Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Ma nije ni moj, ne zivim od fudbala, niti sam naavucen na sport, ali eto, kazes da imaju i vezu sa zapisnicima.

Znaci, ludilo.
Toliko o sportu, ne mogu vise :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by svejedno
Ma nije ni moj, ne zivim od fudbala, niti sam naavucen na sport, ali eto, kazes da imaju i vezu sa zapisnicima.

Znaci, ludilo.
Toliko o sportu, ne mogu vise :)
Opusteno...;)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jeste bilo finale ali utakmica je bila skroz fer dotada. Cak se i Gatuzo ponasao normalno, za neverovati :lol: E onda jedan debil kaze coveku da je "sin teroristicke kurve" ili sta vec (a sigurno je bilo nesto odvratno) i Zidan ga odvali glavom. Nije mu razbio nos ili ga sutnuo u jaja kao sto bi vecina nas uradila, vec ga sa stilom odvalio u grudi. I nije mi jasno zasto se Materaci valjao kad to nije bila povreda. Zabarska posla.

Mala paralela izmedju protesta Ronalda zbog Runija i Bufonovog mlataranja posle headbuta.

Zidan :hail2:
Korisnikov avatar
By svejedno
Nije ti jasno zasto se valjao?

Meni jeste. Fudbalska posla, ne samo zabarska.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Sumnjam da bi se Terry valjao
Korisnikov avatar
By svejedno
Sumnjaj, moguce, ali 98% igraca na mundijalu bi.

E, sad stvarno vise ne mogu o ovoj temi :)

Sjutra.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jos neki dan ;) posle se selimo na temu o Ligi Sampiona
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ^mary^
Sigurno mu se 1000 puta u karijeri desilo da ga protivnicki igrac : gura, sutira, stipa, psuje...i on bas sada da odreaguje na takav nacin...Nemam reci!
Citam offline i ne verujem. Skoro svim komentarima. Prvo ovom - ako je neko podobijao crvene kartone u karijeri zbog seljacenja, nekoliko puta bio suspendovan zbog seljacenja, ako je iko bio kaznjavan zbog nefer igranja to je ZIDAN, kroz celu karijeru. To ne znaci da je losiji igrac nego sto jeste ali je i ovo tacno.

Istine radi, Materaci mu je osopvao majku kurvu (ili kako su mediji preneli prostitutku, sem Ace koji je rekao tu rec). STE CITALI BRE TRANSKRIPT???? A Zidan samo igra fudbal i godinama ga suspenduju i kaznjavaju jer nema kosu, Alzirac je rodom, '76. godiste, jebem li ga, mora da postoji pametan razlog.

Dakle, Terry ne bi to uradio, Lampard bi mamu prvo pitao sta da radi, moj omiljeni Anri je toliko fini da bi dozvolio da ga gaze ali bi muski otcutao, Miha, najseljackiji seljak na svetu, Srbin je to junacki, bi ga ubio (to je covek koga spremaju za FSS???) - svaka cast, sve fini fudbaleri, pojebase se od kulture i vrlina i nacina ophodjenja ali taj Materaci i ostala zabarska gamad.......to nigde nema.

Zidanu oreol na glavu pa na:bj:

Dalje, dekretom oduzeti unapred prijavljenu nezasluzenu pobedu Italijanima jer su odvratni zabari, prljavi i kad nisu al' to nije bitno, neokupani i smrdljivi, ko sta radi, oni saplicu, salju u bolnice a napuderisani Francuzi, Nemci i ostala negamad da se proglasi sampionima.

Runi je debil, to smo konstatovali, ali Ronaldo Portugalac nije jer je ovaj prvi veci? Dobro promisljanje i vezivanje, nema sta:hail2:. Dva debila ne na jednom mestu.
Originally posted by p?elica

Bože, pa nije Zidan amater iz FK Žagubica, pa da
nasedne na provokaciju! I mo'š si mislit, oni
dobacuju jedni drugima na tekmi!!!

Svaka ti cast!!!
Originally posted by spliff
forza italia!!!
:gatara:
italia all the way!!! :prst:
Ovo je najpametniji covek ovde, ne raspravlja se, ne vredja ni posredno, navija covek:up:

Ko me ter'o i ko me ucio (mamu mu jebem) da navijam za Italijane? Jebi ga:glupan:sam, cale je kriv.

That's All Folks o Mundilalu.

