Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Molim vasa licna iskustva.
Imam nameru da isprobam aktivnost slobodnim stilom, pa me zanima kako su prosli oni koji su to probali.

PS: samo licna iskustva, bez teoretisanja.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jedno dete se ipak spaslo.
Zaka?ilo se okom za ekser koji je štr?ao iz zgrade.
Nije li?no, ali je iskustvo. :D
naravou?enije pre skoka: Proveri da ne vire ekseri /nestru?no sklepane zatvorene terase i sl./, da te ne potka?e. :kosach:
By Çâðê_DUP
17-sprat je nista ... obicna kvadriplegija.

Probaj da pucas bas visoko, ja se uvek bacam sa najvisih spratova i ne padnem bas uvek, elem, u letu se zakacim .. za ovaj ekser ili antenu ..... ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Trik je, sto kaze Daglas Adams, zaboraviti da padnes.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by svejedno
Trik je, sto kaze Daglas Adams, zaboraviti da padnes.
Joj jeste! :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Marvine, treb'o bi da znas. :)

Ali niko ne slusa, a?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by MinaHarker
Imam nameru da isprobam aktivnost slobodnim stilom, pa me zanima kako su prosli oni koji su to probali.
Misliš na bandži džamping ili na pokušaj odlaska u ve?na lovišta?
Korisnikov avatar
By gari
Ne znam o kakvom se pokušaju radi-suicidnom ili sa onim elasti?nim užetom /što re?e Jukie bandži/. U svakom slu?aju ja imam takav strah od visine da me hvata vrtoglavica i kad se popnem na hoklicu a tek na 17. sprat...

:cowboy: :setnja: :gatara:
Korisnikov avatar
By Zibro
pitao ja na orlovaci ali svi cute
Korisnikov avatar
By bigirl
Nešto gadno nije u redu sa ovom temom...
By Opeechenee
da.... a to gadno je ?injenica da nije ostavila TESTAMENT :balon:
Korisnikov avatar
By gari
Ako se radi o nekoj samoubila?koj ideji, onda se ne bih šalio u vezi sa tim ve? bih zamolio Minu da razmisli o svim opcijama, samo o toj ne /tj. skoku sa 17 sprata/. Ima mnogo boljih izlaza iz trenutno loše situacije.

:uplasen: :whatever: :doh:
Korisnikov avatar
By Boshko
Sto bi rekla jedna moja drugarica: "Ako ti se skace idi skaci sa neke planine, nemoj fine penzionere i decu u dvoristu da nerviras kad padnes, sta su ti oni krivi da im upropastis dan?"
:up:
:smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Koliko je meni poznato niko nije preživeo pad sa te visine. Nema šanse. Ali opet, ne bih se šalio sa takvim opcijama, nadam se da je Mina odustala od takve odluke.

:deda: :smokin: :misici:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by gari
...nadam se da je Mina odustala od takve odluke.
More, nesto se ucutala... :uljenavatru:
By жњ
jedna moja drugarica je studirala medicinu i rekao joj jedan profa da je najsigurniji vid samoubistva veshanje! sve ostalo zna da omane..

zamisli skocis i ostanes invalid for life?! Najgore u svemu je sto vecina likova koji to urade, upravo tako i zavrse.

Zato, ako vam sve ovo dozlogrdi, spremite uzence ;) (ili popricajte sa strucnim licem i sklopite jedan ugovor za pocetak pa dooobro razmislite)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by MinaHarker
Skakala ja i sa vece visine, ali uz pomoc padobrana. Ako se to racuna, onda mogu da prepricam svoja iskustva.
By Gost
Originally posted by gari
Koliko je meni poznato niko nije preživeo pad sa te visine. Nema šanse.
:deda: :smokin: :misici:
Ja jesam. Nakon toga sam se registrovala na forum.

Druge opcije:

KUCNE VARIJANTE

1. zileti-bole, a i nije prakticno. ili uvek naidje neko da te spase, a i imas vremena da se predomislis, sto nikako ne valja. Osim toga, treba znati kako zaseci, znaci nikako seckati, vodoravno, vec zilet ili ostar noz postaviti pod pravim uglom u odnosu na nadlanicu i povuci duboko i odlucno, dok se ne pokidaju sve vaznije arterije i vene, kako bi smrt nastupila brze, ali ne dovoljno brzo ..... SAVET: pre seche dobro natrljati ruku sapunom i zaroniti je u toplu vodu, lakse je ....

