Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Katengl
Juce su mi ispricali ovo.
Kupi lik jafu i novine i sedne na neku klupicu u parku. Dolazi neki dekica, sedne pored njega, uzima jafu, otvara, jede keks, ovaj lik mu se cudi, ali je u fazonu kao "ok, podelicemo", i uzima i on. Jedu njih dvojica tako keks i stignu do poslednjeg. Sad razmislja lik, pa posto je moj keks, onda imam valjda pravo prvenstva pa cu da pojedem i taj poslednji. Uzme on to, a dekica ga gleda popreko, uzima besno kutiju od jafe, zguzva je, baci u kantu i odmarsira. Ovaj decko se cudi, sta sad ima dekica da se ljuti zbog poslednjeg keksa kad on nije cak ni kupio. Elem, seti se lik da je kupio i novine, uzima ih, kad ispod njih - njegova neotvorena JAFA! Pojeo je dekici pola pakovanja keksa.
Originally posted by Katengl
Juce su mi ispricali ovo.
Kupi lik jafu i novine i sedne na neku klupicu u parku. Dolazi neki dekica, sedne pored njega, uzima jafu, otvara, jede keks, ovaj lik mu se cudi, ali je u fazonu kao "ok, podelicemo", i uzima i on. Jedu njih dvojica tako keks i stignu do poslednjeg. Sad razmislja lik, pa posto je moj keks, onda imam valjda pravo prvenstva pa cu da pojedem i taj poslednji. Uzme on to, a dekica ga gleda popreko, uzima besno kutiju od jafe, zguzva je, baci u kantu i odmarsira. Ovaj decko se cudi, sta sad ima dekica da se ljuti zbog poslednjeg keksa kad on nije cak ni kupio. Elem, seti se lik da je kupio i novine, uzima ih, kad ispod njih - njegova neotvorena JAFA! Pojeo je dekici pola pakovanja keksa.
A kad smo vec kod jafe:
Drugarica: Jao, kako se zove bese onaj keks?
Drug: Jafa?
Drugarica: Ma nije, ima dve reci.
Drug: Jafa keks? (mrtav ozbiljan)
Kad se setim nekih svojih, napisacu, ali ja to sve potisnem tako da...
Originally posted by SutekhJa sam tako jednom na ekskurziji video neko drustvo i tu je bilo devojka sa istom frizurom, jaknom i pantalonama kao jedna moja drugarica. Elem, ja se nalaktim na nju, posle je jos i zagrlim (i to cvrsto, jerbo bese hladno, a ja bez jakne), i tako pet minuta, pricam sa onim ljudima. Na kraju vidim tamo negde u daljini tu drugaricu i ukapiram da ovu devojku sto sam joj se nakacio u zivotu nisam video. Najcudnije je sto niko na to nije reagovao, pa cak ni ta devojka.
Na ekskurziji.. Drugarica me je onako iz sve snage lupila po dupetu i pobegla.. I vidim ja nju i pridjem joj s ledja i opauchim je po dupetu.. I u tom trenutku se ispostavilo da sam lupio pogreshnu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!