Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By donquijote
Dragi prijatelji,
Prvi put sam na ovom forumu, tako da ne znam da li se o ovome ve? diskutovalo. Naime, strašno mi se sviða jedan kolega s posla (zapravo estoy loco por él), ali ne znam da li je gay ili ne. Problem je u tome što se mi na poslu ne viðamo baš ?esto,radimo na fakultetu i rasporedi nam se ne poklapaju, tako da nisam imao priliku da ga bolje upoznam (on je ina?e Španac i kod nas na faxu radi kao lektor). Za proteklih godinu dana videli smo se samo ?etiri puta i to samo na kratko. Naravno, najlakše bi bilo da ga otvoreno pitam da li je gay ili ne, ali mi je to glupo (možda zato što se plašim da ?e odgovor biti negativan), pa bih voleo da to saznam na neki malo suptilniji na?in. Rekao bih da ima nešto gay u sebi, ali nisam siguran. Nadam se da ?ete mo?i da mi pomognete, porque ya me estoy volviendo loco.
Hasta luego y gracias
Korisnikov avatar
By Rei
Pitaj ga. Nishta osim toga ti nece pomoci.
Korisnikov avatar
By veks
Slicna situacija je sa mnom. Kako da pricam sa dobrim prijateljem da li je gay i o takvim stvarima. Vise puta mi je dao neke ideje da ima nekih gay osobina, ali nisma siguran, plasim se da ga ne izgubim??
Korisnikov avatar
By Zibro
a da mozda vi budete ti koji cete na diskretan nacin dati onoj drugoj strani do znanja da ste gay ?!
Korisnikov avatar
By Rei
Koje su to "gay osobine" ?
Korisnikov avatar
By gari
Gay osobine: okre?u se samo za muškim osobama, zure u tipa preko puta i razmišljaju kako bi bilo..., stavljaju puder na lice, u levom zadnjem džepu kondom a u desnom tuba sa lubrikantom, u društvu str osoba pri?aju najgadnije viceve o pederima i gnušaju se istih...Još osobina?

Ina?e, moj savet za razotkrivanje: ponudite im upoznavanje sa nekom žeš?om ribom, ta ?e odmah otkriti jesu li gay ili ne.

:lol: :paradajz: :predaja:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to je kontraproduktivno, možeš samo uplašiti ?oveka.

@donquijote: mislim da sam razumeo da se tebi tvoj kolega zapravo sviða. zašto onda zapravo ne ideš direktno na to? moja ideja bi bila da presko?iš jedno suvislo pitanje tipa: "estas gay?" jer te to može zakopati. nego ga startuj (to valjda znaš) i vidi šta ?e se dalje dešavati. ako mu se sviðaš, verujem da ?e se stvari spontatno razvijati.

@veks: a kod tebe mi se ?ini da ti zapravo želiš da se outuješ prijatelju, ali da nisi naložen na njega. odmah da ti kažem da ne postoji ?udesan na?in tako da se outuješ, ali ako to ne proðe ok da u?iniš nešto drugo što ?e obesmisliti tvoj coming out kao da se zapravo nije dogodio. kad kreneš tim putem, nema nazad. zato dobro razmisli šta zapravo želiš. posle ostaje da budeš iskren prema sebi i u smislu toga šta si pred samim sobom i u smislu toga kako želiš da te pojedini drugi ljudi vide.

zato ne prolazi pri?a: "ja bih da se outujem ali nije trenutak." ako stvarno želiš da neko bude svestan toga da si gej i, kažem, STVARNO to želiš, onda nema prepreka.
Korisnikov avatar
By gari
Moja metoda je bezbolnija i jednostavnija. Pre akcije treba prikupiti podatke i osmisliti logistiku. Kao u vojnoj akciji, podrška je najvažnija. I linija snabdevanja...

