Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Shta raditi kada se prepechete na Suncu ili fake Sun.
Kada Vam se ledja ili drugi delovi tela upale i dobiju boju ukusnog jastoga?

Ja sam napravio mix ovchijeg kiselog mleka + meda... valjda ce pomoci.
Imati li vashe recepte?
I krucijalno pitanje...ima li josh jastoga na forumu?
Korisnikov avatar
By Boshko
Imas onaj Mentatenov melem sa nekakvim travkama za opekotine, super je kad izgoris :yes:
Izvuce vrucinu i unisti crvenilo, plus ne isusuje kozu pa se verovatno neces ni preljustiti....

Jedino je problem sto mi je sada stao mozak u sred procesa trazenja imena istog melema... pa ti javljam cim se setim :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja za to imam idealan lijek: kad uvece krenes da spavas, rasiri po krevetu novine i spavaj na njima. ujutro ce rezultati biti veoma pozitivni i uocljivi.
Korisnikov avatar
By gorilica
A imash i stari dobri Ekoderm.
Mada, prema Shaljicu nishta drugo sem Respect! :)
Korisnikov avatar
By m..
Vrishtim i kolnim se sunca. Poslednji put kad sam se transformisala u Kebu Krabu noge su mi bile crvene mesec dana (od 4 sata kontinualnog izlagana suncu, nisam se namerno cvrljila), anyway prvo sam stavljala kocke i kocke leda (to je bila faza u kojoj me je peklo do suza), onda sam mazala kojekave mlecne proizvode koje sam naravno ohladila u frizideru, pa sam mazala kojekakva ulja (od suncokretovog i maslinovog do maslinovog s kantarionom) i na kraju sam skapirala da mi najvise prija neko ultra masno Dove mleko za telo. Znaci noge su mi bile tako izgorele da mi dlake neko vreme uopste nisu rasle. O da, i nikako da nosis sintetiku preko toga, vec neki shljampavi pamuk.

Anyway uopste nemoj da cekas da upije (mada upije po mojoj proceni za 0.5 sekundi) nego odmah mazi josh.
Korisnikov avatar
By gari
Uopšte se ne izlažem Suncu. I kad sam u hladovini ja uvek izgorim. Nedostaje mi nešto u koži /melanin valjda/ tako da nikada ne pocrnim nego ostajem crven kao Indijanac. Zato i kada idem na sunce uvek sam obu?en. A tek noge, što re?e m..! Lele, nedelju dana nisam mogao da podnesem ni ?aršav preko sebe koliko me je peklo. Šta znam, ima leka apoteka, po?ev od nekog "Jekoderma" pa do nekih mlekca koja se mažu.

:right: :paradajz: :farewell:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!