Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Lemur
Redukcija! To je bila veoma cesta rec u mom kratkom mek stazu! :lol:
By Çâðê_DUP
Da, podseti me .... redovno mi se to desava:

-Dobar dan
-Hvala, nema na cemu

-Izvolite? (prodavacica)
-Nema na cemu

itd itd

Ali sam najponosnija na "blam" sa 8 godina, pravila sam cirkuse po sahranama, od tada ne idem, jer su me tako nagrdili kad sam pojela rucak mrtvome dedi (obicaj da se pokojniku postavi za dusu)

-a da ne pricam kad treba da se prekrstim i uzmem ono slatko, sta vec, case, kasicice ... ne idem zato na slave (a i ne volim ih, kao ni ostala kolektivna sranja tipa svadbe, krstenja, ispracaji)

Non-stop se blamiram u krajnje trivijalnim situacijama. :cowboy:

da, sad se setih, kad smo sahranjivali dedu, tad kad sam imala 8 godina i bili u crkvi, usred pojanja, cega vec, viknula sam: pope, jebo te bog i istrcala iz crkve. kad mi je kasnije prisao neki zivi deda i rekao: cero, sto si mi lepa i slicna sranja, opusteno sam ga pitala: je l to sve? mogu li sada da idem?

Tako mlada, a tako porocna ....

Inace, bila sam jako povuceno dete .... :demian:
Korisnikov avatar
By gari
Baš si šuntava /bila kao mala/. A sada?

:puzzle: :mete: :radosnice:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Mladenci posle venchanja stoje ispred crkve, a ja kao kum blejim tu pored njih.. Mlada se prodere iz sveg glasa (a oko nas masa ljudi) "JEBOTE BOG, PA NISI KATOLIK!!!"

:elektro:
Korisnikov avatar
By Khons
meni je ubedljivo najveci zez za vadjenje priredio sledeci dogadjaj:

*srednja skola, neposredno pred odlazak u ameriku*
str8 ortakinja 1: a neeemoj da ides u ameriku!
str8 ortakinja 2: nemoooj
ja:sta fali? lepo ja odem tamo, i vi dodjete da zajedno shmekamo ribe. mislim momke. hehe...
By XanaX
oh,pa ima ih tako puno...

upoznao tipa i kao nas dvojica zabrijali... i sad treba pasti i nekakav seks, a on zeli da ga odvezem autom doma, zna jedno romanticno mjesto za car-sex... i pitam ja gdje zivi, kaze on "pored samobora". ok, samobor je blizu zg-a, za manje od pola sata smo tamo, idemo, kad, daje on meni upute, prodjemo mi samobor, vozimo se nekim uskim cesticama i cup, upadamo u shumu... zaustavljam auto, izlazimo, fakat, lijep pogled, svitanje, neka stara crkvica i groblje... i onda u auto, krecemo u "akciju", naravno ja, kao idiot, nisam dovoljno jako povukao rucnu, i u jednom trenutku, trknem koljenom rucnu i auto krene niz brdo prema jarku... totalna panika, ja se pokusavam uhvatiti sjedala, auto sve brze juri, on napola viri van, na kraju uspijem potegnuti rucnu i stisnuti kocnicu... sjedimo k'o zadnje budale, pokusavamo doci k sebi, i onda... dolazi policijski auto, kuckaju na prozor "dobra vecer" nas dvojica izlazimo, napola odjeveni, njemu okrvavljen obraz jer ga je opalila neka grana dok je auto isao nizbrdo, vidim ja nesto nisu bas obuceni k'o policajci kad pocnu oni slovenski govoriti, shvatim da me je konj odveo preko granice u sloveniju... ja objashnjavam "pa nisam znao, mislio sam da je ovo i dalje horvashka..." tip bolje kuzhi slovenski, brishe krv s lica i objashnjava slovencima kako me je odveo "da vidim grob njegove bake..." policajci se pocnu smijati, i ja totalno kretenski se pocnem smijati, on mi nesto sapce "ako imas drogu, baci je" koji idiot, sto da je bacim pred policiju?!...

uglavnom, cajoshi su shvatili o chemi je rijec, pokazali mi kako da se vratim nazad i sve je zavrshilo hepi endom, osim sto sam prvih par minuta razmisljao da ubijem tipa i zakopam ga zajedno s njegovom "bakom"...
Korisnikov avatar
By gari
He, koji tolerantni policaji. Ovde bi te priveli pa bi bilo saslušavanja i saslušavanja dok ne bi priznao da si išao špijunirati RS. A tek kad posumnjaju da si gay prosto pobesne.

:kuca: :kafa: :zastita:
Korisnikov avatar
By Delete
Blamovi su uobicajena pojava u mom zivotu.
Pre nekih god. dana odvedem devojcicu na koju sam se jako lozila u kuglanu, i nekako odmah posle zavrsenog takmicenja, uspem da dobijem dozvolu da udjem u kuglanu, kad su svi kuglasi tu i gledaju sta se radi. I objasnjavam ja njoj kako sve to funkcionise...i stigne mi sms...dok sam ja vadila fon iz dzepa, prebacivala kuglu iz ruke u drugu ruku...ispadne mi kugla i pravo njoj na nogu...ona je vrinula, to je stvorilo neki cudan zvuk da su se svi okrenuli, gledali u nas dve i smejali se.
Korisnikov avatar
By Delete
A u Nemackoj uzmem od rodjaka rolere i odem da se vozam u parku i gledajuci u neku extra plavusu zapnem za nesto i razlepim se koliko sam duga...prilazi ona meni i pomogne mi da ustanem, ja joj se propisno zahvalim na nemackom i cisto za sebe promrmljam na nasem "uh, jesi dobra", ocekujuci njeno was, ili sl., da bi ona, na moje zaprepascenje progovorila na srpskom i pitala sta to treba da znaci.
Korisnikov avatar
By Delete
A definitivno najveci blam za koji ja znam je blam mog kolege policajca. Odemo u obliznje selo na uvidjaj jer su javili da se obesio covek. Udjemo u stalu, covek visi na nekim kaisevima, a meni tu nesto cudno, na gornjem delu jakne mu neki beli prah, kao da je brasno, niko mu ne prilazi, svi trce tamo-amo...samo zena jauce na sav glas...i u jednom trenutku, zatrazimo mi da svi napuste stalu, i dok su svi uz negodovanje izlazili, covek koji je "visio gore se okrene ka nama i namigne", ja nisam stigla ni da se nasmejem na to, kad vidim kolegu kako pada u nesvest. Ispostavilo se da se covek hteo nasaliti sa zenom, a na kraju moj jadni kolega izvukao najdeblji kraj.
Korisnikov avatar
By Katengl
Juce su mi ispricali ovo.