P.S. Blue Union, hvala na cestitka MMS-u:shake:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Kupper
Ovo je najpametniji covek ovde, ne raspravlja se, ne vredja ni posredno, navija covek:up:
:blush:
Korisnikov avatar
By west end
Stru?njaci otkrili zašto je Francuz nasrnuo na Materacija

"Ako Zidanu kažete nešto ružno o njegovoj majci, onda vam je bolje da po?nete da bežite glavom bez obzira. Zi-Zu može sve da vam oprosti, ali ne dirajte Maliku Zidan", rekao je jedan od francuskih fudbalera, svedok incidenta u kojem je kapiten "trikolora" glavom udario Marka Materacija.

Jedan italijanski sajt je angažovao stru?njaka za ?itanje sa usana koji je posle više?asovnog pregledavanja televizijskog snimka otkrio šta je Materaci ta?no rekao Zidanu. Razgovor je voðen na italijanskom jeziku:

- Zidan: "Prestani da me vu?eš za dres".

- Materaci: "Umukni, jeb... Dobijaš samo ono što si zaslužio".

- Zidan: "Da, da. U pravu si".

- Materaci: "Svi zaslužujete isto, jeb... muslimani, sinovi teroristi?kih kur..".

Izvor iz francuske reprezentacije dodao je da je Materaci davao "bolesne" komentare na ra?un prvog Zidanovog trenera Žana Ferada, koji je preminuo pred po?etak SP Takoðe, Bi-Bi-Si je preko svojih kontakata otkrio da je centarhalf "azura" Zidanovoj porodici poželeo "užasnu smrt".

Logi?no, junak Italije demantovao je sve optužbe.

- Sve su to laži. Nisam ga nazvao teroristom. Glup sam i ne znam šta re? "terorista" uopšte zna?i - dodao je Materaci po dolasku u Rim, gde je prvake sveta pozdravilo više od pola miliona navija?a.

Rabah Zidan, brat osvaja?a "Zlatne lopte" na upravo završenom Mondijalu, potvrdio je re?i stru?njaka za ?itanje sa usana.

- Italijan je izabrao najružnije psovke kako bi isprovocirao mog brata. Vreðao ga je ?itav me?, da bi u 109. minutu pomenuo i našu majku. Zinedin nije mogao da izdrži i potpuno ga razumemo. Branio je ?ast porodice - izjavio je Rabah Zidan.

Kapiten "trikolora" zvani?no još nije davao izjave, ali njegov agent kaže da ?e Zidan u narednih nekoliko dana da organizuje konferenciju za medije na kojoj ?e otkriti pozadinu teškog incidenta.

:burner:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Kupper

Sve se slazzem.

Ali
Originally posted by svejedno
da je imao autoritet kod sudija, jeste, da ga je bacio, jeste, i da je uradio neverovatnu glupost, jeste i sve to u finalu SPa.

Da je jedan od najboljih, jeste, da je uradio idiotlu, jeste.

Ali dobro, k'o i 'Bozija ruka', je li, napravio je nesto sto ce se pamtiti, a?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kao sto sam i pretpostavio, kolaju razne price sta je Materaci dobacio Zidanu. Doduse Zidan je juce i zvanicno gostujuci na Tv-u objavio sta mu je Italijan dobacio. Opsovao mu je majku teroristicku. U tom fazonu nesto.

Slika

A njegova majka je iz bolnice uzvratila:

"Ako je zaista to rekao, zelim da mi donesu njegove testise na tacni!" :smeh: Opsirnije u danasnjim Vecernjim Novostima.
Luda mama. :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ih, vidi se da Zidan nije iz Srbije... Mi ovde majke jedni drugima psujemo kao "dobar dan".
Korisnikov avatar
By west end
Ratomir Dujkovic(doskorasnji trener Ghane) definitivno odbio ponudu da trenira reprezentaciju Srbije :cool2:

Za sada kandidat sa najvise sansi da postane trener reprezentacije Srbije se pominje Italijan Roberto Donadoni,rodjen 1963g, igrao u Milanu,Americkom Metro Stars te Saudijsko Arabijskom timu Al-Itihad.U reprezentaciji Italije imao 63 nastupa i postigao 5 golova
Kao trener radio je u Livornu i Genovi:boxer:
Korisnikov avatar
By Kupper
Izvor informacije!!! To uvek fali.

