Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Ma poludecu, komp mi je u raspadu iz meni nepoznatog razloga, fercerao je do skoro sasvim dobro. Sad ga sve muci. Upalim Yahoo messenger, crkne mi winamp, pustim film, on se sav zabaguje, ko da ima alchajmera, jadan, ubije mi i bs player i sve zivo pa resetujem. Da ne pricam da imam glupi windows 2000, na koji mogu da instaliram samo prepotopski softver. :oklagija:

O da imam i dvoje ukucana koji trpaju podtke bez ikakvog kriterijuma i gomilaju gigabajte i gigabajte govana na hard (desktop im je omiljena destinacija), a naravno ne znaju sta je bekap. Ima da im deinstaliram lajns ako ovako nastave.

Eto tako, cisto da se izjadam.
Korisnikov avatar
By tramp
:cupakosu: :astral2:

tako je moj stari siroti crkavao dok nisam poludela i kupila novi
Korisnikov avatar
By unic0rn
ili ako nemash pare - reinstaliraj ga :)
Korisnikov avatar
By jukie
ja isto kupio novi... mislim da su bube pojele delove onom starom*... elem sada su nam bublji otrovi rasporeðeni po celoj ku?i ali ih i dalje viðam - zato i držim muhotuk pored kompjutera...
*re?eno mi je da se ta greška (re?eno u smislu pišu neka bela slova na plavoj podlozi) dešava samo kada je hard fizi?ki ošte?en i da mu nema spasa...
Korisnikov avatar
By LittleRed
nista sto reinstalacija ne moze da resi
i instaliraj xp za promenu
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam ipak malo bolja, nije 2000, vec je millennium :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Preporuchujem reinstalaciju takodje, sa formatiranjem C: particije. :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Delete
:drama:
Korisnikov avatar
By LittleRed
mislila sam da svi imaju impuls da formatiraju hardic makar jednom u par meseci :)
izgleda da sam se ozbiljno prevarila :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Al' za malo!
Millenium je neshto najgore shto je izashlo iz MSa.
Da, da, i Win 98 je u konkurenciji. :)

Zato je vrlo brzo i gurnut u zapecak a win 2k i dalje zhivi
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by LittleRed
mislila sam da svi imaju impuls da formatiraju hardic makar jednom u par meseci :)
izgleda da sam se ozbiljno prevarila :)

Mozda i cesce, ako ne i jednom mesecno! I to upravo iz istih razloga kao i m..
Korisnikov avatar
By kal zakath
4 godišnji muzejski primerak : DVD ne?e da snima ve? 2 godine, pre godimu dana crkla zvu?na kartica, ne smem da ga pomeram, jer mi grafi?ka kartica gubi kontakt, ujutro mu treba 5 minuta, da nalouda sva softver sranja koja imam...i mrzi me da kupim novi zbog instalacije svih programa
Korisnikov avatar
By Rei
Hehe, Windows Mistake Edition (ME) :lol:
Korisnikov avatar
By Adenim
m... ne daj se iznervirati, ako pukne racunar, skini preko mobilnog mini operu, preko nje mozes uci na forum, pod uslovom da ti radi gprs
Korisnikov avatar
By LittleRed
ma reinstaliraj ga, chitav poduhvat ne mora da traje duze od 2 sata...i ne zaboravi one glupe service pack-ove da ne bi morala stalno da cistis crvice i sl.

shvatila sam:eureka: uzasavaju me raspadnuti sistemi
:salut:
Korisnikov avatar
By Delete
A ja ne mogu da podnesem svo sarenilo koje pruza XP :lol:
Korisnikov avatar
By LittleRed
sarenilo uvek mozes da iskljucis i da mu podesis da izgleda skoro isto kao ranije varijante windows-a.
i meni je smetalo na pochetku,ali se vremenom naviknes ...
Korisnikov avatar
By Delete
E, pa, da objasnim malo. Na kompu imam 2 sistema, XP, koji skoro nikako ne koristim, i Millennium, ako neko hoce da mi preporuci nesto sto je bolje od Millenniuma, a da to nije XP, vrlo rado cu prihvatiti misljenje i sugestiju tog tipa.
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by REI
Preporuchujem reinstalaciju takodje, sa formatiranjem C: particije. :)
jel' i meni isto preporucujes?! ja se nakanjujem na taj korak vec nedeljama, posto mi je racunar u raspadnom stanju, slogira se, spor je, katastrofa...

