Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Perun
Originally posted by Adenim
Obezbedjenje je ocajno i osudjujem svako nasilje!!!
Lajao bih i vise da me prijatelj nije zamolio da to ne radim. ali moje misljenje o obezbedjenju je jako, jako lose.
Cu - zamolio?!
Ma, NAREDIO!

A koga si pitao i za ovo?! :smirk:
Vidim ja da ce neko da dobije po svojoj, radikalno dobroj, guzi :right:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Delete
A da li se neko odvazio da uzvrati samar pripadniku obezbedjenja?
pa ne bi onda to bilo to
dominatrix :sekirica:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
obezbedjenje...xex... :colorado: chuj to..."obezbedjenje":tea:
Korisnikov avatar
By crawen
Chudno... prema meni je taj plavi bio bash ok... nije me nikada ni pogledao popreko...
jednom sam izashao iz kluba da pokupim ortaka i kada smo ushli ponovo, on je prishao da me pita jesam li kupio ranije kartu... nije bio nadrkan, niti na bilo koji drugi nachin nepristojan... People love me! :lol:
By love_hunter
Meni su svi oni smešni, kao da su izašli iz nekog ameri?kog filma B produkcije iz 1985. Fali samo da im nauljimo kosu, da dodamo malo zlatnih lan?i?a, pa mogu da proðu i kao RETRO DIESEL :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Mog dobrog druga, inace veoma mirnog decka veceras (petak) je pretukao momak iz obezbedjenja i unistio mu slushni aparat vredan 1000evra!. Drug (zovimo ga Nikola) je zvao nekog mobilnim telefonom i u zurbi je slucajno zgazio chuvara (koji je sebi prosuo pice na duksericu). Nikola nije ni naslutio sta se desilo, i da bi cuo sagovornika izasao je napolje. tada mu je prisao taj momak iz obezbedjenja i sutirao ga nogom a pesnicama ga udarao po licu. Zatim ga je ubacio u diskoteku, drug je seo da se smiri a onda je ponovo dosao isti momak i izvukao ga napolje gde mu je pokazao smrvljen slushni aparat (1000evra)smejuci se. Ovo je neverovatno, da je samo dobio par udaraca chovek se ne bi bunio ali namerno unistiti toliko vredan slusni aparat je prevrsilo meru.
Vec sam kontaktirao Peruna, i nadam se da ce se o ovom nasilnom dogadjaju razgovarati sa vlasnikom Flojda.
:mad: :mad:
By glupan
Sta je 1000 evra u 0dnosu na cin koji se desi0.Predlazem da svi skupim0 pare i decku kupimo aparat.Otv0riti temu!!!!
By Director
nema sta mi da kupujemo aparat. Neka to uradi obezbedjenje ili vlasnik Floyda!!!!!!! Ovo je prevrsilo svaku meru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bili su upozoreni, i evo posle mesec dana ne da se nista nije popravilo vec se i pogorsalo...

Zahtevamo novi slusni aparat za Nikolu uz JAVNO IZVINJENJE svima koji su pretrpeli torturu od strane tih "lepotana". Ako nece mirnm putem, Nikola moze da ih tuzi!
Korisnikov avatar
By HARP
Odmah delovati, kontaktirati menadzera floyda koji ce stupiti u vezu sa vlasnikom i povezati se sa deckom koji je ostecen i prebijen. Za kasnije korake trebao bi se pobrinuti vlasnik floyda prema svom radniku, decko da krivicno goni za napad, telesne povrede i materijalnu stetu, cak apelujem na gay organizacije ako funkcionisu kod nas da istupe korak napred i da zastite decka time sto ce se naglasiti sta je bio motiv izivljavanja okrivljenog u tolikoj meri besa... i da se dodatno goni

Ljudi Evropske organizacije bi ovo uza zid... ako ste pametni delujte, ako zelite da cutite i dalje desavace se ovako nesto sve vise...
By Gost
E ovo je fucking unbelieveable... Treba momcima dati šansu? Da još nekog izubijaju? Kao jadni eto navikli da rade s kriminalcima... Suzu ?ete mi još iz oka izvu?i... What da fuck r u talking about?