Elem, dosad samo jos ja nisam bio na pozeljnom i potencijalnom spisku kandidata. Koler = zavrsena stvar, Dujkovica cekaju da zazvizdi, Muslina drze na klackalici, Tumbakovic je uvek u prici, evo sad i Donadoni a koliko juce samo da se vidi da li Mancini moze da bude i trener Intera i nas selektor, da li postoje zakonske prepreke i evo ga, polece (kao najozbiljniji kandidat). A bio bi (nam) dobar jer voli srpske fudbalere (to sine, SRBIJA) sto mu je nevidjen reper, sto ce svevisnjeg Mihajlovica polako dovesti k (svesti) FSS-u kao svog i opstepriznatog i najpoznatijeg tastera u italijanskom fudbalu....(secate se optuzbi a i znate da svaki trener u Italiji ima bar po jedno dugme).

Dakle, ova zemlja, posebno fudbal, dugo jos nece biti 'normalni'.

Jos malo oko Mundijala iako sam rekao da necu ali dzaba - Zizu rekao sta? Ej, ISTINU i samo istinu jer on kad kaze pa se s tim sloze medjunarodni citaci usana, nema vise price.

@Zvrle - 'de ti druga strana za izjavu? Materaci rekao da nikad ne bi majku ikom pomenuo (luce nevino) jer je svoju izgubio u 15 godina, bio vezan za nju....tako da mu na pamet ne bi palo?!? OK, to ce tesko ko da proguta ali Zizu (sec da ga pomazim) kad nesto kaze to je istina o kojoj se ne sme raspravljati. Otvorio Zizu dusu Canalu plus - kraj price.

Da bi cela farsa bila ludja cujem da Franzuzi traze da se ponovi utakmica jer je sudija video snimak kako Materaci pada od vazduha a strogo je zabranjeno da se snimak vidi ili da on odluci.

I tako, valjda ce 20. jula i Zidan i Materaci dati izjave, samo se ne zna da li ce biti suocavanja....

Na pocetak - niko normalan ne spori da su Francuzi bili bolji u finalu. Pa, ako je tako, sto igraju da daju gol? Ko je bolji taj mora da bude prvak a ne oni 'smrdljivi Zabari'.

Sta bi bilo da je Engleska prvak sveta necu ni da mislim. Jedino u sta sam siguran je da bi bilo nezasluzeno.

Ali apsolutni hit je izjava Zidanovog brata, jebem-li-ga-kako-li-se-zove, Rahman cu ga zvati. Pa kako, majku mu vide od reci do reci??? Svaka mu cast! Posto je mali Morina bio na stadionu svi mi, koji smo gledali utakmicu na TV-u vise smo videli. Ali Rahman je rekao!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Skolari jos dve godine selektor Portugalije.
Zak Sirak osudio potez Zidana (pametan neki predsednik).
.
BETA
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Skolari jos dve godine selektor Portugalije.
Da, bas danas cuh. Odbio je ponudu da ponovo povede Brazil i vrati ga na staze stare slave.
Sto se tice nas, prvi selektor srpske reprezentacije ako je verovati puteshestviju Zvezdana Terzica bice Milorad Kosanovic, dok bi mu glavni pomocnik bio Sinisa Mihajlovic. Mi opet po starom....nikad se necemo opametiti. Nema nama spasa bez Radomira Antica.
Korisnikov avatar
By Kupper
Skolari je pametan tip, dokazao je to sto puta. A i negde sam procitao da je covek koji 'ne staje na pola' i ostaje dok ne zavrsi posao. Preporodio je Portugalce i hoce covek jos bolje. Skidam kapu.

A sto se nas tice losiju vest nisi mogao da mi kazes. Antic, slazem se, mada, koliko vidim, vecina deli to misljenje je pravi. Ja ni protiv Muslina ne bih imao nista. Ali samo neko iza koga stoje rezultati. Antic je u Atletiku imao sve i popeo ih na Olimp samo znanjem. Nije morao da se bavi sitnom politikom. Kosanovic sa Mihajlovicem??? Zvrle, druze, izumrece nam fudbal.
Korisnikov avatar
By west end
Bivši proslavljeni reprezentativac Jugoslavije i stranac sa najviše utakmica u španskoj Primeri, Miroslav Ðuki?, bi?e novi selektor naše mlade fudbalske reprezentacije.

