Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ^mary^Citam offline i ne verujem. Skoro svim komentarima. Prvo ovom - ako je neko podobijao crvene kartone u karijeri zbog seljacenja, nekoliko puta bio suspendovan zbog seljacenja, ako je iko bio kaznjavan zbog nefer igranja to je ZIDAN, kroz celu karijeru. To ne znaci da je losiji igrac nego sto jeste ali je i ovo tacno.
Sigurno mu se 1000 puta u karijeri desilo da ga protivnicki igrac : gura, sutira, stipa, psuje...i on bas sada da odreaguje na takav nacin...Nemam reci!
Originally posted by p?elica
Bože, pa nije Zidan amater iz FK Žagubica, pa da
nasedne na provokaciju! I mo'š si mislit, oni
dobacuju jedni drugima na tekmi!!!
Originally posted by spliffOvo je najpametniji covek ovde, ne raspravlja se, ne vredja ni posredno, navija covekOriginally posted by spliff
forza italia!!!Originally posted by spliff
Originally posted by spliff
italia all the way!!!![]()
Originally posted by svejednoDa je jedan od najboljih, jeste, da je uradio idiotlu, jeste.
da je imao autoritet kod sudija, jeste, da ga je bacio, jeste, i da je uradio neverovatnu glupost, jeste i sve to u finalu SPa.
Originally posted by KupperDa, bas danas cuh. Odbio je ponudu da ponovo povede Brazil i vrati ga na staze stare slave.
Skolari jos dve godine selektor Portugalije.
Originally posted by KupperPonudjeno mu je ali Muslin ne moze da se prihvati jer ga ugovor sa Lokomotivom veze na jos godinu i po dana. Mada bi prihvatio. Bar je tako rekao.
Ja ni protiv Muslina ne bih imao nista.
Originally posted by KupperJebi ga, mada nema sta da nam umre, kad vec godinama nije zivo. Realno, fudbaleri su karike reprezentacije i tu nisam otkrio toplu vodu, ali je selektor stub cele ekipe. Bez dirigenta nema ni orkestra. Antic je dao jedan jedini uslov: da mu se niko ne mesa u posao. Nisu prihvatili. Miljanic izgleda i dalje vlada, ali ovog puta iz senke. Dok god je tako, nema napretka.
Zvrle, druze, izumrece nam fudbal.
Originally posted by west endOvo treba da opravda sva ona silna Terziceva putovanja po svetu? Nasao selektora juniorske reprezentacije. Mislim....
Bivši proslavljeni reprezentativac Jugoslavije i stranac sa najviše utakmica u španskoj Primeri, Miroslav Ðuki?, bi?e novi selektor naše mlade fudbalske reprezentacije.
Pošto je završio uspešnu fudbalsku karijeru, Ðuki? se odmah posvetio trenerskoj obuci, pa je u Španiji dobio i Pro licencu. Posle dve godine rada u Valensiji, Ðuki? je diplomirao u Madridu, stekao zvanje profesionalnog trenera i stavio se na raspolaganje našem savezu.![]()
Originally posted by ZvezdasBGTo radi otkad je dosao u FSS. Nemam nista protiv Djukica, ali imam protiv angazovanja bilo koga ko se nije dokazao, bilo o cemu da se radi. Ubi se moj kratkorocni kolega sa svojom diplomatijom sa BU kad, posle tri dana, gde god da je, dobije pozdrav u guzu....
Terzic jurca po svetu i ladi jaja a nama prodaje maglu....
Originally posted by p?elicaDjukic ce biti ne-znam-koja-po-redu kolateralna steta iako verujem u najbolje namere (mu). Terzic i jeste glavni pokretac price o dresovima (sto je u redu inace) ali bas sad kad nemamo nista, pa ni igrace, Terza dusu ispusti da mu svi budu u bojama zastave. Ko zna, mozda to i jeste glavni problem:misli:
Mene užasno nervira to bacanje prašine u o?i,
kao Terzi? radi nešto konkretno a više se
razglaba o boji dresova nego o tome ko ?e nam
te iste nositi i ko ?e ih trenirati.
Super bi bilo da je naš Savez tako funkcionalan
da nam glavna vest bude ovo za Ðuki?a, ali na žalost,
opet se sve radi zbrda zdola.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!