Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Glasajte za naimbecilniju temu na forumu

Da li poznate osobu koja je postovala ispred vas?
4
8%
Iskazi svoje raspolozenje smajlicem
4
8%
Moja fotka
9
18%
Fan Clubovi pevaljki
17
33%
Da li biste spavali sa osobom koja je postovala iznad vas?
8
16%
5
10%
Koji vas forumas/ica odusevljava...
4
8%
By Simor
Originally posted by REI
Prvo zlepish shamar svim forumashima koje poznajesh /ako takvih ima/ govoreci im da van foruma ne postoje, a onda kazhesh da te niko odavde ni ne zanima, jer ti si doshao ovde da kazhesh neke stvari, ostali mogu da ti pljunu pod prozor jer te ne zanima nikakvo druzhenje i socijalizacija?
Ja mislim da ?e se posle mog virtuelnog šamara (ali, šamar! hit!) virtuelni entiteti (a koji eventualno realno postoje u mom životu) ovog trenutka virtuelno uskopistiti zbog moje virtuelne grubosti i virtuelne nepristojnosti. Sve sa virtuelnim smajlijima.

Ina?e, razmena iskustva je dvosmeran proces.... :cita:

Btw, ono sa socijalizacijom je još ve?i hit od šamara! Što bi se u narodu reklu, najhiti?niji hit. :stopdrogi:
Originally posted by REI
Idemo u offtopic btw.
A ni nemam nameru da dalje troshim vreme nastavljajuci se sa tobom...
Ti se se osetio virtuelno podbrcnutim da me virtuelno prokomentarišeš. Ako nisi zamjetio, u mom virtuelnom bitisanju na ovom virtuelnom mestu, do sada nisam osetio virtuelnu potrebu da virtuelno raspravljam sa virtuelnim tobom. I potpuno virtuelno podržavam da ostane virtuelno tako.

:tepih:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Simor

Ti se se osetio virtuelno podbrcnutim da me virtuelno prokomentarišeš. Ako nisi zamjetio, u mom virtuelnom bitisanju na ovom virtuelnom mestu, do sada nisam osetio virtuelnu potrebu da virtuelno raspravljam sa virtuelnim tobom. I potpuno virtuelno podržavam da ostane virtuelno tako.

:tepih:
Bravo! Virtuelni plusic za tebe od mene!
Korisnikov avatar
By Ra
MA ima tema koliko hoces...ali tu se definitvno idu teme tipa Asocijacije,Kaladont..itd.

Ali posto nisu na listi onda Fan klubovi raznih silikonki je moj no.1 :sise: :sise: :sise:

:kosach:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa, nisam glasao jer nema teme koju bih nazvao imbecilnom. Ovo ja shvatam kao neki forum opšteg tipa, tako da ljudi mogu da pišu šta im padne napamet (sve dok ne krše neki zakon ili pravilnik foruma). Pojedina?ne poruke mogu da budu imbecilne i po mom mišljenju ima dosta takvih, ali to je opet samo iz moje perspektive. Ako postoji masa imbecilnih postova u nekoj temi, zašto za celu temu re?i da je imbecilna?

Po meni su mnogo teme gore nabrojane interesantne da se malo prekrati vreme dok se ne pojavi neki interesantan post na drugom mestu. Pogotovo teme da li biste spavali sa onim iznad, ili komentarisanje ne?ijeg avatara. Nije bezveze ime podforuma gde se to nalazi ZEZANJE I OPUŠTENCIJA. Zamislite temu "Opušteno ?askanje o Jaspersovom pogledu na egzistencijalizam". Koga te stvari zanimaju ima deo sa filozofijom. Ako neko dolazi na forum da bi se bavio nekim dubokoumnim i visokonau?nim diskusijama, neka ide na te delove foruma, nemam ništa protiv. Za stvari koje mene posebno zanimaju (medicina i SF) ja imam druge forume jer ovde nema baš mnogo sagovornika na tu temu.

U vezi teme sa fotografijama i virtuelne komunikacije - mislim da iza svakog "virtualnog identiteta" ili entiteta, kako ko voli da kaže, stoji neki drugi ?OVEK, ne neka vešta?ka inteligencija ili neko bestelesno bi?e koje ima sposobnost ulaženja u elektri?ne provodnike i svakoj interakciji pristupam imaju?i to u vidu. Ne smatram da bilo ko na bilo kom forumu treba da mi služi za pražnjenje sopstvenih frustracija, koje po default-u moram da imam, jer sam i sam, ovako virtuelan, ?ovek. Zbog toga, poštujem sve one koji su postavili svoje slike i ja bih i sam postavio svoje da nisam neautovani paranoik.

