- 07 Jul 2006, 12:54
Pozdrav svima! Molim vas da mi sto prije napisete adrese gay klubova u novom sadu!
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by coloradoMETALAC-666
nema ih. preseli se sto pre mozes!!!
Originally posted by DracoOsim toga, sta je tu toliko hitno? Ja mislio neki problem.
Osim sto je lik iz Zagreba pa kontam da bi da se pederise na Exitu..
Mada ne znam sta ce mu veci gay klub od same Petrovaradinske tvrdjave za vreme trajanja festivala..
Originally posted by METALAC-666Imaš dva posta, verujem da te niko ne poznaje i o?ekuješ da ti neko da adresu?! A šta ako mrziše gejeve i lece, pa ho?eš da ideš da ih biješ sa ruljom?!
Pozdrav svima! Molim vas da mi sto prije napisete adrese gay klubova u novom sadu!
Originally posted by METALAC-666
Hitno je zato jer ostajem u novom sadu jos 2 dana, zatim sam 2 dana u beogradu. zar nema bas nijednog kluba u ns-u? ima li u beogradu?
Pozdrav svima, posebno poznatima, www.gay.hr/METALAC.
Originally posted by ivanazuhOriginally posted by METALAC-666Imaš dva posta, verujem da te niko ne poznaje i o?ekuješ da ti neko da adresu?! A šta ako mrziše gejeve i lece, pa ho?eš da ideš da ih biješ sa ruljom?!
U svakom slu?aju mogu te uputiti na Metal 666 ljude u BGu. Oni jesu tukli pedere na paradi, ali mene gotive i lepo se družimo (s tim što nikada ne govorimo o pederima i o tome što su radili jer odmah po?injem da ujedam i teram u tri lepe), zezamo se i startujemo iz zajebancije, vatamo se i mnogo piva trošimo!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!