Pošto je završio uspešnu fudbalsku karijeru, Ðuki? se odmah posvetio trenerskoj obuci, pa je u Španiji dobio i Pro licencu. Posle dve godine rada u Valensiji, Ðuki? je diplomirao u Madridu, stekao zvanje profesionalnog trenera i stavio se na raspolaganje našem savezu.:tushe:
Korisnikov avatar
By Kupper
To bese onaj sto je promasio penal u 90. minutu poslednjeg kola Primere za Korunju koja je zato ostala bez titule? Secam se da niko nije smeo da sutira.....

Nisam imao pojma sta se desava s njim, thx za info.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ja ni protiv Muslina ne bih imao nista.
Ponudjeno mu je ali Muslin ne moze da se prihvati jer ga ugovor sa Lokomotivom veze na jos godinu i po dana. Mada bi prihvatio. Bar je tako rekao.
Zvrle, druze, izumrece nam fudbal.
Jebi ga, mada nema sta da nam umre, kad vec godinama nije zivo. Realno, fudbaleri su karike reprezentacije i tu nisam otkrio toplu vodu, ali je selektor stub cele ekipe. Bez dirigenta nema ni orkestra. Antic je dao jedan jedini uslov: da mu se niko ne mesa u posao. Nisu prihvatili. Miljanic izgleda i dalje vlada, ali ovog puta iz senke. Dok god je tako, nema napretka.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by west end
Bivši proslavljeni reprezentativac Jugoslavije i stranac sa najviše utakmica u španskoj Primeri, Miroslav Ðuki?, bi?e novi selektor naše mlade fudbalske reprezentacije.

Pošto je završio uspešnu fudbalsku karijeru, Ðuki? se odmah posvetio trenerskoj obuci, pa je u Španiji dobio i Pro licencu. Posle dve godine rada u Valensiji, Ðuki? je diplomirao u Madridu, stekao zvanje profesionalnog trenera i stavio se na raspolaganje našem savezu. :tushe:
Ovo treba da opravda sva ona silna Terziceva putovanja po svetu? Nasao selektora juniorske reprezentacije. Mislim....
Evo juce Dujkovic potvrdio da bi se rado prihvatio selektorske palice, ali ga prosto niko iz FSS nije zvao?! Terzic jurca po svetu i ladi jaja a nama prodaje maglu kako trazi slektora. A ovde mu se na tacni nude..mislim..:doh:
By Gost
Mene užasno nervira to bacanje prašine u o?i,
kao Terzi? radi nešto konkretno a više se
razglaba o boji dresova nego o tome ko ?e nam
te iste nositi i ko ?e ih trenirati.
Super bi bilo da je naš Savez tako funkcionalan
da nam glavna vest bude ovo za Ðuki?a, ali na žalost,
opet se sve radi zbrda zdola.
Od najavljivanih Gulita, Kolera, Anti?a i Dujkovi?a,
ta?no ?emo opet dobiti nekog Santra?a.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Terzic jurca po svetu i ladi jaja a nama prodaje maglu....
To radi otkad je dosao u FSS. Nemam nista protiv Djukica, ali imam protiv angazovanja bilo koga ko se nije dokazao, bilo o cemu da se radi. Ubi se moj kratkorocni kolega sa svojom diplomatijom sa BU kad, posle tri dana, gde god da je, dobije pozdrav u guzu....