Slažem se sa svim što je REI napisao.
Adenim
Bravo! Virtuelni plusic za tebe od mene!
Ne, ne. Trebalo je da napišeš: "Virtualni plusi? za virtuelnog tebe od virtuelnog mene". Ti si za njega virtuelnog, samo jedna virtuelna pojava i to, kao i on, treba da naglasiš ispred svake li?ne ili pokazne zamenice i manje-više svake imenice.
Korisnikov avatar
By tramp
razne teme tipa najlepsi gej, najzgodnija buchica, naj ovo naj ono ...
Korisnikov avatar
By gari
Ovo breee ispade imbecilni Forum? Pa zašto onda neko dolazi u njega kad je tako imbecilan, glup i ispod nivoja?

:hvala: :lezkiss: :machevi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Mozda bi trebali da pozovemo decu iz specijalnih shkola, pa da vidimo koja tema im se najvishe svidja.
Neka profesionalci odgovore.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by tramp
:up: Yeah... Krajnje diskriminatorske teme...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by avalon
Originally posted by tramp
:up: Yeah... Krajnje diskriminatorske teme...
Priroda je diskriminatorski nastrojena, ljudi samo vide razlike.:elvis:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Marvin
Originally posted by jukie
Ne ne ne ne ne... prvo mu daš minus, pa kad se nakupi nekoliko minusa onda mu daš jedan, kad najmanje o?ekuje...
Zna?i namerno si nas dovodio u zabludu sa onim "nije mi dobra disciplna na ?asovima"...
Pa disciplina i nije dobra, ali vražja deca misle da su se izvukla, nego ih ti minusi poklope kasnije - ko ne plati na mostu plati?e na ?upriji
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Ina?e, Jukie, po Pravilniku o vrednovanju i ocenjivanju strogo je zabranjeno u?enicima davati minuse, pluseve, ta?kice, krsti?e, polovi?ne ocene /4/5/ itd. I svaku ocenu si dužan da obrazložiš u?eniku /dakle ne možeš na osnovu simpatije nekome da daš ve?u ocenu/.
cvrc. zabranjeno je davati u dnevnik kao zvani?nu ocenu (kao što je zabranjeno korektorom praviti bele fleke po dnevniku pa posle preko toga upisivati), a šta ?eš u svoju sveš?icu da zabeležiš (valjda) nije. A ako baš žele da gledaju i sveš?ice, na?in da se izvu?eš iz plusi?a je da ra?unaš svaki plusi? kao npr. pet poena a minus kao npr. jedan poen... tj u sveš?ici ti piše 5 i 1 i ako te ko pita (to je ?okolita) to su ocene na aktivnost - rad u grupama od 4, pismeno su prepri?avali deo lekcije vežbaju?i koriš?enje literature (pri tom vadiš svežanj njihovih radova i kažeš evo, pogledajte). Naravno grupe su bile po tome kako sede (razvijanje samostalnosti odlu?ivanja kod u?enika), pa su džabalebaroši sedeli zajedno i dobili 0 poena... Sve što treba je odabrati aktivnosti koje se ocenjuju tako da u?enici sa nepovoljnim ponašanjem ne mogu da odrade zadatak vrhunski i eto ti gradacije ocena... što je u suštini i jedan od dva cilja ocenjivanja (drugi je da vidiš koje gradivo znaju a koje ne). To lepo možeš da obrazložiš u?eniku (ma ja nikad nisam imao problem sa tim, ne znam što se nerviraš, mene deca baš vole zbog fer ocenjivanja - objasniš mu na šta je dobio koliko poena i od koliko do koliko poena je koja ocena, i na koji na?in to može da popravi). Što se ti?e polovi?nih ocena, postoje dva laka na?ina rešavanja tog problema: a) zapišeš obe ocene jednu pored druge jednakom veli?inom fonta i kažeš da je dobio 4 pa posle odgovarao i dobio 5; i b) napraviš sitno graduisanu šemu za poene, pa treba da imaš npr. 87.5 i više procenata za 5, tako da samo nekoliko ðaka uspe da se naðe na ivici. Ina?e ne znam zbog ?ega bih uopšte imao "simpatije" prema tinejdžeru.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by jukie
Pa disciplina i nije dobra, ali vražja deca misle da su se izvukla, nego ih ti minusi poklope kasnije - ko ne plati na mostu plati?e na ?upriji
Ha! To mi je omiljena narodna umotvorina ovih dana (a ovog meseca mi je svaka druga neka poslovica ili refren starovremenske pesme) ju?e sam je bap tri puta koristio.
Korisnikov avatar
By *deni*
Imbecilnosti i inace u zivotu ne registrujem, tacnije ignorisem, tako da to vazi i na Forumu.

Ako neku temu smatram imbecilnom, ja je i ne gledam.

