaju....

:angel:
Korisnikov avatar
By svejedno
Frendica pise i lepo i pametno.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by gorilica

Garisha, ne ljuti se, ali mislim da si malo omashio temu. Ne radi se ovde o zaljubljivanju, niti o osobama koje te mogu povrediti.
Nisam omašio-dobro znam o kakvoj osobi govori Morgan. Baš zato sam i napisao što sam napisao. Naročito zato što se "osoba" takođe nalazi u "spiritualnim" vodama. Demoni imaju običaj da uzimaju najlepše oblike i da govore najslađim jezicima.

:zastita: :diplomac: :serlok:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma nemam pojma. Onda sam verovatno ja omashio temu.
Mislim, osobe o kojima sam ja govorio su totalno iz str8 sveta i ni u jednom trenutku nisam osetio potrebu za bilo chim vishe od onoga shto smo imali: harmonichno razumevanje i idejno dopunjavanje u cilju bolje samospoznaje,osecanja pripadnosti, kome svi mi tezimo, s vremena na vreme.
Korisnikov avatar
By gari
Da, da-hoće to harmonično razumevanje i idejno dopunjavanje ali samo do onog trenutka kada postaneš disharmoničan sa takvima. Naročito ako su str&...Onda počinje pakao.

:djavo: :blush: :sunce:
By Çâðê_DUP
Demoni imaju običaj da uzimaju najlepše oblike i da govore najslađim jezicima.

:zastita: :diplomac: :serlok:
Gari, skroz si u pravu. :up:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Morgan Le Faye

Upoznao sam te tri osobe, od toga trenutno je jedna u mom zivotu, i ne osecam potrebu da budu pored mene -posesivnost. Ili da imam informacije o njima, drago mi je da postoje i smatram ih vishe delom sebe nego drugim osobama. Volim ih shto postoje, i shto iako nismo imali uticaja jedni na druge gajimo ista spiritualna ubedjenja i razmishljanja.

Znam tacno o cemu pricas :up: Ja se u zivotu i okrecem samo takvim osobama i pridajem znacaj samo takvim odnosima, nicem drugom :neto: Nasla sam to u retkima, malobrojni su i iznad svega meni dragoceni.........ne vidjamo se mesecima, ali nam to i nije potrebno.
I svi smo, gledajuci nas ponaosob, sami, reklo bi se nedrustveni i izolovani........Jednostavno, nema drugog nacina, mi ( JA ) ne mozemo da pristanemo na manje od toga :neto:
Ne manje od toga.........:neznam:
Korisnikov avatar
By blenta
Demoni imaju običaj da uzimaju najlepše oblike i da govore najslađim jezicima.
:sweet: trep trep trep

:ribica:

heh
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Pa ti si sreo Demijana :) Divno!!!

Desilo mi se, ali nekako uvek izgubim kontakt sa takvim ljudima... valjda su se pojavili samo kao znak ili upozorenje, obicno pred promenu vremena u mom zivotu...
Chudno zaista...
Korisnikov avatar
By Dina
Nekoliko osoba... samo u jednom slucaju je bas ostalo na tome - samo stranci - a u ostalim postoje u mom zivotu... Mada vezano za jednu osobu me uhvate povremeno neke posesivne sklonosti ili strahovi... Odagnam ih tako sto se setim Preverovih stihova - kada na pijaci roblja nije mogao da pronadje ljubav. I ja mislim nesto slicno kao One Girl Army - da sam te ljude susrela jer nisam ni pristajala na manje od toga. Takodje mislim da cu ih i na dalje "zasluzivati" samo ako ostanem dosledna u tome...
Korisnikov avatar
By gari
Kada se anđeli sretnu oni ćute, jer sve znaju. Samo demoni brbljaju.

:klap: :farewell: :ninja:
Korisnikov avatar
By Zibro
Tu misticnu dimenziju ljudi dobijaju u tom jednom neponovljivim trenutku bilo da je to izlazak , putovanje vozom , razgovor sa strancem u samoposluzi ..... upravo zahvaljujuci odsustvu daljeg kontakta i neponovljivosti tog trenutka ta magija opstaje , u protivnom vrlo brzo bismo shvatili njihove mane i obiicnosti a magija bi se rasprsila u sitne komadice
Korisnikov avatar
By Dina
Meni ta magija ostane kod nekih ljudi i kad ih upoznam... cak i kada ih dugo znam... nikad mi ne postaju obicni, niti su mi nasi odnosi obicni...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zibro
Tu misticnu dimenziju ljudi dobijaju u tom jednom neponovljivim trenutku bilo da je to izlazak , putovanje vozom , razgovor sa strancem u samoposluzi ..... upravo zahvaljujuci odsustvu daljeg kontakta i neponovljivosti tog trenutka ta magija opstaje , u protivnom vrlo brzo bismo shvatili njihove mane i obiicnosti a magija bi se rasprsila u sitne komadice

Mislim da je ovo sto ti pricas nesto drugo.....sto takodje postoji, ali nije ovo o cemu sam ja pricala ( ne znam sad, ali mislim i Morgan)...........
Ovo je trajnog karaktera i nije u pitanju slucajno razmenjen pogled na ulici ili prodavnici.:minibounce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!