Ali pazi njih, koliko su zapravo mocni - Antic ne moze da ima slobodan put? i niko da kaze 'aman'? Paraziti i lopovi pa niko nikom nista ne sme:flaming:
Mene užasno nervira to bacanje prašine u o?i,
kao Terzi? radi nešto konkretno a više se
razglaba o boji dresova nego o tome ko ?e nam
te iste nositi i ko ?e ih trenirati.
Super bi bilo da je naš Savez tako funkcionalan
da nam glavna vest bude ovo za Ðuki?a, ali na žalost,
opet se sve radi zbrda zdola.
Djukic ce biti ne-znam-koja-po-redu kolateralna steta iako verujem u najbolje namere (mu). Terzic i jeste glavni pokretac price o dresovima (sto je u redu inace) ali bas sad kad nemamo nista, pa ni igrace, Terza dusu ispusti da mu svi budu u bojama zastave. Ko zna, mozda to i jeste glavni problem:misli:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Od najavljivanih Gulita, Kolera, Anti?a i Dujkovi?a,
ta?no ?emo opet dobiti nekog Santra?a.
Evo danas ide buva da je nas novi selektor Havijer Klemente. :pokemon:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pozdrav svima, evo mene posle dva meseca apstiniranja od interneta, pa nek ovo bude neki uvodni post... :D Sa brzim internetom, zrelijim razmisljanjem, izmenjenim fizickim izgledom (busheno uvo, fazonirana bradica, tarzanka, treninzi vec mesec ipo dana)... :D Znam da vas smaram, ali stvarno nisam mogao da izdrzim a da ovo ne kazem (inace, zaboravio sam da kucam na tastaturi)... :D
Sto se tice Mondijala, to je prvo prvenstvo koje sam pratio od prve do poslednje utakmice, i ocekivanja su mi se ispunila... Pukli smo i od Obale Slonovace, zavrsili 32. na listi, i znao sam da ce tako da bude, i drago mi je zbog toga... E sad, navijao sam za Portugaliju u polufinalu i mislio sam da ce zavrsiti sa Italijanima u finalu i da ce pobediti, medjutim, extra je sto su trikolori ispushili, sto je Trezege pogodio stativu i sto je Zidan onako slavno zavrsio karijeru... :)
Elem, kuckamo se uskoro i pozdrav za sportski kolektiv... :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Zemunac
...tarzanka...
Totalni offtopic - :roflmao: :lol: :smeh: :roflmao: :lol: :smeh:

Pa dal si lud:sigh: ili si u fazonu retro fudbala:dvaprsta:

Btw, dej si Zemunche:D :shake: ?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dakle stvar je gotova. Prvi selektor srpske reprezentacije bice Havijer Klemente. Zvanicno ce se predstaviti nasoj javnosti u petak.

Slika

Klemente ce potpisati dvogodisnji ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, koji ce vaziti do kraja Evropskog prvenstva 2008. u Svajcarskoj i Austriji.

Licna karta:

IME I PREZIME: Havijer Klemente
RODJEN: 12. marta 1950. u Barakaldu (Spanija)
BRACNO STANjE: ozenjen, dvoje dece
IGRACKA KARIJERA: Barakaldo (1966-1968), A. Bilbao (1968-1969)...
REPREZENTACIJA: dva meca za selekciju do 23 godine
TRENERSKA KARIJERA: Arenas (1975/76), Baskonija (1976-1978), A. Bilbao juniori (1978-1979), A. Bilbao "B" (1979-1981), A. Bilbao (1981-1986), Espanjol (1986-1989), A. Madrid (1989-1990), A. Bilbao (1990-1991), Espanjol (1991-1992), reprezentacija Spanije (1992-1998), Betis (1998-1999), R. Sosijedad (1999-2000), Marselj (2001), Tenerife (2002.), Espanjol (2002/2003), A. Bilbao (2005/2006).
REPREZENTACIJA: vodio "crvenu furiju" na 62 utakmice: 36 pobeda, 20 remija i samo sest poraza, uz gol-razliku 126:43.
TROFEJI: prvak Spanije sa Atletik Bilbaom 1983. i 1984. godine, Kup i Superkup Spanije 1984, vicesampion Kupa UEFA 1988. sa Espanjolom, izabran za najboljeg trenera godine 1988, sa Spanijom se plasirao na SP 1994. i 1998. i EP 1996.
Korisnikov avatar
By Kupper
Hvala Bogu i to ponajvise zbog ovoga:

REPREZENTACIJA: vodio "crvenu furiju" na 62 utakmice: 36 pobeda, 20 remija i samo sest poraza, uz gol-razliku 126:43.
TROFEJI: prvak Spanije sa Atletik Bilbaom 1983. i 1984. godine, Kup i Superkup Spanije 1984, vicesampion Kupa UEFA 1988. sa Espanjolom, izabran za najboljeg trenera godine 1988, sa Spanijom se plasirao na SP 1994. i 1998. i EP 1996.

:hail2:

Zvrle, ko je prelomio?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa kao odgovara mu da malo radi u inostranstvu, posto je svega jednom imao trenerski posao van Spanije kad je vodio Olimpik iz Marseja 2001 godine. Mislim da mu je ovo u principu najbolja ponuda. Prihvatio je najverovatnije iz cisto profesionalnih razloga. A Terzica vec vidim kako se hvali...
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!