Momcima, umesto šanse, treba dati otkaz i podi?i krivi?nu prijavu protiv svih koji su fizi?ki zlostavljali goste. Ta?ka. Nisu oni iznad zakona zato što su obezbeðenje, pa im ako treba progledati kroz prste što su nekog pretukli... Kakav je to šabaneraj... A o viktimizovanim tetkama kojima je sve to prihvatljivo, o tome zaista ne bih. Tužna je to pri?a...
Korisnikov avatar
By Paki
Jedna od retkih prilika gde se u potpunosti slažem sa Maljkovi?em.

@ Director & FireGox ..... :up:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Super Mario
tada mu je prisao taj momak iz obezbedjenja i sutirao ga nogom a pesnicama ga udarao po licu. Zatim ga je ubacio u diskoteku, drug je seo da se smiri a onda je ponovo dosao isti momak i izvukao ga napolje gde mu je pokazao smrvljen slushni aparat (1000evra)smejuci se.
Ovakvo ponašanje me podse?a na organizme koji su sa mnom išli osam godina u osnovnu školu. Zna?i sada su zaposleni u Floydu?

Dakle moj predlog je bojkot svih sadržaja Floyda dok se problem ne reši. ?injenica da svi neprekidno kukaju na obezbeðenje Floyda je znak da sa njim nešto debelo nije u redu, (pitanje je kada ?e obezbeðenju pasti napamet da krene i pobije one koje treba da ?uva) i podse?a me na onu pesmicu ?ika Jove Zmaja gde se pita a kad su to lisice ?uvale ze?eve a jastrebovi golubove itd.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Dušan Maljkovi?
E ovo je fucking unbelieveable... Treba momcima dati šansu? Da još nekog izubijaju? Kao jadni eto navikli da rade s kriminalcima... Suzu ?ete mi još iz oka izvu?i... What da fuck r u talking about?

Momcima, umesto šanse, treba dati otkaz i podi?i krivi?nu prijavu protiv svih koji su fizi?ki zlostavljali goste. Ta?ka. Nisu oni iznad zakona zato što su obezbeðenje, pa im ako treba progledati kroz prste što su nekog pretukli... Kakav je to šabaneraj... A o viktimizovanim tetkama kojima je sve to prihvatljivo, o tome zaista ne bih. Tužna je to pri?a...
:up:

Te kriminalce treba u zatvor a to sranje od kluba zatvoriti jednom za svagda.
Ja sam josh po prvoj prilici rekao da necu tamo vishe uci i ostao pri tome, sad sam josh odluchniji...

Tragichno je shto sve ostale boli dupe i shto ce to mesto i vecheras kao i svako veche biti puno...
By APACH
pa ovo je neverovatno....za ne poverovati citam 2 strane tetkinskih hvalospeva o nekom agresivnom obezbedjenju i na kraju post o prebijanju lika i unistavanju slusnog aparata. I jos razmilsljanje:
`da mi je udario par samara bilo bi ok ali aparat.........`. Pa da li ste vi normalni....
Pritom, pola korisnika podrzava situaciju sa `grubljim` obezbedjenjem...... :shok:

Znaci da rezimiramo:

vi ste klinacka ekipa, motate se po Beogradu, imae 1,5 klub i sasvim vam je ok i prihvatljivo da vas izmlati obezbedjene tog 1,5 kluba tu i tamo?????

pa, nastavite da idete tamo. Sta je sledece, krv je sexy and popaljiva????

gadite mi se.
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by APACH
`da mi je udario par samara bilo bi ok ali aparat.........`. Pa da li ste vi normalni....
I meni je ovo najmanje jasno od svega... Nekako mi je logicnije da je primarni problem samar ili udarac ili sta god u tom smislu, a aparat sekundarni...

I da, stvarno jedna od retkih situacija da se sa Dusanom Maljkovicem slozim :up:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Director
Ako nece mirnm putem, Nikola moze da ih tuzi!
Pa i treba neko da ih tuzi! Ne mora Nikola, koliko znam nekoliko nevladinih pederskih organizacija je placeno da to radi...