...nemam srce da formatiram c:... kako da se motivisem?!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
XP je majka mara, beskrajno loveable :meda: Instaliraj ga i resi se bede.

Menjanje racunara je traumaticno, ovih dana prolazim kroz to (I hear u sister), 2x sam morao da instaliram operativni sistem, dokumenta su mi na dvd-ju, flashu, nekim cd-ovima, ne znam sta kopiram, danas nisam mogao da presnimim .wav u audio, ne znam gde su mi programi, a gde tekstovi, otprilike gore nego selidba. Ne bih pozeleo ni crnom neprijatelju.
muhotuk
:smeh:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ako vas toliko mrzi da formatirate, bar odradite defragmentaciju. koliko toliko ce vam olaksati rad
Korisnikov avatar
By Delete
Defragmentacija je gubljenje vremena.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Adenim
m... ne daj se iznervirati, ako pukne racunar, skini preko mobilnog mini operu, preko nje mozes uci na forum, pod uslovom da ti radi gprs
Lol, mobilni i GPRS. Moj mobilni je hibrid nokie 3510 i 3510i, posto su mi oba riknula ja sam se latila srafcigera i od delova sklopila telefon koji radi, ali ne radi bas tako dobro. Softver podrzava gprs, al ne moze da otvori ni gmail a kamoli forum.
Korisnikov avatar
By m..
Glede formatiranja harda, ne mislim da mu treba jos formatiranje - hard je kupljen u martu, zato i imam glupi win 2000, degen koji je doneo hard je imao samo tu instalaciju, a meni xp nije bio kod mene (a kevai je trebalo hitnoda zavrsi neki posao) pa sam sada stuck sa 2000, kapiram da cu krajem meseca formatirati obe particije, ali prvo moram da bekapujem i sakupim sav potreban softver (a ne da koristim open office dok ne nadjem obican office i slicno).
Korisnikov avatar
By m..
Btw danas mi je Firefox ubio winamp. Ne znam zasto to radi.
Korisnikov avatar
By Rei
Defragmentacija je gubljenje vremena.
Neki misle da jeste a drugi da nije. :)

U svakom sluchaju ne shkodi.

m.. mozhesh da probash da napravish neko generalno chishcenje, to ja radim svaki mesec. Uninstalirash programe koje ne koristish, onda uzmesh CCleaner da pobrishe djubre sa harda, onda uzmesh neki registry cleaner kao npr Registry Mechanic ili TuneUP Utillities i sa njim malo prochistish registry, a onda lepo defragmentaija harda/koju ja ipak ne radim, mrzi me :) / i tako.. :)

Ako imash instalaciju za win2k, mozhesh da probash i da 'pregazish' novom instalacijom preko postojece, bez formatiranja.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by REI
Hehe, Windows Mistake Edition (ME) :lol:
Superishka:lol:

Btw, na poslu se obavezno koristi dve 'ijadarka i 98-ica, pod moranjem. Ne znam sto ne i XP na primer ali ne znam i ne pitam.

Sad vidim da se pise i o defregmentaciji. I to je nesto sto je obavezno jednom nedeljno (opet ne znam sto), posebno na 98-ici. Da li sam utripovao ili ne ali cini mi se da komp posle radi brze.

Jebote, treci edit - REI ili ko god ko se razume - ajd, sto nam je na poslu zabanjen ghost? Mislim, sta moze da bude razlog?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
sad, za defragmentaciju, ona generalno koristi ako imate velike fajlove na hardu, tipa nekompresovani mpeg ili slicno. kad se podaci upisuju na hard, laser trazi prvo slobodno mesto i tu upisuje, kad se to mesto popuni ide dalje itd. recimo ja sam snimao ESC i fajl od 7 GB je bio iseckan na hard u 36 delica. i svaki put kad ucitavam fajl u player on mora da pohvata sve lokacije na kojima se delovi fajla nalaze. na sistemskoj particiji se to poboljsanje slabije oseti jer su fajlovi manji, ali opet ne moze da skodi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!