Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja sam se po Becu ljubio puno puta sa deckom na ulici i i dalje se svaki put ponovo i ponovo cimam da me ne gledaju :maska:
Ne znam kad cu uspeti da se oslobodim i da li cu ikada ? :wtf:
Nervira me to sto sam paranoik.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma daj, bre, kakav Be? i paranoja! to mi doðe takvo bedno preseravanje i namerno vaðenje o?iju onima koji žive u jebenoj Srbiji! pa kako bi ti tek bilo da ideš po BG-u sa de?kom?! valjda bi te sr?ka strefila posle pola sata na ulici. iskuliraj...
Korisnikov avatar
By zivanshe
hm, pre... tri godine (zar je toliko proshlo...?!) smo se moja devojka i ja ponashale kao bilo koj par na ulici, (love was in the air :] ) ali nisu bah svi sluchajni prolaznici bili indiferentni prema nama... :/
drago mi je shto se to menja na bolje! :D znachi da ih (str8 ljude) navikavamo. :)
konachan pokazatelj da su se Srbi kultivisali ce ipak biti kada dva dechka budu najopushtenije mogla da se poljube na javnom mestu. tada cu biti happy. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by 2Q2Bstr8
... ali ne u dane prajda... :trep:
Bitno je da je na dan prajda jer su tada homofobi najžeš?i i ako se ima što desiti desit ?e se na taj dan.
Korisnikov avatar
By Khons
ja sam primetila da se mnogo vishe JA tripujem i "strahujem" da ce me neko videti, nego sto to strejteri rade.
people just don't care...in my case
By Director
cak ni u zapadnim zemljama dva frajera ne mogu da se drze za ruke ili ljube na ulici u svim delovima nekog velikog grada. Isto vazi i za New York i za Miami, a verovatno i za Beograd. U centru grada si OK, ali zadji malo do predgradja, do Novog BG... Zaboravih da pomenem, skoro sam video dva stranca kako su se drzali za ruke u centru BGa i niko ih nije dirao. Ali opet, oni su turisti pa mozda zbog toga...
By Director
a bilo je jos par uspesnih eksperimenata u centru Beograda...
Korisnikov avatar
By Paki
@ Director

:) Viðah i ja ranije gej parove po centru (Kn. Mihajlova i Terazije)... šetaju momci drže?i se za ruke... i mislim da su bili stranci... :)

OK, po?injemo od EXIT-a... :D ... Bar ?emo biti osigurani ... :giggle:
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by Khons
ja sam primetila da se mnogo vishe JA tripujem i "strahujem" da ce me neko videti, nego sto to strejteri rade.
Isti slucaj.....sto ja sebe mogu da istripujem STRASNO :psiholog: :ves: :psiholog:

