Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MahnituMa bre ispunjavam sve zelje samo da Portugal veceras pobedi Francuze. Ako osvoji mundijal, moja gajba sledecih mesec dana ce biti VMA.Originally posted by ZvezdasBGAko ostanes disi....inace ce pcelica da te isprasi u ime folderaOriginally posted by MahnituSamo ako sta?Originally posted by ZvezdasBG
AAAAAAaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Oprosticu ti i ove slike samo ako![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by MahnituTesko, mali ionako pakuje kofere i bezi u Spaniju.
Malom Ronaldu je odzvonilo, kaze Runi razbice mu picku![]()
Originally posted by ZvezdasBGSpasio ga MijatOriginally posted by MahnituTesko, mali ionako pakuje kofere i bezi u Spaniju.
![]()
Oce u Barsu, ali posto je Mijat sada sportski direktor Reala, evo idealne sanse da po prvi put u zivotu pocnem da respektujem kraljevski klub.![]()
Originally posted by MahnituTu sam ja....za drugare.....Originally posted by ZvezdasBGSpasio ga MijatOriginally posted by MahnituTesko, mali ionako pakuje kofere i bezi u Spaniju.
![]()
Oce u Barsu, ali posto je Mijat sada sportski direktor Reala, evo idealne sanse da po prvi put u zivotu pocnem da respektujem kraljevski klub.![]()
![]()
Dobrodosao drugar, idem da spavam
Originally posted by ZvezdasBG
Ma bre ispunjavam sve zelje samo da Portugal veceras pobedi Francuze.
Originally posted by ZvezdasBGOjha:kasalj:
Da sam navijao za zabare sinoc, to jes vala, ali ni u snu oni ne mogu da prismrde Deku, Figu, malom Ronaldu & Co.![]()
![]()
Originally posted by KupperAham, sve je to okej, ali ako se ne varam svi su od Argentine ocekivali da ce doci bar do polufinala pa sta bi? Englezi decenijama (iako stalno ucestvuju) ne mogu da se domognu titule a cela nacija zivi za taj dan. Nema ko se ove godine nije kladio da ce Brazil odbraniti titulu pa sta bi? Dakle istorija je za pamcenje ali ne odredjuje domet neke reprezentacije. Vala kad su Francuzi pobedili Ronaldinja & Co., ne sumnjam da Portugal moze da ih zgromi. Plus sto su Portugalci imali negativan skor od cak 6 tekmi protiv Engleza (9 pobeda Engleza, tri remija i isto toliko pobeda Portugala u medjusobnim duelima). Ne racunam ovaj poslednji duel. Konacno su kompletni a i ne sumnjam u Skolarija i njegovu nameru da se Portugal upise na postolje zlatnog pehara.
Ojha:kasalj:
A sad napisi ozbiljno:)Kad su bili najjaci nisu prolazili grupu. Portugalija mis'im:) 44 godine im trebalo samo da predju taj stepenik a sad bi da pobede Francuze pa Italijane....navijanje je ok ali omrisili se s Holandjanima i teskoooo brate da urade nesto vise. Ja bih voleo da pobede Francuze ali dzaba decko to sto bih ja voleo.
Figo u penziju lepo kao danas Roberto Karlos, u totalnu a Ronaldo na doskolovavanje:D
Originally posted by ZvezdasBGPa sad ne vidim vezu Argentine i Portugalije. Prvi su kiksnuli sto im se retko dogadja, drugi nikad nisu nista uradili. Ono sto se desilo sa Grckom na EP se desava jednom u 100 godina.Originally posted by KupperAham, sve je to okej, ali ako se ne varam svi su od Argentine ocekivali da ce doci bar do polufinala pa sta bi? Englezi decenijama (iako stalno ucestvuju) ne mogu da se domognu titule a cela nacija zivi za taj dan. Nema ko se ove godine nije kladio da ce Brazil odbraniti titulu pa sta bi? Dakle istorija je za pamcenje ali ne odredjuje domet neke reprezentacije. Vala kad su Francuzi pobedili Ronaldinja & Co., ne sumnjam da Portugal moze da ih zgromi. Plus sto su Portugalci imali negativan skor od cak 6 tekmi protiv Engleza (9 pobeda Engleza, tri remija i isto toliko pobeda Portugala u medjusobnim duelima). Ne racunam ovaj poslednji duel. Konacno su kompletni a i ne sumnjam u Skolarija i njegovu nameru da se Portugal upise na postolje zlatnog pehara.
Ojha:kasalj:
A sad napisi ozbiljno:)Kad su bili najjaci nisu prolazili grupu. Portugalija mis'im:) 44 godine im trebalo samo da predju taj stepenik a sad bi da pobede Francuze pa Italijane....navijanje je ok ali omrisili se s Holandjanima i teskoooo brate da urade nesto vise. Ja bih voleo da pobede Francuze ali dzaba decko to sto bih ja voleo.
Figo u penziju lepo kao danas Roberto Karlos, u totalnu a Ronaldo na doskolovavanje:D![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBG
![]()
Originally posted by Mahnitu
Dobro bre, manijace sa Severa, sto nas ostavi da sami urlamo po folderu![]()
![]()
Nisi dobar, razbice te pcelica![]()
![]()
Originally posted by MahnituItalijani igraju pomalo staromodno to je cinjenica ali cilj opravdava sredstvo na dosadsnjem toku prvenstva primili su samo jedan jedini gol i to autogol protiv SAD.
Phew, pobedila dekadencija![]()
Originally posted by west endObojica pratite dosta fudbal i (nebitno ko za koga najvija) iskreno, ne pamtim kad su poslednji put Italijani igrali otvoreno kao sinoc. Ni D od dekadencije. Ako cemo posteno. Ja ih volim ali, sve u svemu, utakmica je bila odlicna, sto puta kvalitetnija od ove veceras.Originally posted by MahnituItalijani igraju pomalo staromodno to je cinjenica ali cilj opravdava sredstvo na dosadsnjem toku prvenstva primili su samo jedan jedini gol i to autogol protiv SAD.
Phew, pobedila dekadencija![]()
Originally posted by StormNe, nikako. Italija mora:D da bude prvak sveta. Ne znam kako, kojim sredstvima ali molim Boga. S druge strane Zidan i samo zbog njega pocinjem da ne znam sta da mislim. Potpuni kralj. Mada, i dalje se drzim toga da je Anri najbolji i najkompletniji fudbaler na svetu poslednjih godina. Navijacki priznajem ili volim takav tip igraca. Ovog puta Zidan ima prednost.Originally posted by MahnituTo se i ja nadam!
Konacno ce neko da odere zabare![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!