Kupi lik jafu i novine i sedne na neku klupicu u parku. Dolazi neki dekica, sedne pored njega, uzima jafu, otvara, jede keks, ovaj lik mu se cudi, ali je u fazonu kao "ok, podelicemo", i uzima i on. Jedu njih dvojica tako keks i stignu do poslednjeg. Sad razmislja lik, pa posto je moj keks, onda imam valjda pravo prvenstva pa cu da pojedem i taj poslednji. Uzme on to, a dekica ga gleda popreko, uzima besno kutiju od jafe, zguzva je, baci u kantu i odmarsira. Ovaj decko se cudi, sta sad ima dekica da se ljuti zbog poslednjeg keksa kad on nije cak ni kupio. Elem, seti se lik da je kupio i novine, uzima ih, kad ispod njih - njegova neotvorena JAFA! Pojeo je dekici pola pakovanja keksa. :) :) :)

A kad smo vec kod jafe:

Drugarica: Jao, kako se zove bese onaj keks?
Drug: Jafa?
Drugarica: Ma nije, ima dve reci.
Drug: Jafa keks? (mrtav ozbiljan)

Kad se setim nekih svojih, napisacu, ali ja to sve potisnem tako da...
By жњ
Originally posted by Katengl

Kupi lik jafu i novine i sedne na neku klupicu u parku. Dolazi neki dekica, sedne pored njega, uzima jafu, otvara, jede keks, ovaj lik mu se cudi, ali je u fazonu kao "ok, podelicemo", i uzima i on. Jedu njih dvojica tako keks i stignu do poslednjeg. Sad razmislja lik, pa posto je moj keks, onda imam valjda pravo prvenstva pa cu da pojedem i taj poslednji. Uzme on to, a dekica ga gleda popreko, uzima besno kutiju od jafe, zguzva je, baci u kantu i odmarsira. Ovaj decko se cudi, sta sad ima dekica da se ljuti zbog poslednjeg keksa kad on nije cak ni kupio. Elem, seti se lik da je kupio i novine, uzima ih, kad ispod njih - njegova neotvorena JAFA! Pojeo je dekici pola pakovanja keksa. :) :) :)

vrhhhhh :hail:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Katengl

A kad smo vec kod jafe:

Drugarica: Jao, kako se zove bese onaj keks?
Drug: Jafa?
Drugarica: Ma nije, ima dve reci.
Drug: Jafa keks? (mrtav ozbiljan)

Kad se setim nekih svojih, napisacu, ali ja to sve potisnem tako da...

Au strashno :meduza: :lol: :lol: :lol:

Ja sam se setio nekih...

U srednjoj shkoli, neka tip top sredjena riba prolazi pored mene i ja umesto da joj kazhem "shto si se tako oshishala kao pudla", ja joj kazhem "shto si se tako upudlila kao fufa"...

Na ekskurziji.. Drugarica me je onako iz sve snage lupila po dupetu i pobegla.. I vidim ja nju i pridjem joj s ledja i opauchim je po dupetu.. I u tom trenutku se ispostavilo da sam lupio pogreshnu :D

Pred gomilom ljudi, opet u shkoli "ma, super sam, bio sam kod dechka, bilo nam je cool". Bio si kod dechka?? "er.. ma niste me razumeli, rekao sam devojke"
:D
Korisnikov avatar
By Katengl
Originally posted by Sutekh

Na ekskurziji.. Drugarica me je onako iz sve snage lupila po dupetu i pobegla.. I vidim ja nju i pridjem joj s ledja i opauchim je po dupetu.. I u tom trenutku se ispostavilo da sam lupio pogreshnu :D
Ja sam tako jednom na ekskurziji video neko drustvo i tu je bilo devojka sa istom frizurom, jaknom i pantalonama kao jedna moja drugarica. Elem, ja se nalaktim na nju, posle je jos i zagrlim (i to cvrsto, jerbo bese hladno, a ja bez jakne), i tako pet minuta, pricam sa onim ljudima. Na kraju vidim tamo negde u daljini tu drugaricu i ukapiram da ovu devojku sto sam joj se nakacio u zivotu nisam video. :shrug: Najcudnije je sto niko na to nije reagovao, pa cak ni ta devojka. :rotflmao:
Korisnikov avatar
By taurus
Sa 12 god. se nisam skidao sa TOMOS-automatika i tako mi je dosadilo da se vozam sam pa nagovorio babu da sedne da je vratim sa pijace.,baba je bila teza pa na uzbrdici odleteli i ja i ona u vazduh a ona besna uhvati ono prosuto povrce i voce i gadjala me.Jabuku mi spucala u glavu, ostalo ispromasivala.Publika je uzivala a kada je baba narednih dana isla u kupovinu deca su joj dobacivala su-su-superbaka!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!