Originally posted by gari
Koliko je meni poznato niko nije preživeo pad sa te visine. Nema šanse.
Ja jesam. Nakon toga sam se registrovala na forum.
Druge opcije:
KUCNE VARIJANTE
1. zileti-bole, a i nije prakticno. ili uvek naidje neko da te spase, a i imas vremena da se predomislis, sto nikako ne valja. Osim toga, treba znati kako zaseci, znaci nikako seckati, vodoravno, vec zilet ili ostar noz postaviti pod pravim uglom u odnosu na nadlanicu i povuci duboko i odlucno, dok se ne pokidaju sve vaznije arterije i vene, kako bi smrt nastupila brze, ali ne dovoljno brzo ..... SAVET: pre seche dobro natrljati ruku sapunom i zaroniti je u toplu vodu, lakse je ....
2. tablete za spavanje-treba odmeriti dovoljnu kolicinu, jer ne daj boze da te spasu, samo ce te zatvoriti u ludnicu gde neces moci da se ubijes, to vazi i za opciju br 1, osim toga, ne zaspi se, kao sto se podrazumeva, vec se trpe ludacki bolovi sve dok te neko ne odvede u bolnicu gde opet nemas sanse da se ponovo ubijes
URBANE VARIJANTE:
3. skok: sa zgrade, sa mosta (ruralna varijanta za malogradjane-samoubice)
rizicno, jer valja dobro odmeriti visinu, tu ne sme biti rizika, ako ostanes invalid ili kvadriplegicar, nikad neces doci opet u situaciju da se ubijes, sto je porazno ... preporucujem zgrade od 100 spratova pa navise za svaki slucaj, ali opet registrovani su i slucajevi prezivelih ...
Ako skaces s mosta, trebalo bi da tvoj grad/selo ima duboku, brzu, vrcavu reku koja ce dobro tvoj naduveni lesh da napuni rechnim govnima, a u blizini se uvek nadju neki prokleti ribari koji te spasu i zajebu stvar!
4. trovanje (ROMANTICHNA VARIJANTA)
(arsenik, cijanid, mishomor)
Stoprocentno sigurno, ali umreces u najvecim mukama. I tu postoji mogucnost da te spasu na vreme.
VARIJANTE SAM SVOJ MAJSTOR
5. Pouzdano sredstvo: ubrizgavanje injekcije vazduha. Smrt nastupa u trenutku. Topla preporuka svima koji zele da se ubiju.
6. samospaljivanje (jedno od mojih omiljenih nachina)
7. Pishtolj (efikasan i najbolji nachin, ali ciljati kroz usta, nikako nasloniti na slepoocnicu ili celo, moguce je prezivljavanje ..... malo skuplja varijanta ...
KRUG DVOJKA VARIJANTA
8. baciti se pod kola (opasnost od naglog kochenja, opasnost da se ostane invalid, nedovoljno pouzdano sredstvo)
9. bacanje pod trolejbus (izem ti GSP, ne zna ni da te ubije kako valja, ne bih preporucila
10. leci nasred pruge (uvek postoji opasnost da masinovodja zakoci na vreme. za svaki slucaj, neka vas prijatelji dobro zavezu, da se ne predomislite i ne pobegnete)
SAMO ZA LJUDE SA SELA
11. vesanje (nabavite cvrst konopac, a i kuca/sojenica mora da vam ima dobru gradnju, nikako stariju, treba izdrzati vase podlo, debelo telo zbog koga i zelite uostalom da se ubijete ....)
p.s Mozete i pokusati ukucavanjem cekica u glavu .... mada je veca sansa da cete takvi otici u X, nego sto cete se ubiti (mada se svodi na isto ....)
Ako sam nesto izostavila, vi me ispravite ....