Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Dva pitanja:
1. Koji je po vama naj gay deo Beograda (gde po vama ima najvise gay ljudi)
2. Koliko gay ljudi zivi u vasoj blizoj okolini (krug od 300m)
Korisnikov avatar
By jukie
Imali smo neke takve teme "odakle ste (za one iz Beograda)" a iskreno uopšte se ne se?am koji je deo grada pobedio - mislim da je to zbog toga što su opcije bile tipa: 1) blok 45, 2) blok 65, 3) Rakovica, Miljakovac, Banjica, Resnik, Jajinci, Bra?e Jerkovi?, Kumodraž, Brðani, podavalska naselja; 4) blizina parka Šumice itd pa ti sad zaokruži...
Anyway u krugu od 300 metara mi se nalazi 5-6 ogromnih zgrada sa oko dve hiljade ljudi (baš sam danas ra?unao koliko ljudi živi u mojoj zgradi (množenjem broja spratova sa brojem ljudi koji žive na mom spratu) pa mi je izašlo oko 400), pa uzevši u obzir teoretski procenat gejeva od 10 odsto, pola baci u vodu - recimo 5 odsto, to je 1/20, 1/20 puta 2000 = 2000/20=100. Eto izra?unao sam da u krugu od 300 m živi oko 100 gejeva, ne ra?unaju?i ljude iz onih prizemnih udžerica, a ne znam ni da li neka od ostalih zgrada van našeg kompleksa treba da upadne u tih 300 m.
(nadam se da mi je matematika dobro ispala)
Korisnikov avatar
By gari
U mom krugu od 300 m a to nije Beograd po statistici koju je obrazložio Jukie, dakle 5% od ukupnog broja ima 50 gay osoba koje se kriju tako dobro da niko ne zna za njih, pa ni ja.

:farewell: :nesiguran: :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Draco
Ma svuda nas ima! :zastava:

< :lol: >
Korisnikov avatar
By gari
Misliš-u Srbiji od Beograda do Tokiya?

:uljenavatru: :zavist: :no:
Korisnikov avatar
By spliff
u mojoj zgradi ima skoro 500 stanova. ako u proseku zzive tri osobe u stanu to je 1.500 ljudi

X 7% = 105

mada ne poznajem nikoga ko je otvoreno gay
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by gari

Srbija do Tokija, Liman do Zimbabvea! < :whatever: >
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by Draco

Srbija do Tokija, Liman do Zimbabvea! < :whatever: >
Srbija do Tokija, manja nego Nokia :B ( :offtopic: )
Korisnikov avatar
By unic0rn
josh ne mogu da se odluchim da li me vishe fascinira teoretisanje oko toga shta bi bilo ko mogao da radi s rezultatima ove ankete, ili teoretisanje oko toga kako doci do podataka za izracunavanje tih rezultata....

:sigh:
Korisnikov avatar
By svejedno
Najgej deo Beograda?

Nemam, zaista, pojma. Imam par gay drugova iz centra, doduse. I iz nekih naselja u Beogradu.
Kazem, nemam pojma.

Okolina moje zgrade, pazi, to je Zvezdara, tako da nema nijednog otvorenog, a da li ima gayeva, pa verujem da ima, ali me nesto i ne interesuje.
By Opeechenee
Originally posted by unic0rn
josh ne mogu da se odluchim da li me vishe fascinira teoretisanje oko toga shta bi bilo ko mogao da radi s rezultatima ove ankete, ili teoretisanje oko toga kako doci do podataka za izracunavanje tih rezultata....

:sigh:
MA JOK - samo bi Paris Hilton mogla malo dublje da se pogleda u ogledalo. :ogledalce:
Korisnikov avatar
By m..
E, u beogradu ne postoji ni pristojan gay klub, a kamoli gay kvart.
By Pending-For-A-Bending
Neverovatno... Covek postavi dva jednostavna pitanja, a dobije statistiku...
Ajde jos jednom procitajte pitanje pa napisite (i ne teoretisanja)
:) )
Korisnikov avatar
By m..
1) Gay deo Beograda ne postoji
2) Suculento zivi 3 stanice od mene.
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by m..
E, u beogradu ne postoji ni pristojan gay klub, a kamoli gay kvart.
:smeh: :smeh: :smeh:
Fino se nasmejah dok u pozadini ide >Around the world<jebote opet tripujem pa ovo nije ta tema ....sta sad radite??...

