Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mahnitu
Kiborg je pametan i realan momak.
Agree.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
m..
Si. Nekoliko urnebesno duhovitih devojaka - amnesia, Kittrie, m..., Zbunjena i Cat Claw.

Ali i spliff:) i Paki, s kojima se se ni u cemu ne slazem pa opet....S tobom (spliff) ni u sportu pa opet...

But, Dominion mi je favorit u svemu pa i u :bj: odje:kiss: za njega.
Korisnikov avatar
By gari
Kupper-a je mi je uvek drago vidjeti-zbog avatara. Ne znam šta ?u ako ga promeni?

:hail: :slinavko: :maska:
Korisnikov avatar
By Ra
Svi oni koji se drznu da me napadnu .. :prst2: :prst2: :prst2:
Prosto mi nije jasno kako do sad nisu shvatili da sam krajnje uporan i nemilosrdan... :sekirica: :sekirica: :sekirica: .
:kosach:
By Paris
Originally posted by Ra
Svi oni koji se drznu da me napadnu .. :prst2: :prst2: :prst2:
Prosto mi nije jasno kako do sad nisu shvatili da sam krajnje uporan i nemilosrdan... :sekirica: :sekirica: :sekirica: .
:kosach:
A vidis mene takvi ne odusevljavaju. Pitam se koliko covek treba da bude mazohista da bi napao mene kad vec zna sta ga ceka :vestica: :evilgrin: :sekirica:

No, od forumasa me niko ne odusevljava ali su Amnesia i jukie vredni respecta :)
Korisnikov avatar
By gari
Naravno, zaboravio sam na najlepšeg forumaša RA-a. Njegove diskusije su kratke i efektne. Bez mnogo pro-seravanja. Svaka ?ast.

:love: :kissing: :balon:
Korisnikov avatar
By svejedno
+ Angelina777

Prvo, ne kapiram, posto ja gledam da skratim postove sto je vise moguce, kako je ne mrzi da pise onolika pisma, sa svim verbalnim bahanalijama koje joj padnu na pamet.
Zelim reci, svidja mi se kako pise.

Drugo, inteligentno dete, sa odgovarajucom mesavinom cinizma & humora, nije iskljuciva a mislio sam da jeste, sve u svemu, popricasmo par puta i iskreno sam uzivao u raspravama.

Ali necu ti se uclanim u fan klub :)
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by svejedno
Angelina777
Ali necu ti se uclanim u fan klub :)
Sto be? Ne trazimo clanarinu da placas... :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Angelina777
Originally posted by *deni*
Angelina, cime sam zasluzio da budem izostavljen sa tvog spiska ?

Cime ?!?!?!?!

:no:
Zasluzio si jer si bio nevaljao i jer je tobom ovladao djavo gordosti i narodne muzike!!!! Hvalih te tokom svog forumaskog puta duhovnog uzdizanja kao brilijantnog naucnika ironije, pominjala te u svim kolektivnim molitvama, smrdljive carape sam htela da ti perem, proglasila sam te za svog rodjenog brata, jedno 45 puta bezuspesno slala u2u-ove, spamovala ti mail inbox, jurila te po zelenjaku, zbog mene su ga onoliko prokopali, jer sam ga izlizala svojim stiklama, cekala te ispred zgrade kako bih te upoznala i postala isto tako duhovita kao ti, radila sam zapise kod hodza, um mi je postao neaktivan, fiziologija blizu klinicke smrti .... cime sam JA to zasluzila, cime???!!!

:placko:

Ovo ti je kazna bozija !!!!

:opatica:

Maco, ostao sam bez teksta ( a to mi se zaista retko desava ).

:shok:
By Çâðê_DUP
Znaci, pokajao si se :smug:

dodajem u listu:

1. deni-brilijantni naucnik Ironije (Sarkazma i Satire)
2 brokatna m..- koja je poput neumornog putnika nasla konacnu jasnocu izraza u kome dominira vispreni humor jednog boba hope-a ....

Djavoli Humora (amnesia, m ..) i Satire (angelina i deni) -:redaljka:
By Çâðê_DUP
@svejedno-konacno, s merom, uravnotezeni u postovima: analiticnost, klasicno obrazovanje, finoca izraza, jasnoca i prefinjena, gotovo neprimetna ironija koja je ipak pretpostavljena umetnickoj meri osobine zvane TAKTICNOST. Sve pohvale. :up:
Korisnikov avatar
By gari
Polako, ali sigurno, evo i ovde po?inje da preovladava sujeta pojedinih, neki se ?ak i sami preporu?uju, tako da sve to biva malo ljigavo. Neki se, pak, budu?i oglašeni "oduševljavaju?im" posipaju pepelom a klasi?an primer neograni?ene sujete je naravno Deni /sa sve Živadinkom Žiki? i pokojnom Daliborkom/. Jedini svetli primer ovd je Jukie, kome je ionako svejedno da li nekoga oduševljava ili ne.