:fuck: :roflmao: :angel:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja se osetim prili?no rezignirano i nesigurno kad me neki relativno nepoznat i pretpostavljeno str8 tip agresivno pita za komentar nekog ženskog komada. tako da nisam siguran da je bezbolnije...
Korisnikov avatar
By donquijote
Mene najviše brine kako ?e on reagovati, ako ga pitam da li je gay. Bojim se da se ne naljuti i ne pošalje me al diablo. Razmišljao sam i da povedem razgovor u kojem bih se ja njemu otkrio, pa da vidim kako ?e da reguje, ali za to jednostavno nije bilo prilike. U stvari, bila je jedna prilika, kada smo bili sami u njegovom kabinetu. Oh, šta mi je sve tada prolazilo kroz glavu!. I dok sam ja tako maštao o tome šta bih mu sve radio, u kabinet je upala jedna glupa studentkinja, koja je kao htela nešto da pita (da se Vlasi ne dosete!), a meni pao mrak na o?i, mislim da sam mogao da je zadavim golim rukama. Onda je on morao da ide na ?as, tako da je i ta prilika propala. Ina?e, poverio sam se jednoj koleginici koja mi je rekla da je ?ula kako se neke studentkinje lože na njega što je samo dolilo ulje na vatru. Ja više ne znam šta ?u, ose?am se kao neka zaljubljena šiparica. neprestano mislim na njega. Nažalost, on je sada otišao ku?i u Španiju, tako da ?u za neku akciju morati da sa?ekam septembar kad se bude vratio.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
donquijote,

Nije gay. Provereno. Mozda latentni bi, ali onda to dobro krije.

Mada, ako hoces da bude siguran mozes i da ga pitas, dovoljno je opne minded da ti nece zameriti.
Korisnikov avatar
By donquijote
Njuškalo

Kako možeš da budeš siguran da nije gay?
Ovde je neko spomenuo gay osobine. Ne koristi puder (ja ga bar nisam video) ali ni ja ga ne koristim. Što se ti?e sadržaja džepova, to ne znam, ali sam ga jednom video u jednim crvenim pantalonama. Takoðe ima veoma fancy (?iitaj: gay) nao?are za sunce. Jednom prilikom sam slu?ajno uspeo da vidim deli? njegovog donjeg veša i believe me, they were pretty gay. Sad, naravno, sve ovo ne mora ništa da zna?i, ali ako su ovo gay atributi onda je sigurno gay, bar latentni.
Drugi problem je, ako bi se ispostavilo da je gay, da li mu se ja dopadam. Mislim da bi mi bilo lakše da je gay friendly str8, nego da je gay a da mu se ne sviðam. To je ono što me izluðuje
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by donquijote
Ovde je neko spomenuo gay osobine. Ne koristi puder (ja ga bar nisam video) ali ni ja ga ne koristim. Što se ti?e sadržaja džepova, to ne znam, ali sam ga jednom video u jednim crvenim pantalonama. Takoðe ima veoma fancy (?iitaj: gay) nao?are za sunce. Jednom prilikom sam slu?ajno uspeo da vidim deli? njegovog donjeg veša i believe me, they were pretty gay. Sad, naravno, sve ovo ne mora ništa da zna?i, ali ako su ovo gay atributi onda je sigurno gay, bar latentni.
Naravno da ne mora ništa da zna?i. Potpuno je besmisleno zamišljati sve gejeve po istoj matrici. Borimo se protiv stereotipa i predrasuda stvorenih meðu hetero populacijom o LGBTTIQ populaciji, a istovremeno ih i sami stvaramo najviše prema nama samima - mislim, baš mi je dosta više toga... :hand:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Njuškalo

Kako možeš da budeš siguran da nije gay?
Drugi problem je, ako bi se ispostavilo da je gay, da li mu se ja dopadam. Mislim da bi mi bilo lakše da je gay friendly str8, nego da je gay a da mu se ne sviðam. To je ono što me izluðuje
Pa da ti kazem ovako:

Znam o kome pricas, a neko koga znam se druzi sa njegovom devojkom.
Korisnikov avatar
By donquijote
Jesi li siguran da ga znaš? Mislim da grešiš, on sigurno nema devojku, bar ne ovde, jer ja bih to sigurno znao.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Jesi li siguran da ga znaš? Mislim da grešiš, on sigurno nema devojku, bar ne ovde, jer ja bih to sigurno znao.
Samo ako postoje 2 lektora za spanski...
Korisnikov avatar
By donquijote
Pa, to ?eš morati sam da pronjuškaš :) )))
Korisnikov avatar
By Mortis
Ma direktno ga startuj...
Ako te odbije, nije gay.
(ovaj princip je tzv. gambit sa utehom)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
By Çâðê_DUP
Companero de la facultad, mandame un recado via u2u y te lo voy a decir si es marricon o no .... :zavera:
Korisnikov avatar
By gari
Bože, kako je komplikovano utvrditi u Srbiji da li je neko gay ili nije. Kako je to bilo jednostavno za vreme druga Alfreda /ne Ho?koka/. Pederi su nosili ruži?aste trougli?e i sve se lepo znalo. Eh, kakva su to bila vremena!

