Osecam se kao Erazmo Roterdamski kada je pisao predgovor Pohvali ludosti, kritikujuci svog prijatelja koji bese erudita, al ne bese u pravu, naime, imao je nezgodnu naviku da relativizuje dogadjaje posmatrajuci ih svojim, vidljivim delom spektra. U ovom slucaju, rekla bih da je ovo manifest ljudske gluposti, ali opet se to ni na koga posebno ne odnosi, tj. odnosi se na sve, jer opet ste upropastile temu.
Zaboga, zar kad ne moze da se nadje propisan odgovor na ovome forumu, svi ili negiraju, ili govore da se ona druga strana tripuje ili beze u neke relativisticke bajke, meni se eto kao ultraribi gadi buchica s flashom lashkoga piva kojoj iz usta viri polomljeni obrub flashe, pa ispada da nije tachno da postoji iskustvo devojke kao sto je tweetijeva drugarica ili moje iskustvo, s tim da bih ja verovatno na takav hejt imala zelju da doticnu napokon uhvatim za debeli vrat i uvaljam je u govna u Iksu.
I to ne zato sto se meni doticna gadi, vec zato sto mi njen hejt przi kozu, kao sto kaze m..
Jedino sto je devokica pogodila je rec dinamika, iskljucivo vezana za njen ukus, evidentno, jer u mom recniku, a i u recniku madam Olbrajt takva dinamika ne postoji. Hocu dokaze. Kakva je to fem/buch dinamika i kako je "poznata"? Kome? Kako se "manifestuje"? Ima li je na internetu?