- 19 Jul 2006, 21:34
Da li postoji klub ili shta vec gde mogu izaci 2 devojchice (u paru:) u NS ili BG?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Adenimeto ja pre koji minut pisao poruku u drugom topic-u. Procitao sve sto pise, i ono sto nisam znao to sam pitao. kad lepo, optuzili me kako hocu da bacim bombu u floyd, samo zato sto pitam gde se nalazi i koliko je upad. dakle i vi ste nekad bili novajlije, ne zmoemo ni mi sve znati....
dakle vi novi kao da ste opserisani od citanja, imas podforum ''scena'' pa se lepo nacitaj gde mozete izaci
Originally posted by ypsis21Vama najsireg srca zelim dobrodoslicu, ali ste mnogo razmazeni, imate podforum ''Scena'' koja se bavi vec dugo pitanjima koja postavljate.Originally posted by Adenimeto ja pre koji minut pisao poruku u drugom topic-u. Procitao sve sto pise, i ono sto nisam znao to sam pitao. kad lepo, optuzili me kako hocu da bacim bombu u floyd, samo zato sto pitam gde se nalazi i koliko je upad. dakle i vi ste nekad bili novajlije, ne zmoemo ni mi sve znati....
dakle vi novi kao da ste opserisani od citanja, imas podforum ''scena'' pa se lepo nacitaj gde mozete izaci
cheers
Originally posted by Director
bas mi je zao sto je ta Arara prsla. A zar lezbejke nemaju onaj klub blizu Kneza? Ja jednom navratio i bilo je puno devojcica koje lice na decake, a DJ Lezba je bila fenomenalna...bas je bio dobar provod... mozda je bilo samo "one night thing"?!
Nego ljudi, preporucite vi meni gde ovog vikenda da izvedem druga koji zivi na drugom kontinentu i koji 15 god. nije bio u Beogradu??? Decko ima visoke standarde i ne bih bas da se obrukam(o)? Gde da ga izvedem na veceru a gde u izlazak??? Underground i ostale "Go Play-Tuborg" varijante su suvise isfolirane za moj ukus.
Originally posted by DirectorAko vas mrzi da skoknete do Subotice na Termalne bazene, preporucam Exile (samo se cuvajte navijaca, imaju obicaja da pobesne, znam iz licnog iskustva) u subotu (Hacker, Milos Pavlovic i Flip).
Nego ljudi, preporucite vi meni gde ovog vikenda da izvedem druga koji zivi na drugom kontinentu i koji 15 god. nije bio u Beogradu??? Decko ima visoke standarde i ne bih bas da se obrukam(o)? Gde da ga izvedem na veceru a gde u izlazak??? Underground i ostale "Go Play-Tuborg" varijante su suvise isfolirane za moj ukus.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!