Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnTreba te prijaviti moderatoru i šutnuti sa foruma, jer javno vreðaš druge forumaše!!!!!!!!!!!!!!!!
pa, tehnichki se ti meshash u moje interesovanje koje se mesha u tudja interesovanja pa samim tim ni tvoj odgovor na ovu temu nema svrhu i imbecilan je
Originally posted by unic0rnto jeste istina, delimicno, jer se ne mesam, vec komentarisem. I kako je glasanje u pitanju glasam za temu koju sam biram, to sto si je ti postavio ne znaci da cu imati bolje ili gore misljenje o tebi ili ti se mesati u ono sto te intersuje.Originally posted by Adenimhaahha
Ova, jer ne vidim svrhu mesanja u tudja interesovanja.
pa, tehnichki se ti meshash u moje interesovanje koje se mesha u tudja interesovanja pa samim tim ni tvoj odgovor na ovu temu nema svrhu i imbecilan je
Originally posted by unic0rnLose ti objasnjenje. Jasno je sta je postavljac hteo sa "da li bi spavali sa osobom iznad vas".
Odnosi se na sadrzaj tema a postavljach teme niti moze niti hoce da diktira tok teme i najmanje je od svih kriv za to shto je od teme nastalo
Originally posted by jukieA ja mislio ti neki fini.Originally posted by unic0rnNe ne ne ne ne... prvo mu daš minus, pa kad se nakupi nekoliko minusa onda mu daš jedan, kad najmanje o?ekuje...
ne vredjaju se forumashi nego teme i poruke, sedi 1
Originally posted by Simor
Nit' razumem zašto bi iko obznanjivao forumskoj raji kako izgleda, nit' razumem kako (slatkim) momcima i devojkama, koji su objavili svoje fotke, nije gadna pomisao da na njih drkaju razni nerealizovani bizarre forumaši. Bljak!
Originally posted by REIA tebi je drugo ime totalitarizam?
Nemoj komentarisati ono shto ne razumesh.
Originally posted by REI(1) Ako je nešto virtuelno druženje, onda ono, bar u mom sistemu, takvo treba i da ostane. Zna?i, kada ugasim stranicu sa forumom, isti više ne postoji u mom životu, a postoje realni prijatelji, sa svojim fizi?kim obli?jem te realnim osobinama. Ali, ok, ako neko ima potrebu da od virtuelnih entiteta pravi virtuelne prijatelje (!) i da im daje fizi?ko obli?je, samo napred, nemam ništa protiv.
A objavljivanje slike je logichan korak u procesu virtuelnog druzhenja i upoznavanja, chemu u stvari i sluzhe forumi, zar ne?
Originally posted by SimorLadno si izbrisao smajlije pri quotovanju...Originally posted by REIA tebi je drugo ime totalitarizam?
Nemoj komentarisati ono shto ne razumesh.
Originally posted by REI(1) Ako je nešto virtuelno druženje, onda ono, bar u mom sistemu, takvo treba i da ostane. Zna?i, kada ugasim stranicu sa forumom, isti više ne postoji u mom životu, a postoje realni prijatelji, sa svojim fizi?kim obli?jem te realnim osobinama. Ali, ok, ako neko ima potrebu da od virtuelnih entiteta pravi virtuelne prijatelje (!) i da im daje fizi?ko obli?je, samo napred, nemam ništa protiv.
A objavljivanje slike je logichan korak u procesu virtuelnog druzhenja i upoznavanja, chemu u stvari i sluzhe forumi, zar ne?
(2) Meni forum služi kao mesto gde, kao peder, mogu da kažem neke stvari koje u realnom životu ne mogu. I važno mi je da sa nekim drugim, ko je isto peder, podelim svoje iskustvo i ono što to iskustvo obeležava. A da se virtuelno družim sa virtuelnim entitetima... Ne, hvala, zabavu shvatam malko druga?ije. I jopet, ko to ho?e, samo napred.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!