Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DirectorSto se momaka tice, pre neki dan dok smo Tot i ja sedeli u kaficu prosli su dvojica koji su se drzali pod ruku. Ja sam vise puta u Beogradu videla da se prilikom sastanka dodirnu usnama, onako na trenutak - zapazis samo ako imas dobar dar zapazanja (kao ja ). I ne mislim da su bili stranci, mada naravno ne znam... Ali sve je to malo, bice valjda jednom bolje... Ipak i meni se cini da ljudi vise misle da ih gledaju nego sto je to stvarno tako. Vise puta kada sam isla sa parovima na ulici su se ponasali kao da se jedva znaju, mozda su takav tip ljudi pa ne vole da ispoljavaju javno osecanja... ali nekako ipak mislim da bi sasvim drugacije bilo da je sredina drugacija...
a bilo je jos par uspesnih eksperimenata u centru Beograda...
Originally posted by DinaOriginally posted by DirectorSto se momaka tice, pre neki dan dok smo Tot i ja sedeli u kaficu prosli su dvojica koji su se drzali pod ruku. Ja sam vise puta u Beogradu videla da se prilikom sastanka dodirnu usnama, onako na trenutak - zapazis samo ako imas dobar dar zapazanja (kao ja ). I ne mislim da su bili stranci, mada naravno ne znam... Ali sve je to malo, bice valjda jednom bolje... Ipak i meni se cini da ljudi vise misle da ih gledaju nego sto je to stvarno tako. Vise puta kada sam isla sa parovima na ulici su se ponasali kao da se jedva znaju, mozda su takav tip ljudi pa ne vole da ispoljavaju javno osecanja... ali nekako ipak mislim da bi sasvim drugacije bilo da je sredina drugacija...
a bilo je jos par uspesnih eksperimenata u centru Beograda...
Originally posted by DirectorDecko i ja smo se drzali za ruke po povratku iz Plastica, recimo; i par minuta se ljubili kod palate Albanija. Iako sam bio suvise pijan da bih primetio bilo koga osim njega, jedan me je forumas izvestio da smo dobili par "jebote vidi pederi" pogleda. Ali niko nista nije dobacio. Koliko se secam. Doduse, bilo je kasno (rano, tj.). Da smo to uradili u po bela dana, svakako bi neko reagovao...
cak ni u zapadnim zemljama dva frajera ne mogu da se drze za ruke ili ljube na ulici u svim delovima nekog velikog grada. Isto vazi i za New York i za Miami, a verovatno i za Beograd. U centru grada si OK, ali zadji malo do predgradja, do Novog BG... Zaboravih da pomenem, skoro sam video dva stranca kako su se drzali za ruke u centru BGa i niko ih nije dirao. Ali opet, oni su turisti pa mozda zbog toga...
Originally posted by DirectorJes', jes'...Evo u Frankfurtu su ceo centar grada obelezili zutom trakom na ulici koju pederi i lezbejke ne smeju da prekorace, jer bi inace imali strashne probleme. Ne smem ni da pomislim shta bi se sve izdeshavalo kad bi neko od nas prekoracio tu zutu liniju i otishao van centra drzeci se za ruke...a tek kad bi se poljubili...
cak ni u zapadnim zemljama dva frajera ne mogu da se drze za ruke ili ljube na ulici u svim delovima nekog velikog grada. Isto vazi i za New York i za Miami, a verovatno i za Beograd. U centru grada si OK, ali zadji malo do predgradja, do Novog BG...
Originally posted by tramp
@ Director - mozes da se ponasas slobodno gde hoces samo sto to ne znaci da te nece neko lupiti po glavi zbog toga a Val voli da idealizuje pa joj ne treba zameriti sumljicavost, inace cini mi se da je po nekoj statistici najveci broj napada na gej osobe u NY oko "gej krajeva" jer su ljudi tu najopusteniji
Originally posted by trampPa covek prica o celom zapadnom svetu u globalu, a ja licno pricam o zapadnoevropskim zemljama. Nishta ti mene ne citash
Duso - a da ti malo naucis da citas pazljivije? Director govori o zapadnim zemljama a ne samo zapadno evropskim i tvrdi da ne moze svuda bezazleno da se sece, ja iskreno verujem da i Frankfurt kao i bilo koji drugi grad ima delove koji su manje bezbedni, no kako nisam u njemu bila moguce da gresim
PS direktorova "globalizacija"?
Originally posted by devokICA
Prelazim zeleni venac i cujem devojku kako kaze :"i onda je on mene pitao da li smo ti i ja zajedno a ja sam mu rekla da to nije njegov problem.." okrenem se u desno i vidim dve devojke kako se drze za ruke i nasmejem se i devojka kaze" vidi sto je slatka smeje se cula nas je" i bas su mi bile slatke!
Druge sam isto videla na zelenjaku kako se drze oko struka, jedna je bila taaaakoooo moj tip, skoro obrijana glava, tetovi i sva onako ko sigurni u "eliJenu"
nisam se ljubila na ulici, mada u mom slucaju mislim da bi ostalo nezapazeno jer mi je devojcica jako deckasta, kada stavi cvikere za sunce posebno
Originally posted by devokICA
moj mali doprinos-deset dana meseca oktobra dok mi je ljubav bila tu kroz ceo grad isla sam drzeci je za ruku, grleci se na klupi, semaforu...
Mada mislim da to kod nas nije big deal, jer cesto se ovde drugarice drze za ruke, mada nekako se mislim da se provali kad su drugarice, kad nisu:smilegrin:
Za mene i nju mislim da je ocigledno da nismo drugarice, ali onaj ko ne zeli da to vidi, pomislice da smo drugarice, pa se nece ni sokirati:)
planiram da ponovim pomenutu akciju aktivizma u mesecu januaru kada ponovo dodje:smug:
Originally posted by baby_girl
U kom smislu? Imala si dobro iskusktvo ili..? Ipak su svi razliciti i nikad se ne zna da li ce biti reakcije uopste ili cak neke bas negativne, ali mi je drago ako je tako. Mislim da su muskarci po tom pitanju ipak ugrozeniji, ne bas retko cujem komentar: "ma ja bi to malj pa u glavu.." , i to samo kad se spomene poljubac dva muskarca.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!