2. tablete za spavanje-treba odmeriti dovoljnu kolicinu, jer ne daj boze da te spasu, samo ce te zatvoriti u ludnicu gde neces moci da se ubijes, to vazi i za opciju br 1, osim toga, ne zaspi se, kao sto se podrazumeva, vec se trpe ludacki bolovi sve dok te neko ne odvede u bolnicu gde opet nemas sanse da se ponovo ubijes

URBANE VARIJANTE:

3. skok: sa zgrade, sa mosta (ruralna varijanta za malogradjane-samoubice)

rizicno, jer valja dobro odmeriti visinu, tu ne sme biti rizika, ako ostanes invalid ili kvadriplegicar, nikad neces doci opet u situaciju da se ubijes, sto je porazno ... preporucujem zgrade od 100 spratova pa navise za svaki slucaj, ali opet registrovani su i slucajevi prezivelih ... :uplasen:

Ako skaces s mosta, trebalo bi da tvoj grad/selo ima duboku, brzu, vrcavu reku koja ce dobro tvoj naduveni lesh da napuni rechnim govnima, a u blizini se uvek nadju neki prokleti ribari koji te spasu i zajebu stvar!

4. trovanje (ROMANTICHNA VARIJANTA)

(arsenik, cijanid, mishomor)

Stoprocentno sigurno, ali umreces u najvecim mukama. I tu postoji mogucnost da te spasu na vreme.

VARIJANTE SAM SVOJ MAJSTOR

5. Pouzdano sredstvo: ubrizgavanje injekcije vazduha. Smrt nastupa u trenutku. Topla preporuka svima koji zele da se ubiju. :up:

6. samospaljivanje (jedno od mojih omiljenih nachina)

7. Pishtolj (efikasan i najbolji nachin, ali ciljati kroz usta, nikako nasloniti na slepoocnicu ili celo, moguce je prezivljavanje ..... malo skuplja varijanta ...

KRUG DVOJKA VARIJANTA

8. baciti se pod kola (opasnost od naglog kochenja, opasnost da se ostane invalid, nedovoljno pouzdano sredstvo)

9. bacanje pod trolejbus (izem ti GSP, ne zna ni da te ubije kako valja, ne bih preporucila

10. leci nasred pruge (uvek postoji opasnost da masinovodja zakoci na vreme. za svaki slucaj, neka vas prijatelji dobro zavezu, da se ne predomislite i ne pobegnete)

SAMO ZA LJUDE SA SELA

11. vesanje (nabavite cvrst konopac, a i kuca/sojenica mora da vam ima dobru gradnju, nikako stariju, treba izdrzati vase podlo, debelo telo zbog koga i zelite uostalom da se ubijete ....)

:sunce:

p.s Mozete i pokusati ukucavanjem cekica u glavu .... mada je veca sansa da cete takvi otici u X, nego sto cete se ubiti (mada se svodi na isto ....)

Ako sam nesto izostavila, vi me ispravite ....
By Çâðê_DUP
Nekada je bilo IN kod dama iz visokog drustva da se zbog ljubavi bacaju sa visoke kule ..... :love:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Angelina777
5. Pouzdano sredstvo: ubrizgavanje injekcije vazduha. Smrt nastupa u trenutku. Topla preporuka svima koji zele da se ubiju. :up:
Da... ?ula sam i ja da je to naj naj najpouzdanije, najbezbolnije i najbrže...

Ali opet, Mina, mi ?ekamo nove slike, a ti o skoku sa 17. sprata... :spank:
Korisnikov avatar
By Kiborg
E, a da li znate koliko je vazduha potrebno da ubrizgate da srce stane?
Ako ubrizgate manje, može da doðe do mozga, ali samo do jednog dela, pa da dobijete hemiparezu, tj. da vam se oduzme jedna polovina tela. Krajnje nepovoljan ishod.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Angelina777
7. Pishtolj (efikasan i najbolji nachin, ali ciljati kroz usta, nikako nasloniti na slepoocnicu ili celo, moguce je prezivljavanje ..... malo skuplja varijanta ...

Ali ako se neko odluci za ovu varijantu, ni slucajno ne treba poslusati Angelininu preporuku. Najsigurnije je pucati sebi u potuljak, tj. da putanja metka bude od gornjeg dela vrata ka chelu.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by tinkerbell
Ja zivim na 17. spratu.... :ozbiljan:
Eto resenja, mozes da naplacujes skokove iz svog stana
Korisnikov avatar
By svejedno
Ranije sam razmisljao da kada bih se ubio, to bih uradio jednostavnim ubrizgavanjem preterane kolicine heroina, i jednostavno zaspao.

Kao neki ljudi koje sam poznavao.

Dovoljna kolicina - proverena smrt a nije nesto neprijatna.

Sve u svemu, Mina, javi kako je proslo i da li si uspela.

Da znaju deca.
Korisnikov avatar
By svejedno
Inace, prvo sam ocekivao temu tipa - Neka budala skocila sa 17og i desilo joj se to i to.

Jel si ti ta budala?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nisam ni imala nameru da se bavim aktivnostima skakanja sa 17 ili bilo kod drugog sprata, samo me je jedna tema u zdravlju inspirisala da vas zamolim da mi, iz licnog iskustva (ono teorijsko je manje vredno, zapravo toliko mizerno da se uopste ne moze uzeti u obzir) kazete ponesto o (samo)ubilackim aktivnostima.
Obzirom da sam utvrdila da su mnogi skloni teoretisanju bez licnih iskustava, odoh tamo da ostavim koji redak.

:plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!