Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Evo neko lokalno ku?e OPET laje... tako svaku no?... najzanimljivije je da je o?igledno u pitanju malo �tene (ili jo� nije mutiralo) i da ga nikad ne ?ujem po danu...
napola zavija... mo�da je to u stvari �akal?
Korisnikov avatar
By Delete
Uh, kod mog prvog komsije ima 5 kucica koji se ne smiruju ni po danu ni po noci...prvih nekoliko noci nisam mogla zaspati, sad se polako navikavam.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
A meni se izlegle sove u dvoristu. Nedelju dana su maltretirale celu ulicu jer ispustaju visok, prodoran zvuk
Korisnikov avatar
By jukie
Ispostavilo se da ipak nije bio šakal, nego da se neko crno štene odvojilo od roditelja (pa se kasnije opet priklju?ilo i prestalo da zavija). A ne zvu?i baš kao pas, a pošto ja ne znam kako se šakal i lisica oglašavaju po difoltu pomišljam na njih.
Korisnikov avatar
By gari
Jukie, ne diraj mi roðake. Ku?i?i ne laju badava ve? se dogovaraju šta ?e da rade ljudima sutradan, jer je poznato da ovom planetom vladaju KU?I?I.

:mazi: :gitara: :zen:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mahnitu
A meni se izlegle sove u dvoristu. Nedelju dana su maltretirale celu ulicu jer ispustaju visok, prodoran zvuk
a onda se cela ulica pochastila supom od sove? :lol:
By Gost
Originally posted by jukie
Evo neko lokalno ku?e OPET laje... tako svaku no?... najzanimljivije je da je o?igledno u pitanju malo štene (ili još nije mutiralo) i da ga nikad ne ?ujem po danu...
napola zavija... možda je to u stvari šakal?

Ja sam tako bila ubeðena da u naselju živi
dete sa cri du chat i mislila "joj jadni roditelji, koja
gre'ota".
A onda se ispostavilo da je to stvarno bila ma?ka.
:doh:
By жњ
meni zivotinjke ne smetaju po noci ma koliko da zavijaju i laju..

secam se kad sam jednom maltretirala neku macku laserom da celu noc grebe kandzama po metalnoj garazi :giggle: mislim da ceo komsiluk nije oka sklopio :roflmao:

ali zato ljudi sto mi smetaju... uhhhhhh :avalon:
Korisnikov avatar
By m..
Ja imam neke (valjda 3) macke koje se tabaju po celu noc oko zgrade (znam da ih ova moja snobulja ignorishe), to je takav ultimate fight da je za neverovati, skice, reze i krljaju se non stop. I ne smetaju mi.
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene vec nekoliko noci neki psi laju po parku i bude me...
By Pending-For-A-Bending
Ja imam neku ludu macku... Kako ostavim otvorena vrata na terasi ona udje unutra... Kako sam se usrao kad je jedno vece krenulo nesto da suska ispod kompjutera-kad ono macka....
Korisnikov avatar
By gari
Ma u odnosu na ljude životinje su baš pravi anðeli. Sve ih više volim a posebno moju ljubimicu Dženi /tako mi se zove moja ku?kica/. Ima da je postavim u rubriki "Moja fotka" jer mi se ?ini da je i ona malo gay.

:foto: :P :hand:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Ja imam neke (valjda 3) macke koje se tabaju po celu noc oko zgrade to je takav ultimate fight da je za neverovati, skice, reze i krljaju se non stop.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Dakle, ne mogu da prestanem da se razvaljujem od smeha... plašim se da neko ne dotr?i da vidi šta se dešava...
By fazza
Malo pre sam chuo chopor pasa lutalica kako se dovikuju, a sada ih chujem
barem tri komada. Uzasno mi idu na zivce zato shto se ova moja dzukela
uznemiri svaki put kad oni laju, pa nam ne da mira...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by gari
Ma u odnosu na ljude životinje su baš pravi anðeli.
:up:

Kod mene u kraju, ma?aka koliko voliš i nikad se ne biju, baš su kjut, tihe i mirne. Ali džukele što me nerviraju... Mada su gori oni kreteni koji ih šetaju i puštaju da se makljaju...
Korisnikov avatar
By gari
MOJA džukela uopšte nije džukela i ne maklja se ni sa kim. Ona mi je referenca ko je kakav, jer uopšte ne?e da pusti lošeg ?oveka da mi uðe u ku?u. Ima ona ose?aj za to, prepoznaje neprijatelja.

:zvezdice: :kletva: :njanjanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!