Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Director
ljubile se, grlile se, i mazile se...na ocigled svih...

Naime, danas u troli na potezu Beogradjanka-Terazije, dve preslatke lezbe su se drzale za ruke i mazile ispred mene. Ili su provalile da sam gay pa su se opustile, ili nisu provalile pa su u inat str8terima to radile. U svakom slucaju, ulepsale su mi dan!
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by Director

Naime, danas u troli na potezu Beogradjanka-Terazije, dve preslatke lezbe su se drzale za ruke i mazile ispred mene. Ili su provalile da sam gay pa su se opustile, ili nisu provalile pa su u inat str8terima to radile. U svakom slucaju, ulepsale su mi dan!
it's good to be lesbian :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Napredujemo, napredujemo!!!
Jos samo da saznamo da su te dve sa foruma i bilo bi extra!
By Director
pa, vrlo moguce da i jesu sa foruma... joj, tako su bile slatke!
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by wroom

it's good to be lesbian :lezkiss:
:up:
Korisnikov avatar
By Paki
Val & Tea ? :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja sa Zakonitim šeto po ZG-u od rana jutra do prajda i i? se nismo kontrolirali... Od 5 ujutro kad sam ga zažvalio na izlasku iz busa (kolodvor je vazda pun) pa preko šetanja drže?i se za rukice, grljenja, maženja, žvaljenja po cilom Zagebu... Najve?a reakcija bila je od strane forumaša gay.hr-a pred KIC-om koji su uredno objesili vilice kad su vidjeli fren? kis od skoro 5 minuta... Str8eri ni pogledali nisu...
Korisnikov avatar
By m..
Lol, ja sam ubedjena da su te dve lezbe bile Goraan i Wroom.
By жњ
Originally posted by m..
Lol, ja sam ubedjena da su te dve lezbe bile Goraan i Wroom.

:giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
:lol: :lol:

i meni prema celoj pri?i nešto govori da su to ove dve naše SeStrogenski deklarisane lezbe :giggle:
Korisnikov avatar
By anche
@direktor

qq... jos malo pa cu posumnjati da si strejt, kol'ko su ti to bile slatke? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by kiss addict
:lol: :lol:

i meni prema celoj pri?i nešto govori da su to ove dve naše SeStrogenski deklarisane lezbe :giggle:
jao, SStoU mi nedossTAju, kmeeeeeeeeeeeeeeeeee :lezkiss:
no, jednU cu viDjet sjuTra, weeeeeeeeeee :yay:
and the day after tHat, and the daY after thaT, and the DAy after that... and, pa dok Me ne baNNuju iz NS :D

sSam ja to PreSSla u OFF?? :misli:
a kako TO da su oni leZbejke, a mi , pa missim, niSam cula nikAd za ovaj, mislim, cuLa sam za pedere, aLLI ne za zenske-gay- pedere , or whatever :nerd:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne, oni niSSu lezbejke , oni su LEZBEJUSHE, kao sto poUstoje PEDERUSHE :eureka:
ssad ce neko da mE ubije

ili , ne
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Blago njima. Mada bih, sada, uvek izbegla akcije u javnom prevozu (koji, btw, ovde koristim dva puta mesecno ;) ).
Nerviraju me te stvari... Svakako, i ja bih volela da poljubim moju buducu devojku na sred ulice, cim osetim potrebu.
Ali da se mazimo, uvijamo, ljubimo, gutamo, lizemo i 'vatamo- ipak ne. Glupo je.
Korisnikov avatar
By radoznala
pre neki dan sam dozivela prvi kiss na javnom mestu i oduzela se ziva :shok:
ali mi je bilo lipo :)
By Bombina
meni je ,ja sam videla na balkanskoj ulici sam videle dve lepe devojke kako zagrle i mazi nju devojku i milujuci kosu i primecujem da su obe lez i jer su obe zaljubljene
Korisnikov avatar
By Paki
Ja mazim moju sre?icu po kosi i grlim i ljubnem ponekad u obraz ili kosicu, prislonim moju glavu uz njegovu, al' nikako da ga poljubim ili uhvatim za ruku... :sigh: :placko:
By Director
Originally posted by anche
@direktor

qq... jos malo pa cu posumnjati da si strejt, kol'ko su ti to bile slatke? :lukavi:
Ova jedna, kratko podsisana, je izgledala kao (presladak) decak... ipak nisam str8 :)
Korisnikov avatar
By Val
Ljubavi, gde je ovaj nas video? :D

:zastava:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Paki
Val & Tea ? :D
Molim? :D
:blush:
By Ulix
I ja sam zimus video dve lezbejke kako se ljube na stanici kod Sava centra, i niko na njih nije obratio paznju. Mislim da su mene iznenadile vise nego sve nezainteresovane, promrzle strejtere... :tumble:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja s vremena na vreme vidim neke devojke kako se ljube u glavnoj ulici u mom delu grada, danju i isto ljudi nezainteresovano prolaze...
Korisnikov avatar
By Atlona
Sad se vise i nije tako redak slucaj da se mogu videti dve devojke/zene da se ljube ili maze na javnom mestu.

Ono na sto mi je par srednjoskolskih profesora/ki skrenulo paznju je da se to redovno desava u skolskim dvoristima. To cesto (po njihovom misljenju) bude manifestacija bunta i zelje za privlacenjem paznje, a ne realne bi/homoseksualne orijentacije.
Pre kraceg vremena sam cula da je u jednoj srednjoj skoli poslednjih mesec dana (valjda tokom maja meseca) bio obicaj izmedju muskih ucenika da se hvataju za genitalije tokom malih odmora na hodniku, na ocigled svih profesora...
(izvinjavam se ako sam narusila pozitivan aspekt teme)
Korisnikov avatar
By m..
/off/Kod mene su se u osnovnoj vatali za genitalije od kako ih je strefio pubertet do kraja skole, jedan je tako ostao sterilan.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam pre neki dan sedeo u "Buka bar"-u, i dve devojke su se ljubile... Videlo se da su lezbejke, a ne da se zajebavaju. Drug i ja smo se odusevili. :D
Korisnikov avatar
By Atlona
Originally posted by m..
/off/Kod mene su se u osnovnoj vatali za genitalije od kako ih je strefio pubertet do kraja skole, jedan je tako ostao sterilan.
ja sam u vreme osnovne skole zivela u zenskom svetu (gotovo iskljucivo) te mi primeri zenske nasrtljivosti na decake nisu strani, a momci su bili mirni i sta god da su radili, nije bilo javno...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by 2kune
Ja sa Zakonitim šeto po ZG-u od rana jutra do prajda i i? se nismo kontrolirali...
pih, moš' misliti - u Zagrebu! sa tadašnjim b/f sam i ja svašta radio po gradu, ali ne u dane prajda... :trep:
By Çâðê_DUP
Kako ih nije sramota! :olga:

:arapin: :astral2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!