:yes: :skola: :peva:
Korisnikov avatar
By donquijote
Pues, Angelina 777,qué quieres que te diga? Si de verdad eres de mi facultad, entonces sabrás de quien se trata. Es imposible no darse cuenta de él, porque el tío está jamón :) )) Me lo comería entero! Ay, Dios, me ha enloquecido completamente! No puedo vivir sin él.
By Çâðê_DUP
Querido colega, se que en la facultad hay dos lectores nativos de espanol. Uno se llama H. M. B y el otro L. A.M. H.
El primero es alto, de visto un poco arreglado, de un aspecto vago, se viste casi siempre de misma manera y habla muy rapido, escupe mientras habla.
El otro es mas bajo y lleva gafas, es mas ordenado, le gusta poesia, sobre todo lo de Lorca.
Dime ahora qual es de estos dos?
Korisnikov avatar
By donquijote
Pues, si le gusta poesía, y sobre todo Lorca, entonces deduzco que sí es gay, o estoy equivocado?
En cuanto a H.M.B. sé que él está casado, o al menos estaba cuando vino aquí.
Gracias por la información :) ))
By Gost
Pues, si le gusta poesía, y sobre todo Lorca, entonces deduzco que sí es gay, o estoy equivocado?
En cuanto a H.M.B. sé que él está casado, o al menos estaba cuando vino aquí.
Gracias por la información :) ))
de nada ;)
Korisnikov avatar
By donquijote
Por qué borraste una parte de tu respuesta?
By Gost
Por qué borraste una parte de tu respuesta?

El hecho de que alguien se encanta por la obra de Garcia Lorca no quiere decir que esa persona sea homosexual. En que no puedo afirmar algo en que no estoy segura y tampoco dispongo de la manera y de las posibilidades de averiguarlo. Y por eso borre ese blog por que no quiero que alguien lo ataque en el pasillo por mi culpa. :lol:

Si es cierto que Garcia Lorca y Luis Cernuda mantuvieron cierta relacion emocional pero puede ser que L. M. J encontro otras cosas que le fascinaron en la poesia de Garcia Lorca.

El hecho de tu lo consideres como un jamon a mi me vale madrez o me importa un cacao (untimiento), porque soy una marimacha con dioptria. No quiero agregar nada mas al respecto!!!!

Ademas, buscate otra manera para averiguarlo. Hasta ahora.

p.d L. M. J regreso a Espana para estar alli durante el verano, para regresar en septiembre en Belgrado.

:bye:
By жњ
serbichen PORFAVOR!! :molise:

:giggle:
Korisnikov avatar
By donquijote
Angelina777

Izvini, ali i u tvom odgovoru prime?ujem izvesnu ljutnju koju ne razumem. Ja ni jednom nisam rekao da je L. taj koji mi se sviða i zato te molim da ne donosiš pogrešne zaklju?ke. Osim toga ti si sama to prva napisala, a onda si obrisala. Ako ve? nisi sigurna u nešto, onda bolje to zadrži za sebe.
By Gost
Angelina777

Izvini, ali i u tvom odgovoru prime?ujem izvesnu ljutnju koju ne razumem. Ja ni jednom nisam rekao da je L. taj koji mi se sviða i zato te molim da ne donosiš pogrešne zaklju?ke. Osim toga ti si sama to prva napisala, a onda si obrisala. Ako ve? nisi sigurna u nešto, onda bolje to zadrži za sebe.
Apsolutno gresis, ne radi se ni o kakvoj ljutnji, ja sam prilicno direktna osoba, pa bih ti skresala u lice vrlo elegantno sta mislim, ako se sa necim ne slazem i verovatno bi se samospalio ako bi me slusao samo 5 minuta .... ;)

Naprotiv, samo sam zelela da pomognem, ali, izgleda da me nisi dobro skapirao. Vise se necu truditi da pomazem, ocigledno mi uloga monstruma mnogo bolje stoji. :jbg:

A zakljucke sam izvukla samo iz onoga sto si sam napisao, a sto kaze jedan forumas, ko kome zeli da lize picku i da pusi kurac, zaista nije redigovano niti na moja moralna nacela niti na intelektualni ili bilo kakav zivot. :mirnatetko:

A ti, opet, ako imas neki problem s tim, i ja bih ti savetovala da to zadrzis za sebe, jer papir trpi svasta *uvek sam govorila), ali papir se moze i zapaliti ....
Korisnikov avatar
By m..
Ai ai ai, marimacha!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!