:osama: :kosach: :osama:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by lthr_yu
Neverovatno... Covek postavi dva jednostavna pitanja, a dobije statistiku...
Ajde jos jednom procitajte pitanje pa napisite (i ne teoretisanja)
:) )
Daj bre smartass, statistika je kul (zbog nje sam izvukao 4 iz matematike)
otkud ja mogu da znam ko je u mojoj zgradi gej a ko nije (pogotovo ako se radi o babama penzionerkama)
misliš da sad svi idu okolo i zaska?u me po stepeništu "Ja sam gej, ja sam gej, zapiši me u imenik gejeva i objavi na gs forumu"
Korisnikov avatar
By tramp
a) nemam pojma
b) u mojoj okolini stana nas ima puuuuno, troje u mom stanu, dva decka ispod, i jos nekih gomila na koje nalecem po ulici .. preko puta stana gay kafic a da ja zivim u queensu :P eto kvarim anketu
Korisnikov avatar
By gari
Vala baš. Naj-gay deo Jagodine je WC Autobuske i Železni?ke stanice, tamo se stalno muvaju neki tipovi, pišu po vratima svoje želje, crtaju neke ogromne penise i traže ih, zapisuju brojeve mobilnih telefona itd. Izbegavam da idem tamo osim ako me ne pritera baš muka...A što se Beograda ti?e, ?ini mi se da su neki parkovi baš onako gay /možda više i nisu/. Mene uvek bilo strah da prolazim tuda jer se nikada nije znalo kad ?e iz nekog žbuna da izleti neki manijak sa isukanom "sabljom".

:sweet: :andjelak: :kralj:
Korisnikov avatar
By jukie
crtaju neke ogromne penise i traže ih,
svako traži ono što nema...
A što se Beograda ti?e, ?ini mi se da su neki parkovi baš onako gay /možda više i nisu/. Mene uvek bilo strah da prolazim tuda jer se nikada nije znalo kad ?e iz nekog žbuna da izleti neki manijak sa isukanom "sabljom".
Što ne povedeš nekog kršnog rmpaliju da te ?uva...
Korisnikov avatar
By svejedno
Pazi kad ja zivim u Bgu, a ne znam koji su gay parkovi, ali mozda je to samo zato sto nisam iz te price?
Korisnikov avatar
By Boshko
Mene uvek bilo strah da prolazim tuda jer se nikada nije znalo kad ?e iz nekog žbuna da izleti neki manijak sa isukanom "sabljom".
Pa milice, koji se to posteni peder plasi "sablje"?

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Pa "milice" ko se ne bi uplašio da te neko u kasnim ve?ernjim ?asovima isprepada iska?u?i kao janji?ar iz žbuna sa qcem u rukama? Nisam ja baš neka iskusna "tetka". Kad postanem onda ?u valjda i ja da po?nem da iska?em, mada mi sablja i nije baš neka /tupa/.

:tuc: :zid: :grom:
Korisnikov avatar
By Tungi
Vracar...Moj kraj.Krcat:awesome:
Korisnikov avatar
By dharmox
Što bi rekao istoimeni forumski kolega, svejedno.
Nemam neku želju za komšijskim upoznavanjem i druženjem.

Ali stoji činjenica da je ovo Beograd i Balkan sa takvom i takvom stambenom politikom i da većina ljudi pola života provede u roditeljskom stanu na Ceraku. Nema šanse da kao u Parizu ili Njujorku vidim zgodan kraj koji mi se sviđa i u njemu fin gej lokalčić, pa da otkažem svoju gajbu i iznajmim sobičak u tom kraju prosto zato što mi se tako sviđa.
Korisnikov avatar
By Tungi
E,butchica kao pleve:roflmao:
Korisnikov avatar
By IriS
^ :yes:
čak i ja svaki dan prolazim tuda pa povećavam prosek bučica :cheer:
Korisnikov avatar
By IriS
^ pa zar nisi? :nesiguran:

ja se svima hvalila da sam upoznala Divine :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!