Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Glasajte za naimbecilniju temu na forumu

Da li poznate osobu koja je postovala ispred vas?
4
8%
Iskazi svoje raspolozenje smajlicem
4
8%
Moja fotka
9
18%
Fan Clubovi pevaljki
17
33%
Da li biste spavali sa osobom koja je postovala iznad vas?
8
16%
5
10%
Koji vas forumas/ica odusevljava...
4
8%
Korisnikov avatar
By Boshko
A da se otvori podforum IMBECILARIJE? Pa sve sto nije drustvo i politika, religija, filozofija, marksizam, komunizam, nauka ili tehnika da se pobaca tamo? A?
Korisnikov avatar
By Boshko
Pa to bi svakako bilo lakse, da nam se ne namuce redari :smokin:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Kiborg, ne vredjaj forumasku aristokratiju :snob: :snob:
Korisnikov avatar
By gorilica
Aristokratiju????
E, to je meni imbecilno.
Dodushe, nikada nisam voleo ego manijake.
Btw, mene Kiborg sa svakim svojim novim postom sve vishe i vishe prijatno iznenadjuje.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa da....cuj "smatraju", valjda jesu :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Gorilica je sve manje "gorilica" a sve više "goriletina" /sad ?e Jukie da me sase?e ako nisam dobro odredio augmentativ/. Mislim u pozitivnom smislu. Još ako si i ?upav...Koja imbecilnost, zar ne?

:jezik: :pokazuje: :hail:
Korisnikov avatar
By gorilica
@ gari, Pa shta da ti kazem, nick sam dobio od bivsheg dechka, tako da nikako nije nastao bezveze. Sve neophodne kvalifikacije za jednu gorilu su tu! ;) :D
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Boshko
Originally posted by Boshko
Takodje ova tema + kaladont
+ raznorazne vesti iz novina koje osvanu kao posebne teme, bez ikakvih komentara... tek da se vidi da neko cita novine valjda :kafa:
+ raznorazni testovi... :regan:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja bih bash voleo da znam koliko ljudi postuje sa naloga Boshko.

Chas im je razvrstavanje tema imbecilno, chas nije nego su teme imbecilne... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by unic0rn
Chas im je razvrstavanje tema imbecilno, chas nije nego su teme imbecilne... :nesiguran:
1. Teme koje sam naveo su imbecilne
2. Razvrstavanje tema je imbecilno
3. Imbecilno je takodje i tvoje ponasanje
Korisnikov avatar
By gari
Gorilice, nick ti je lep, lep ti je i avatar, lep si i ti, ali ova tema nije lepa. Više imbecilna...Ina?e, Jagodina dobila ZOO vrt, ve?inu životinjki poklonio Vuk Bojovi?, ali fali nam /izvini gorilice/ jedan gorila, pa ako neko ho?e besplatan stani hranu nek se javi. Evo, ja ve? spremio bananu.

:mljac: :vegi: :grouphug:
Korisnikov avatar
By gorilica
Eh Gari, Gari, pa skroz si ne upucen. ;)
Meni je otac iz Jagodine, tako da eto, Jagodinci imaju i Gorilu! :D :smeh: :tamoamo: :trampolina:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Kiborg
Originally posted by FireGox
Fascinantno je da su gore navedene teme kao imbecilne i najposecenije i najobimnije po postovima :iskolacen:
Meni je to sasvim razumljiva ?injenica. Koliko vremena treba da se napiše kvalitetna poruka u DiPu ili Filozofiji i Religiji, dosta. Za Zdravlje da i ne govorim. A koliko treba da se proanalizira neki avatar? Neuporedivo manje. A tek da li ?eš sa nekim da spavaš ili ne? Koiko treba da upišeš Ne, Da, Jok ili nešto ?etvrto. To su jednostavno teme da se odmoriš od komplikovanih, kada vidiš da nema ništa interesantno.

Ja ne bolujem od nekog tripa da sam prepametan ili šta ve?, pa zato i postujem na takvim temama. A drugi koji se smatraju intelektualno/fizi?ki i kako sve ve? superiornim i da nije na njihovom nivou da im se cenjeno ime pojavljuje na tim mestima, mogli bi barem da se potrude da nas koji tu postujemo ne nazivaju imbecilima. Nije lepo.

To su teme za zezanje, lake teme, a ne glupe, ili još gore idiotske.

lepo chovek sve rekao
:hvala:

mada mi se chini da kiborg uvek tako odradi :yes: :cyborg:
Korisnikov avatar
By gari
Fala ti "gorilice" što si pristao. Imali smo taj nerešiv problem...Eh, šta bi svet bez nas jagodinaca, ima nas svuðe. Ka Crnogoraca.

:hvala: :smeh: :mete:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp
razne teme tipa najlepsi gej, najzgodnija buchica, naj ovo naj ono ...
tramp draga, a de je tema najzgodnija buchica:smilegrin:?
Korisnikov avatar
By Adenim
opet glasam za ovu temu
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by gari
Fala ti "gorilice" što si pristao. Imali smo taj nerešiv problem...Eh, šta bi svet bez nas jagodinaca, ima nas svuðe. Ka Crnogoraca.

Ma samo spremite kafez, eto mene! :D

on topic:
Nema debilnih tema. Samo debilnih postova.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by gorilica
Originally posted by gari

Ma samo spremite kafez, eto mene! :D

on topic:
Nema debilnih tema. Samo debilnih postova.
choveche ja sam mislila da je kragujevac najGeJskiji grad, ali defitivno sobzirom na kolicinu populacije u odnosu na procenat...jagodinci bogme preuzimaju vodjstvo, sad vec po defoltu kad cujem da je neko iz jagodine pomislim da je gay:cheer:
kac'e neki klubic, kafic da otvorite bleee:skuter:
On topic: najimbecilnije teme su one koje podsticu netoleranciju, kao sto je ova:smiling:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!