:zen:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Fan Clubovi pevaljki...ubedljivo najgore, dno dna, teme...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
Fan Clubovi pevaljki...ubedljivo najgore, dno dna, teme...
Sasvim. :kiss:
Originally posted by *deni*
Ako neku temu smatram imbecilnom, ja je i ne gledam.
:yes:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by REI
I ne mislim da je nazivanje tema imbecilnim vredjanje autora. Svakome se desi da napravi neshto glupo, ali to od njega ne chini glupu osobu vec osobu koja je napravila neshto glupo. :)
:up: :up:

fan clubs here :down:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma ti fan clubovi pevaljki... To me nekako nervira...
By Opeechenee
ako ?emo iskreno ................................. lakše je da glasamo koje teme nisu imbecilne :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Fascinantno je da su gore navedene teme kao imbecilne i najposecenije i najobimnije po postovima :iskolacen:
Korisnikov avatar
By gari
A što pokazuje-šta? Da na ovom Forumu ima najviše imbecila-šta li?

:usamljen: :bic: :drkanje:
By жњ
Glasala sam za svoju temu "Iskazi svoje raspolozenje smajlicem" :D

i to bas iz razloga iz koga sam je postavila.. naime.. svi su ostavili svoj trag na forumu sa tim kilometarskim temama koje su uvek u vrhu i broje desetine stranica, a ja nijednu, pa sam se odlucila na to da i jedna moja tema bude takva :D

molim forumase da glasaju za moju temu i na taj nacin doprinesu mojoj pobedi ovde :klap:

iskreno...

vasa amnesia :kiss:
By Tea
Da li biste spavali bla bla....definitivno najsmor obzirom da se tu guze uvek isti forumasi. :piski:
Korisnikov avatar
By m..
Ma imbecilna tema je imbecilna tema i to je ok, prvo se zabavis, onda pises offtopic, ubodes koju dok se ne digne sistem i tako to. Bolje da postoji i 30 imbecilnih tema po kaficu i zio, nego 3 ozbiljne sa imbecilnim postovima u nekim ozbiljnijim potforumima, mada ne znam da li se to meni pricinjava ili se to bekrijsko raspolozenje iz zezanja i opustencije krenulo siriti i na druge delove foruma pa cak i do dip-a (u filozofiju retko zalazim), ili se samo promenia struktura korisnika foruma, pa ima vise shalabajzera, ili smo ec jedno 5x izvrteli sve bitne egzistencijalne teme... Anyway. Ja glasam za 'koji vas forumash odusevlajva', lol.

Edit: fan klubovi pevaljki i top liste su zasebna kategorija.
Prvo me uopche ne zanima, pa ne zalazim, a potonje - mhm, whatever, koga briga ko je miss popularity, nisam u stanju da napravim top listu omiljene muzike, a kamoli jos da rangiram ljude, guze i slicno.
Korisnikov avatar
By gari
Naj-naj-naj glupa tema je: Koji ste najve?i penis...ili tako nešto. A onda idu ko bi s kim i zašto bi a zašto pa ne može ect, esr...

:prst: :crveni: :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Mad i ova tema tu ilustruje uzludnost (odnosno diskusija radi diskusije, a ne prterano diskusija o necemu, ajde, diskusija o imbecilnosti diskusija) donekle.

jer ne verujem da ce posle nje ljudi bas poceti ozbiljnije da pisu

@ Uni
Bez uvrede
Korisnikov avatar
By gari
Pa da i ovu temu uvrstimo u najimbecilnije na Forumu, a?

:smokin: :jutro: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by unic0rn

btw ova tema je imbecilna po defaultu!!! :eu:
samocitiracu se :D
Korisnikov avatar
By HARP
Pa, ko vam je kriv kada se primate na istoimene teme :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by FireGox
Fascinantno je da su gore navedene teme kao imbecilne i najposecenije i najobimnije po postovima :iskolacen:
Meni je to sasvim razumljiva ?injenica. Koliko vremena treba da se napiše kvalitetna poruka u DiPu ili Filozofiji i Religiji, dosta. Za Zdravlje da i ne govorim. A koliko treba da se proanalizira neki avatar? Neuporedivo manje. A tek da li ?eš sa nekim da spavaš ili ne? Koiko treba da upišeš Ne, Da, Jok ili nešto ?etvrto. To su jednostavno teme da se odmoriš od komplikovanih, kada vidiš da nema ništa interesantno.

Ja ne bolujem od nekog tripa da sam prepametan ili šta ve?, pa zato i postujem na takvim temama. A drugi koji se smatraju intelektualno/fizi?ki i kako sve ve? superiornim i da nije na njihovom nivou da im se cenjeno ime pojavljuje na tim mestima, mogli bi barem da se potrude da nas koji tu postujemo ne nazivaju imbecilima. Nije lepo.

To su teme za zezanje, lake teme, a ne glupe, ili još gore idiotske.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!