Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by gari
Originally posted by Paki
Ne vreðaj hrvatsko pravosuðe.
Šta-ti ?eš da ih braniš? Prvo sredi stvari u svojoj ku?i tj. Srbji /ako si uopšte odavde/. Za hrvatsko pravosuðe nek se brinu Hrvati.

:salut: :alien: :srbin:
I to mi ti kažeš...
Tako je 2 kune-treba ih utužiti. Proces bi bio ekspresno stavljen ad acta. Pa nama ubili premijera pa evo tri godine ne mogu još da izvedu dokazni postupak a baš ?e osuditi bloq.hr.
:doh:

Elem, iz Nema?ke sam, a mojim umom manipuliše francuska obaveštajna služba... Jel ti lakše? :yes:
Korisnikov avatar
By EYA
a jevrejski lobi ? priznaj !
Korisnikov avatar
By Paki
:rida: ..... Daaaaa, prezivam se Štern, sam Juda me je poslao na zemlju....... :rida: ..... sve priznajem, SVE ! :rida:
Korisnikov avatar
By EYA
sto volem kad su ljudi iskreni :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by 2kune
Mislim da ne treba hakirati "ne budi peder" blog (je to uništava dokaze) ve? treba tužiti blog.hr.
Da! :yes:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
dobro de, tuzite ih. u medjuvremenu stavite zig na njihov blog "budi peder", a kada pravda pobedi (whenever that may be) onda ih srusite. :D
Korisnikov avatar
By gari
Paki, pošto si sve priznao /a sve i da nisi/ spaljujem te sa sve kompjuterom u pe?ima Termoelektrane blok A. Da mi ne zaverišeš više tu.

:spank: :roll: :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Paki, pošto si sve priznao /a sve i da nisi/ spaljujem te sa sve kompjuterom u pe?ima Termoelektrane blok A. Da mi ne zaverišeš više tu.

:spank: :roll: :smeh:
Ponizno ?u, kao duboko grešno Božje dete i Luciferov poslušnik, do?ekati zasluženu i od izdanka Nebeskog naroda podarenu mi kaznu... :( :burner:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!