- 09 Jul 2006, 20:29
Ina?e, razmena iskustva je dvosmeran proces....
Btw, ono sa socijalizacijom je još ve?i hit od šamara! Što bi se u narodu reklu, najhiti?niji hit.
Originally posted by REIJa mislim da ?e se posle mog virtuelnog šamara (ali, šamar! hit!) virtuelni entiteti (a koji eventualno realno postoje u mom životu) ovog trenutka virtuelno uskopistiti zbog moje virtuelne grubosti i virtuelne nepristojnosti. Sve sa virtuelnim smajlijima.
Prvo zlepish shamar svim forumashima koje poznajesh /ako takvih ima/ govoreci im da van foruma ne postoje, a onda kazhesh da te niko odavde ni ne zanima, jer ti si doshao ovde da kazhesh neke stvari, ostali mogu da ti pljunu pod prozor jer te ne zanima nikakvo druzhenje i socijalizacija?
Ina?e, razmena iskustva je dvosmeran proces....
Btw, ono sa socijalizacijom je još ve?i hit od šamara! Što bi se u narodu reklu, najhiti?niji hit.
Originally posted by REITi se se osetio virtuelno podbrcnutim da me virtuelno prokomentarišeš. Ako nisi zamjetio, u mom virtuelnom bitisanju na ovom virtuelnom mestu, do sada nisam osetio virtuelnu potrebu da virtuelno raspravljam sa virtuelnim tobom. I potpuno virtuelno podržavam da ostane virtuelno tako.
Idemo u offtopic btw.
A ni nemam nameru da dalje troshim vreme nastavljajuci se sa tobom...