:kosach:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Director
Sto se momaka tice, pre neki dan dok smo Tot i ja sedeli u kaficu prosli su dvojica koji su se drzali pod ruku. :setnja: Ja sam vise puta u Beogradu videla da se prilikom sastanka dodirnu usnama, onako na trenutak - zapazis samo ako imas dobar dar zapazanja (kao ja :wink: ). I ne mislim da su bili stranci, mada naravno ne znam... Ali sve je to malo, bice valjda jednom bolje... Ipak i meni se cini da ljudi vise misle da ih gledaju nego sto je to stvarno tako. Vise puta kada sam isla sa parovima na ulici su se ponasali kao da se jedva znaju, mozda su takav tip ljudi pa ne vole da ispoljavaju javno osecanja... ali nekako ipak mislim da bi sasvim drugacije bilo da je sredina drugacija...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Sto se momaka tice, pre neki dan dok smo Tot i ja sedeli u kaficu prosli su dvojica koji su se drzali pod ruku. :setnja: Ja sam vise puta u Beogradu videla da se prilikom sastanka dodirnu usnama, onako na trenutak - zapazis samo ako imas dobar dar zapazanja (kao ja :wink: ). I ne mislim da su bili stranci, mada naravno ne znam... Ali sve je to malo, bice valjda jednom bolje... Ipak i meni se cini da ljudi vise misle da ih gledaju nego sto je to stvarno tako. Vise puta kada sam isla sa parovima na ulici su se ponasali kao da se jedva znaju, mozda su takav tip ljudi pa ne vole da ispoljavaju javno osecanja... ali nekako ipak mislim da bi sasvim drugacije bilo da je sredina drugacija...
:setnja:
By Ulix
cak ni u zapadnim zemljama dva frajera ne mogu da se drze za ruke ili ljube na ulici u svim delovima nekog velikog grada. Isto vazi i za New York i za Miami, a verovatno i za Beograd. U centru grada si OK, ali zadji malo do predgradja, do Novog BG... Zaboravih da pomenem, skoro sam video dva stranca kako su se drzali za ruke u centru BGa i niko ih nije dirao. Ali opet, oni su turisti pa mozda zbog toga...
Decko i ja smo se drzali za ruke po povratku iz Plastica, recimo; i par minuta se ljubili kod palate Albanija. Iako sam bio suvise pijan da bih primetio bilo koga osim njega, jedan me je forumas izvestio da smo dobili par "jebote vidi pederi" pogleda. Ali niko nista nije dobacio. Koliko se secam. Doduse, bilo je kasno (rano, tj.). Da smo to uradili u po bela dana, svakako bi neko reagovao...
:pivce:

Inace nemam obicaj da (previse cesto) na takav nacin iskazujem naklonost na ulici, iz ociglednih i opravdanih razloga. :)
Korisnikov avatar
By coka
meni je vatanje u javnosti extra a najvise kada nas gledaju neke babe, mislim moj zivot moja stvar. mada se trudim da ne preterujem kao kad smo bile u meku i kada smo zaglavile pola sata u wc i na kraju su nas trazili ili da kazem da sam se jebala u bazenu ali samo mrvicu :redaljka:
Korisnikov avatar
By Hys.
Prelazim zeleni venac i cujem devojku kako kaze :"i onda je on mene pitao da li smo ti i ja zajedno a ja sam mu rekla da to nije njegov problem.." okrenem se u desno i vidim dve devojke kako se drze za ruke i nasmejem se i devojka kaze" vidi sto je slatka smeje se cula nas je" i bas su mi bile slatke!
Druge sam isto videla na zelenjaku kako se drze oko struka, jedna je bila taaaakoooo moj tip, skoro obrijana glava, tetovi i sva onako ko sigurni u "eliJenu"
nisam se ljubila na ulici, mada u mom slucaju mislim da bi ostalo nezapazeno jer mi je devojcica jako deckasta, kada stavi cvikere za sunce posebno:kissing:
Korisnikov avatar
By Val
cak ni u zapadnim zemljama dva frajera ne mogu da se drze za ruke ili ljube na ulici u svim delovima nekog velikog grada. Isto vazi i za New York i za Miami, a verovatno i za Beograd. U centru grada si OK, ali zadji malo do predgradja, do Novog BG...
Jes', jes'...Evo u Frankfurtu su ceo centar grada obelezili zutom trakom na ulici koju pederi i lezbejke ne smeju da prekorace, jer bi inace imali strashne probleme. Ne smem ni da pomislim shta bi se sve izdeshavalo kad bi neko od nas prekoracio tu zutu liniju i otishao van centra drzeci se za ruke...a tek kad bi se poljubili... :maska:

:lol: Direktore, lupio si najstrashnije!
By Director
ne znam kako je u Frankfurtu, ali u Los Andjelesu, Cikagu, Majamiju, Nju Jorku, pa cak i u San Francisku (to su mesta za koja mogu da tvrdim ovo sta kazem) ne mozes da se ponasas slobodno u svim delovima grada.
Korisnikov avatar
By tramp
@ Director - mozes da se ponasas slobodno gde hoces samo sto to ne znaci da te nece neko lupiti po glavi zbog toga :D a Val voli da idealizuje pa joj ne treba zameriti sumljicavost, inace cini mi se da je po nekoj statistici najveci broj napada na gej osobe u NY oko "gej krajeva" jer su ljudi tu najopusteniji

ja se u bgd ljubila i nije bilo nekih vecih reakcija osim jednom kad sam tako sedela sa tadasnjom u Grinetu i nisam ni primetila te neke sto su sedele preko puta (bas ja vidim nesto kad sam "zauzeta" navalom na teren) i krenem u WC i riba mi ne da udjem dok ona ne zavrsi sa pranjem ruku i ja kao ajde cekam vidim izgleda isprepadano i ocajnicki drzi vrata; posle kad sam sela za sto vidim ona sedi preko puta i gleda unezvereno :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
@ Director - mozes da se ponasas slobodno gde hoces samo sto to ne znaci da te nece neko lupiti po glavi zbog toga :D a Val voli da idealizuje pa joj ne treba zameriti sumljicavost, inace cini mi se da je po nekoj statistici najveci broj napada na gej osobe u NY oko "gej krajeva" jer su ljudi tu najopusteniji

Srce, ovo nema veze sa idealizacijom nego sa direktorovom globalizacijom. Zar Nemacka ne pripada zapadu? :) A covek tvrdi da je "na zapadu" situacija takva da van centra ne smesh da shetash javno drzeci se za ruke ako si gay. ;)

I ne samo da to u Nemackoj NIJE problem nego u vecini zemalja "zapadnog evropskog sveta" u kojima se krecem! :zastava:
Korisnikov avatar
By tramp
Duso - a da ti malo naucis da citas pazljivije? Director govori o zapadnim zemljama a ne samo zapadno evropskim i tvrdi da ne moze svuda bezazleno da se sece, ja iskreno verujem da i Frankfurt kao i bilo koji drugi grad ima delove koji su manje bezbedni, no kako nisam u njemu bila moguce da gresim

PS direktorova "globalizacija"?:snob:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
Duso - a da ti malo naucis da citas pazljivije? Director govori o zapadnim zemljama a ne samo zapadno evropskim i tvrdi da ne moze svuda bezazleno da se sece, ja iskreno verujem da i Frankfurt kao i bilo koji drugi grad ima delove koji su manje bezbedni, no kako nisam u njemu bila moguce da gresim

PS direktorova "globalizacija"? :snob:
Pa covek prica o celom zapadnom svetu u globalu, a ja licno pricam o zapadnoevropskim zemljama. Nishta ti mene ne citash :durenje:

I veruj mi, ja za poslednjih 16-17 godina nisam imala probleme ni u gradu, a ni negde na selu. Cak svaki put imam osecaj da smo ljudima na selu nekako simpa. Dodje im kao atrakcija kad nas vide kako zaljubljeni, zagrljeni i srecni shetamo ulicom ...Pa cak i u Bruxelles Midi (gde zive samo i iskljucivo ljudi iz Afrike, Maroka, Turske...) niko ne obraca paznju. Jedino novcanik treba dobro da cuvash u tom delu Brisela! :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by devokICA
Prelazim zeleni venac i cujem devojku kako kaze :"i onda je on mene pitao da li smo ti i ja zajedno a ja sam mu rekla da to nije njegov problem.." okrenem se u desno i vidim dve devojke kako se drze za ruke i nasmejem se i devojka kaze" vidi sto je slatka smeje se cula nas je" i bas su mi bile slatke!
Druge sam isto videla na zelenjaku kako se drze oko struka, jedna je bila taaaakoooo moj tip, skoro obrijana glava, tetovi i sva onako ko sigurni u "eliJenu"
nisam se ljubila na ulici, mada u mom slucaju mislim da bi ostalo nezapazeno jer mi je devojcica jako deckasta, kada stavi cvikere za sunce posebno:kissing:
:trampolina: :trampolina: :yay: :yay:

Desava se, ali retko da vidim devojke kako se drze za ruke i hodaju ulicom. Ulepsaju mi dan jer ne kriju zadovoljstvo, hodaju ponosno i zabole ih za okolinu. :mama: :mama:

Salju jasnu poruku homofobima:opatica: u ime svih nas:transprst: :transprst: :piski: :piski:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by zivanshe
...konachan pokazatelj da su se Srbi kultivisali ce ipak biti kada dva dechka budu najopushtenije mogla da se poljube na javnom mestu. tada cu biti happy. :)
*Sigh*
Ahhh...i ja isto...
Korisnikov avatar
By Hys.
moj mali doprinos-deset dana meseca oktobra dok mi je ljubav bila tu kroz ceo grad isla sam drzeci je za ruku, grleci se na klupi, semaforu... :)
Mada mislim da to kod nas nije big deal, jer cesto se ovde drugarice drze za ruke, mada nekako se mislim da se provali kad su drugarice, kad nisu:smilegrin:
Za mene i nju mislim da je ocigledno da nismo drugarice, ali onaj ko ne zeli da to vidi, pomislice da smo drugarice, pa se nece ni sokirati:)
planiram da ponovim pomenutu akciju aktivizma u mesecu januaru kada ponovo dodje:smug:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by devokICA
moj mali doprinos-deset dana meseca oktobra dok mi je ljubav bila tu kroz ceo grad isla sam drzeci je za ruku, grleci se na klupi, semaforu... :)
Mada mislim da to kod nas nije big deal, jer cesto se ovde drugarice drze za ruke, mada nekako se mislim da se provali kad su drugarice, kad nisu:smilegrin:
Za mene i nju mislim da je ocigledno da nismo drugarice, ali onaj ko ne zeli da to vidi, pomislice da smo drugarice, pa se nece ni sokirati:)
planiram da ponovim pomenutu akciju aktivizma u mesecu januaru kada ponovo dodje:smug:
:zastava: :bye: :hail: :klap: :bouncy: :bouncy: :up: :up: ;) :sunce: :cvetduga: :rock: :rock: :rock:

i izvinjavam se zbog prethodnog praznog posta komp me zezi ko i uvek..:slinavko:
Korisnikov avatar
By Hys.
malecni off:
baby girl, avatar ti je :fuckbed: -konacno je neko stavio sliku neke cice u fazonu koji se meni svidja:D
Korisnikov avatar
By shishmish
moram priznati da se beograd popravlja po tom pitanju "gay u javnosti":zvezdice:
Korisnikov avatar
By Galadriel
U kom smislu? Imala si dobro iskusktvo ili..? Ipak su svi razliciti i nikad se ne zna da li ce biti reakcije uopste ili cak neke bas negativne, ali mi je drago ako je tako. Mislim da su muskarci po tom pitanju ipak ugrozeniji, ne bas retko cujem komentar: "ma ja bi to malj pa u glavu.." , i to samo kad se spomene poljubac dva muskarca.
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by baby_girl
U kom smislu? Imala si dobro iskusktvo ili..? Ipak su svi razliciti i nikad se ne zna da li ce biti reakcije uopste ili cak neke bas negativne, ali mi je drago ako je tako. Mislim da su muskarci po tom pitanju ipak ugrozeniji, ne bas retko cujem komentar: "ma ja bi to malj pa u glavu.." , i to samo kad se spomene poljubac dva muskarca.

Imala i dobro (tipovi na beer festu su dobacili "jao, cool, vidi dve ribe se ljube" itd.
i neprijatno (nista strasno-samo je neki matori pijanac dobacio "lezbejke" pa ga dalje nisam ni slusala)
Paranoicna sa, :colorado:
pa se bas i ne eksponiram ali kad ne mogu da odolim onda...:kissing:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ja sam pre neki dan sedeo u "Buka bar"-u, i dve devojke su se ljubile... Videlo se da su lezbejke, a ne da se zajebavaju. Drug i ja smo se odusevili. :D
Pa sad....nista neobicno za BB :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!