:iskolacen: :tetka: :zev:
Korisnikov avatar
By Gloria
Ne volim javno da hvalim, ali zaista bih zelela da upoznam ove devojke na osnovu njihovih postova jer su mashtoviti, puni duha, kreativnosti, jednom rechju, fenomenalni !!!!

ph.d
zbunjena
krepac
draco
laika

One mi deluju bash inteligentno i lucidno.
Korisnikov avatar
By svejedno
@ gari

Zato nas jukie sve odusevljava.
Korisnikov avatar
By m..
Zato sto je car.
Korisnikov avatar
By gari
Naravno, m..., Jukie, svejedno, Ra i još poneki pišu razborito i nenametljivo, ne isti?u sebe i svoje vrline ve? diskutuju o temi koja je postavljena i retko ulaze u li?ne sukobe. Zato su i omiljeni. Ovi koji samo sebe preporu?uju /Gina, Deni end ŽŽ, end Daliborka/ su omiljeni ali samo sebi. Mislim da imaju nekakav kompleks niže vrednosti koji na ovaj na?in le?e.

:spank: :mazi: :kralj:
Korisnikov avatar
By gari
E, m dve tacke :lol: , ne tri.
M..dve ma?ke a ne tri.

:njuska: :klap: :shok2:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kupper

...Nekoliko urnebesno duhovitih devojaka - amnesia, Kittrie, m..., Zbunjena i Cat Claw....
jap :venchanje:

sniMile smo i nicJ :fuckbed:

p.s. sve oVe zeune volem :love: ( za poUZe, pogleDAti gorEspomenuti niCj :kosa: )
Korisnikov avatar
By m..
Ova gore
Originally posted by Sandy Veverica
:ccn:
I ona.

I Amni, i Razne.
Korisnikov avatar
By svejedno
E ja sma mislio da sm jos u prvom postu pomenuo ex Gothrose, ili Elenu, ali nisam a ona me stvarno odusevljava.
Svaka cast
By Çâðê_DUP
Kiborga sam imala danas srecu i zadovoljstvo da upoznam i hvala tom nevidljivom bogu sto mi ga je poslao na vrata, ne samo da sam, posto je ovde struja slaba, ostala bez osiguraca, te se decko ponudio i dosao, najpre je popravio instalacije po kuci, a onda smo otisli na dogovorenu kafu, ja onako uznemirena od gubitka energije, pomalo besna na nemarljivog gazdu, tek tad bacih pogled na kiborga, kad je samo mahnuo rukom, sa nevinim, decackim osmehom konobaru i rekao: dami jedna pinakolada (citajuci moje postove na forumu) i videh pred sobom COVEKA, ali i zgodnog mladica, otmene pojave, kulturnog drzanja, topline koja zraci iz ociju, kako mi se pokroviteljski smesi i sam taj pogled smirio je moje srce koje je brzo kucalo od silnih stresova koje sam dozivela spasavajuci tog dana dva prolaznika koji su slucajn o podleteli pod auto, pa nega oko bake u zadnjem stadijumu kancera i to mu rekoh, na sta mi on dade utesne reci, pazljivo biranim strucnim terminima o njenom buducem stanju i ja shvatih da je on upravo ono sto mi treba-majstor i doktor-buduci hirurg!

U daljem razgovoru, uz pinakoladu (a on uz gusti sok od jagode), zacelo se prijateljstvo sacineno od onoga sto na prvi pogled zovemo simpatija dva ljudska bica: iako sam lezbejka sa dioptrijom nisam mogla da ne primetim da osim sarma i inteligencije, kiborg zaista DOBRO izgleda, da se ne eksponira nekakvim "drzanjem" kao dobrostojece nam beogradske tetke (kako kazu), vec da je to muskarac od krvi i mesa, potpuno macho i potpuno nezainteresovan za zenski pol! :love:
Osmeh, oblik brade (jaka, cvrsta, karakterna), pogled na kome bi mu svaka lezbejka pozavidela, muskarac za novi vek ...
ali, decko je jako privrzen svom poslu i nema vremena za dzabalebarenje, tako da su sve moje podle, prljave provodadzijske mahinacije pale u vodu .....
jednom recju-FRAJER! :love:
Korisnikov avatar
By gorilica
E, daKle, Andja je zakon!!!! :D
Samo ona moze da pruzi takav opis, josh jednog forumasha chije postove rado chitam, a boga mi, nakon ovakvog hvalospeva, i ovako javno, izgaram od zelje da upoznam! LOL :blenta:
Korisnikov avatar
By iJazz
Za sada niko sem onih koje znam. Ali oni to ve? znaju :D .
Korisnikov avatar
By Kupper
.................................................................
Prejako je 'odusevljava' ali ne znam sta bih dao da budem kao (ono sto sam pohvatao i ukacio kao konacno) mr. svejedno. Od nicka, potpisa:) pa do nacina pisanja, pre svega. 'Ni iz dzepa ni u dzep' momak:shake:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
just!N
ZvezdasBg
Usamljeni
Bojandjo
Avalon
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Kupper

Yoy, brate, ja sigurno znam da ne bi dao pet para da budes poput mene.
Ako sam te dobro skapirao.

P.S. A postovanje je, iskreno, obostano. Pre svega jer si inteligentan, smiren & dosledan sebi. 'Ni iz dzepa ni u dzep', je li.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!