:nunchake:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Boshko
I meni je ovo najmanje jasno od svega... Nekako mi je logicnije da je primarni problem samar ili udarac ili sta god u tom smislu
Svako dizanje ruke i ugrozavanje bezbednosti jedne osobe prema drugoj po zakonu podleze krivicnoj prijavi ako se to lice oseca ugrozenim ili zeli da krivicno goni drugu stranu zbog pretrpljenoh ostecenja ili cak licne satisfakcije povredjenog morala... pa makar to bio samar ili cak uvreda...

Primer: Ako nekome kazete :"Jedi govna" moze vas tuziti...
Mada ako nekome uputite :"Mozete li vi malo da jedete govna" to ne podleze uvredi jer ste lepo pitali coveka :D

Eh, taj Americki zakon polako dolazi i kod nas, Bogu hvala :nokti:
Korisnikov avatar
By Egmont
Bojkot doticnog ugostiteljskog objekta. Pravno se ne moze poduzeti nista dok sama zrtva ne resi da krene u celu tu pricu. Ne znam o kome se radi, ali ovakvi slucajevi uvek podrazumevaju, hm... malo veci coming out od proseka.
Korisnikov avatar
By iJazz
Slažem se... Bojkot.
By Director
Originally posted by APACH
pa ovo je neverovatno....za ne poverovati citam 2 strane tetkinskih hvalospeva o nekom agresivnom obezbedjenju i na kraju post o prebijanju lika i unistavanju slusnog aparata. I jos razmilsljanje:
Pritom, pola korisnika podrzava situaciju sa `grubljim` obezbedjenjem...... :shok:
Naravno da niko ne podrzava takvo ponasanje, i te dve strane texta su pune sarkazma koji na zalost mnogi forumasi nisu ukapirali... ali hajde, necu sad jos i zbog toga da se nerviram...
Korisnikov avatar
By bgg
ako se vec zna koji je to iz obezbedjenja,zar osveta nije resenje?
sto cekati neku pravdu, treba stvari uzeti u svoje ruke:hmm:
Korisnikov avatar
By bgg
predlazem odsecanje polnog organa,kao upozorenje ostalima!:cupakosu:
Korisnikov avatar
By Delete
Moze li neko saznati ime i prezime odgovorne osobe, da objavi ovde javno, pa da vidimo sta cemo sa njim
Korisnikov avatar
By svejedno
Diskusija o tom decku je presla u svoju temu, temu ''P0kazim0 se sada''.

Ja kapiram tu temu kao jednu od vaznijih ovde.

Tu se pokazujete, ne na prici preko mreze.

Mozete da se organizujete i za sudjenje chak ako zelite ( jer on to sigurno nece izgurati sam), a svakako mozete za novac.

Eto prilike da pokazete da ste 'comunity'.
I da reagujete umesto da pognete glave.

Ako zelite da stvari budu drugacije...
By Nikola :)
Mislim da je ipak red da se u ovu diskusiju ukljuci i osoba kojoj se sve to desilo,zar ne ? Poshto za vikend idem na more,sutra ili prekosutra cu objaviti text o tome shta se tacno i kako desilo...zahvaljujem se onima koji su mi ponudili da svi skupite pare za moj aparat :) hvala vam puno zaista :) Ali to nije stvar koju vi treba da radite vec odgovorni za taj dogadjaj... Ono shto mene zanima jeste da li neko zna nekog advokata ( ili je neko sam advokat) pa da mogu da se raspitam shta bih mogao i da li bih neshto postigao tuzbom doticnog mesta? inace shto se odlazaka tice ...tamo me vishe videti nece ( to mi je bio treci put da odem tamo ) .. mada bio sam i nekoliko puta u X ,koji isto ima cuvare,koji se nalazi u samom centru grada,a nikada mi se nishta nije desilo...zanimljiva jedna stvar.. no shto ne mogu vda dozvolim jeste da neka osoba leci svoje komplekse na meni,e pa sada je zaista izabrala pogreshnu osobu .. Toliko od mene za sada..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!